ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

Χ-ΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟΣ

Ο Κορωναϊός  ήρθε τώρα και στην Ελλάδα. Αλλά είναι αυτός ότι χειρότερο;

          Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει η χώρα,[1] και σχεδόν σε όλα εκτός από τον ντόπιο παράγοντα υπάρχει ανάμειξη και ξένου. Η παγκοσμιοποίηση αφήνει τη σφραγίδα της στα τεκταινόμενα. Η επιδημία του ιού από την Κίνα είναι ένα τέτοιο παράδειγμα που δοκιμάζει τον ήδη χτυπημένο (από την οικονομική επιβολή των Τροϊκανών και την ντόπια διαφθορά) νοσοκομειακό κλάδο. Αλλά στη Χίο φαίνεται ότι εκδηλώθηκε ένας άλλος «ιός» κοινωνικού τύπου.

Αυτός δείχνει ότι οι πολιτικοί, που καταστρώνουν τα σχέδιά τους με βάση τις εντολές που παίρνουν από το εξωτερικό, έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο την ίδια την πολιτική τους, τώρα και στο "μεταναστευτικό". Διότι στη Χίο πρώτα, και μετά σε άλλα νησιά του Αιγαίου, το κράτος δεν συγκρούεται με αναρχικούς ή τρομοκράτες ή μια μικρή έστω μερίδα του πληθυσμού, αλλά με την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων, που υποστηρίζονται πλήρως και από την εκλεγμένη αυτοδιοίκησή τους.

          Αυτός ο άγνωστος για την ιατρική ιός είναι πολύ σοβαρότερος του κορωναϊού, διότι μπορεί να χωρίσει την Ελλάδα σε αντιμαχόμενες μεταξύ τους παρατάξεις και να υπάρξουν (εκτός των άλλων) ολέθριες πνευματικές επιπτώσεις. Ζήσαμε ήδη έντονη την αντιπαράθεση λαού και κυβερνώντων κατά τις κινητοποιήσεις για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, της γλώσσας και του πολιτισμού της, που απέδειξε ότι για το λαό ότι τότε αποτολμήθηκε είναι άκυρο. Έντονες είναι τώρα οι συγκρούσεις στα νησιά, για το ζήτημα της στέγασης απρόσκλητων υπεράριθμων μεταναστών. Δίπλα, όμως, καραδοκούν οι Τούρκοι, όπως καραδοκούσαν και στην Κύπρο, όταν υπήρχε και εκεί διχόνοια, που υποκινούσαν ντόπιοι και ξένοι.

          Σε κάποια στιγμή τα προβλήματα θα συσσωρευτούν, αλλά πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν επιτρέπεται να μας καταστρέψει "βιολογικά" ο Χ-ιός, που φτιάχνεται σιγά σιγά στα μυαλά μας σαν από άλλα βιολογικά εργαστήρια και δοκιμάζεται σε συγκρούσεις!

          Να μην ξεχνάμε, αυτό που ξεχνούν οι υποταγμένοι στη Νέα Τάξη πολιτικοί, ότι χωρίς τον Χριστό δεν γίνεται τίποτα σωστό, ενώ στους πιστούς τα πάντα είναι δυνατά, κατά τον λόγο Του.[2]

Ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χίο:

 

   Οι Χιώτες μπλόκαραν το δρόμο των ΜΑΤ για την έκταση που η κυβέρνηση θέλει να χτιστούν νέες εγκαταστάσεις για τους μετανάστες, που στέλνονται αδιαλείπτως από την Τουρκία.
   Ο ιερέας της περιοχής επιμένει ότι η έκταση δεν ανήκει στο κράτος, αλλά στον άγιο Γεώργιο, εκκλησία που είναι εκεί κοντά.

Οι βιαιότητες των ΜΑΤ εξαγρίωσαν τον κόσμο. Μάχες στο "Διαβολόρεμα"...!

WHO, 27-2-2020: Coronavirus περιστατικά: 82.393

Περιστατικά κλεισμένα: 35.755  Θάνατοι: 2.807 (8%) Όμως:

WHO, 27-3-2020: Περιστατικά 525.605

κλεισμένα: 147.040  Θάνατοι: 23.711 (16%)!!!

Η περίπτωση του κορωναϊού δεν είναι όπως μιας απλής γρίπης.

Εδώ οι θάνατοι των περιστατικών που έκλεισαν δηλ. είχαν κάποια έκβαση βλέπομε να είναι στο 16% (27-3-2020), ο οργανισμός δυσκολεύεται πάρα πολύ, και ο ασθενής πρέπει να βρίσκεται σε νοσοκομείο για να αναρρώσει. Σύμφωνα με τα καταγραφέντα κρούσματα στις 6 Μαρτίου (2020) ο ημερήσιος ρυθμός αύξησης παγκοσμίως είναι περ. 3,5% (=3602/101876). Αυτό σημαίνει ότι, αν δεν αλλάξει, σε 3 εβδομάδες, δηλ. στις 27 Μαρτίου, τα κρούσματα θα είναι περ. διπλάσια, γύρω στις 200.000... Όμως είναι 525.605, όπως είπαμε. Αυτό σημαίνει ότι σε 3 εβδομάδες 5πλασιάσθηκαν! Δηλ. ο μέσος ημερήσιος ρυθμός αύξησης παγκοσμίως είναι περ. 8,4%. Τότε σε 3 εβδομάδες ακόμη (10 Απριλίου) θα είναι 2.500.000 αν διατηρηθεί αυτός ο ρυθμός... Ευτυχώς όμως ο ρυθμός μειώθηκε κάπως και ξεπεράσαμε τον αριθμό αυτό (2,5 εκ.) στις 21 Απριλίου. Ήταν κατά μέσον όρο από τις 6 Μαρτίου ως τις 21 Απριλίου 7,47% παγκοσμίως.

Δίδονται, ακολούθως, κάποιες χρήσιμες πληροφορίες.

+   +   +

          Τι πρέπει να ξέρετε για τον κορωναϊό:

          Τόσο τόσο ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας (στην Αμερική) όσο και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) εξέδωσαν οδηγίες σχετικά με τον τρόπο προστασίας του εαυτού μας και των άλλων από την εμφάνιση της νόσου, που επίσημα ονομάζεται COVID-19.

CO για corona, VI για ιό, D για ασθένεια και 19 για το έτος που προέκυψε (2019).

Αυτές οι οδηγίες είναι:

-Πλύνε τα χέρια σου.

Το πλύσιμο των χεριών σας συχνά με σαπούνι και νερό - ή ένα απολυμαντικό gel καθαρισμού χεριών ως εναλλακτική λύση - θα αφαιρέσει τους ιούς και τα βακτηρίδια από τα χέρια σας.

-Μη βήχετε ή φτερνίζεστε στα χέρια σας.

Εάν έχετε έναν ιό και φτερνίζεστε ή βήχετε στα χέρια σας, τα σταγονίδια από το φτέρνισμα ή τον βήχα σας μολύνουν τα χέρια σας και στη συνέχεια θα μολύνετε αντικείμενα ή ανθρώπους που αγγίζετε.

Ποια είναι τα συμπτώματα του κοροναϊού;

Τα κύρια συμπτώματά του είναι:

1)    Ο βήχας

2)    Υψηλή θερμοκρασία

3)    Δυσκολία στην αναπνοή

Δεν υπάρχει ακόμη ειδική θεραπεία για το COVID-19, αν και οι επιστήμονες εργάζονται σε ένα εμβόλιο.[3]

+ + +

             Εκτενέστερες οδηγίες από άλλη, πανεπιστημιακή πηγή:

            Εάν έχετε έρθει σε στενή επαφή με ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό  ή έχετε εκτεθεί σε πιθανή λοίμωξη κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, ζητήστε τη συμβουλή της πλησιέστερης υγειονομικής μονάδας και υποβάλετε μια εκτίμηση της υγείας σας προτού συνεχίσετε την καθημερινή ρουτίνα.

          Σε αυτό το σημείο, θα θεωρείστε άτομο υπό (απλή) παρακολούθηση (PUM), και θα σας συμβουλεύσουν να συνεχίσετε την παραμονή στο σπίτι σας για 14 ημέρες. Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες καραντίνας για την περίπτωση προσώπου υπό παρακολούθηση ή PUM (Person Under Monitoring):

1.     Μείνετε στο σπίτι εκτός από την περίπτωση παροχής ιατρικής περίθαλψης.

2.     Διαχωρίστε τον εαυτό σας από τους άλλους ανθρώπους στο σπίτι σας.

3.     Αποφύγετε την κοινή χρήση ειδών οικιακής χρήσης.

4.     Πλύνετε συχνά τα χέρια σας με σαπούνι και νερό και απολυμαίνετε με αλκοόλ.

5.     Καλύψτε τον βήχα σας και φτερνίστε με ιστό.

6.     Φοράτε μάσκα προσώπου με την έγχρωμη πλευρά στραμμένη προς τα έξω.

7.     Ελέγξτε τα συμπτώματά σας

8.     Τηλεφωνήστε πριν επισκεφθείτε το γιατρό σας.

             Θετικός σε συμπτώματα:

          Εάν έχετε εκτεθεί στο COVID-19 μέσω των ταξιδιών σας ή μέσω στενής επαφής με ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό και παρουσιάζετε αναπνευστικά συμπτώματα, πρέπει να κάνετε κάτι τέτοιο:

          Ζητήστε τη συμβουλή της Υπηρεσίας Υγείας ή πηγαίνετε στο πλησιέστερο κέντρο υγείας. Μόλις πάτε εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα που θα περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με το ιστορικό ταξιδιού σας και / ή εάν έχετε έρθει σε επαφή με ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό. Φροντίστε να φοράτε σωστά τη μάσκα προσώπου και να έχετε πριν τηλεφωνήσει.

          Θα οδηγηθείτε σε μια περιοχή όπου ο θεράπων ιατρός θα ερευνήσει περισσότερο το χρόνο των συμπτωμάτων σας. Σε αυτό το σημείο, θα ορισθείτε ως ασθενής υπό διερεύνηση (PUI).

          Ο γιατρός θα ενημερώσει τη Μονάδα Επιδημιολογικής Παρακολούθησης (MESU) και θα συνεχίσει να συντονίζει με την CESU / MESU την παρακολούθηση της κατάστασής σας, η οποία θα περιλαμβάνει την παραλαβή σας σε εξειδικευμένα νοσοκομεία με ικανότητα θεραπείας της ασθένειας.

          Προληπτικά μέτρα.

          «Όταν πρόκειται για καλή υγεία, μια ουγγιά πρόληψης αξίζει μια λίβρα θεραπείας». Για τα μέλη της κοινότητας UP (υπό παρακολούθηση) που δεν ταξίδεψαν πρόσφατα στην Κίνα, το Μακάο, το Χονγκ Κονγκ ή ήρθαν σε στενή επαφή με ένα επιβεβαιωμένο περιστατικό, ακολουθήστε αυτούς τους κανόνες πρόληψης της μόλυνσης του αναπνευστικού από το Υπουργείο Υγείας και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας:

·         ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ. Πλύνετε συχνά τα χέρια σας με σαπούνι και νερό για 20 δευτερόλεπτα και, εάν υπάρχει, χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό χεριών με βάση το αλκοόλ. Θυμηθείτε ότι το πρόσωπό σας είναι "ιερό". Αποφύγετε να αγγίζετε τα μάτια, τη μύτη και το στόμα σας. Τα χέρια σας μπορεί να έχουν αγγίξει μολυσμένες επιφάνειες και μπορείτε να μεταφέρετε τα μικρόβια από την επιφάνεια στον εαυτό σας.

·         ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΩΡΟ. Αποφύγετε τους πολυπληθείς χώρους και διατηρείτε απόσταση τουλάχιστον ενός ως τριών μέτρων ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους ανθρώπους, ιδιαίτερα εκείνους που βήχουν, φταρνίζονται και έχουν πυρετό.

·         ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΗΧΑ. Καλύψτε το στόμα και τη μύτη σας με ένα χαρτομάνδηλο όταν βήχετε ή φτερνίζεστε και με τρόπο κατάλληλο και αμέσως πετάξτε το χαρτομάνδηλο. Πλύνετε καλά τα χέρια σας αργότερα. (Ανατρέξτε στο 1ο μέτρο). Μπορεί να σας ζητηθεί να φορέσετε μάσκα προσώπου για την προστασία άλλων.

·         ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ. Φορέστε τη μάσκα προσώπου με την έγχρωμη πλευρά στραμμένη προς τα έξω, καλύπτοντας πλήρως τη μύτη, το στόμα και το πηγούνι. Ποτέ μην αγγίζετε τη μάσκα με τα χέρια σας. Αφαιρέστε τη μάσκα κρατώντας μόνο τα κορδόνια. Αφαιρέστε σωστά τη μάσκα. Φοράτε μάσκα προσώπου μόνο όταν είναι απαραίτητο, όπως εάν είστε ανοσοκατασταλμένοι ή έχετε βήχα και κρυολόγημα.

·         ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΧΥΜΑ Ή ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΜΕΝΑ ΖΩΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, καθώς το COVID-19 μεταδίδεται επίσης από (κάποια) ζώα.

·         ΠΛΥΝΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΣΑΣ ΜΕ ΖΩΑ. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία ότι τα κατοικίδια ζώα μπορούν να μολυνθούν με το COVID-19, αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης άλλων μικροβίων, όπως τα E.coli και Salmonella. Επίσης, πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό αφού επισκεφθείτε μια αγορά ζώων ή υγρή αγορά και αποφύγετε την επαφή με άγρια ή αγροτικά ζώα χωρίς προστασία.

·         ΠΛΥΝΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΠΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ. Αν και οι κοροναϊοί δεν επιβιώνουν πολύ χρόνο σε αντικείμενα όπως τα γράμματα και τα πακέτα, έχουν ανιχνευθεί σε μέρη όπως τα χερούλια πορτών, το άνω μέρος τραπεζιών ή άλλες επιφάνειες.

·         ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΑ. Απολυμαίνετε τακτικά τα κινητά σας τηλέφωνα, ταμπλέτες, φορητούς υπολογιστές, τσάντες, γυαλιά, κλπ.

·         ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ, για να αποτρέψετε τη διάδοση ψεύτικων ειδήσεων και παραπληροφόρησης.

·         ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, τρώγοντας μια ισορροπημένη διατροφή, με αρκετό ύπνο και άσκηση, και πίνετε άφθονο νερό. Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα θα είναι σε θέση να καταπολεμήσει το COVID-19, καθώς και άλλες ασθένειες.[4]

BBC News - ΑνησυχητικΗ Εκτακτη εΙδηση (27-2-2020):

Coronavirus: Ασθενείς που ανέκαμψαν βρέθηκαν μετά από εξέταση πάλι θετικοί στον ιό.

    Κινέζοι αξιωματούχοι υγείας λένε ότι περίπου το 14% των ανθρώπων που είχαν τον κορωνοϊό αλλά ανέκαμψαν και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο βρέθηκαν θετικοί στον ιό και πάλι...

    Οι υπάλληλοι της υγειονομικής περίθαλψης παραδέχονται ότι εξακολουθούν να μαθαίνουν για το νέο κορωναϊό και το πώς λειτουργεί μέσα στο ανθρώπινο σώμα.

   Το ίδιο φαινόμενο έχει αναφερθεί και στην Ιαπωνία, όταν μια γυναίκα των 40 ετών που είχε αναρρώσει και βρέθηκε αρνητική στον ιό, έδειξε θετική μετά από τρεις εβδομάδες αργότερα.

    Οι αρχές και των δύο χωρών δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν την παρακολούθηση πρώην ασθενών, ακόμη και μετά την απομάκρυνσή τους από το νοσοκομείο.

+   +   +

      6 Απρ. 2020. Νότια Κορέα: Ασθενείς που είχαν αναρρώσει από τον κορωνοϊό βγήκαν ξανά θετικοί στο ιό!...  Όπως αναφέρεται 51 ασθενείς με τον COVID-19 που είχαν αναρρώσει βγήκαν θετικοί σε νέες εξετάσεις που έγιναν μετά. Ο φόβος είναι ότι ο ιός πιθανά μπορεί να «κρυφτεί» στα κύτταρα που προσβάλει και στη συνέχεια να ενεργοποιηθεί ξανά...

   Σχόλιο: Βάσει των ανωτέρω αν δεν βρεθεί το εμβόλιο δεν γίνεται τίποτα... Όλα τα ποσοστά αποθεραπείας είναι άκυρα. Αν κάποιος κατέχει το εμβόλιο ίσως ελέγξει τον πλανήτη!

Το παρόν εκτυπώσιμο: https://www.imdleo.gr/diaf/2020/x-ios.pdf 

Αυτή η ιστοσελίδα: https://www.imdleo.gr/diaf/2020/x-ios.html

Είδηση 14-3-2020 sputniknews: Μια ομάδα ερευνητών στο νοσοκομείο Princess Margaret Hospital στο Χονγκ Κονγκ ανακάλυψε ότι κάποιοι από τους ασθενείς που ανάρρωσαν από τον κορωναϊό Covid-19 βρίσκονται ακόμη σε κίνδυνο.
Συγκεκριμένα, 12 ασθενείς που είχαν κορονοϊό και θεραπεύτηκαν εξετάστηκαν από την ομάδα επιστημόνων και κάποιοι από αυτούς
είχαν περιορισμένη χωρητικότητα πνευμόνων κατά 20 μέχρι 30%, μετά την ανάρρωσή τους. «Έχουν δυσκολία να αναπνεύσουν όταν περπατούν λίγο γρηγορότερα», εξηγεί ο επικεφαλής της έρευνας Όουεν Τσανγκ Τακ-γιν.
Ακόμη, οι ακτινογραφίες 9 ασθενών έδειξαν ότι η επιφάνεια των πνευμόνων τους έμοιαζε με παγωμένο γυαλί, υποδεικνύοντας ότι τα όργανα είχαν πληγεί.

 

    Είδηση 30 Μαρ. 2020. Η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία δέχτηκε βιολογική επίθεση!!!

    Στην Ιταλία το σύνολο του πληθυσμού της χώρας είναι εξογργισμένο με την ΕΕ ενώ επιδεικνύει την ευγνωμοσύνη του στην Ρωσία παίζοντας τον ρωσικό εθνικό ύμνο στα σπίτια του.

    Ως γνωστόν η Ρωσία έχει αποστείλει κλιμάκιο βιολογικού πολέμου καθώς η Μόσχα θεωρεί πως η Ιταλία έχει δεχτεί κανονική βιολογική επίθεση και εκεί οφείλεται η έκταση της μόλυνσης.

    Ρωσικές πηγές μάλιστα αναφέρουν πως δεν είναι καθόλου σίγουρες ότι μόνο ο ιός COVID-19 είναι αυτός που έχει κάνει την ζημιά στην γειτονική χώρα. Θεωρούν μάλιστα πως έχει κατασκευαστεί σε δυτικό εργαστήριο στην Λετονία. Θεωρούν πολύ πιθανή την χρήση και ενός άλλου άγνωστου βιολογικού παράγοντα.


[1] Δείτε τα «Επερχόμενα»: https://www.imdleo.gr/diaf/2020/eperxom.html & https://www.imdleo.gr/diaf/2020/eperxom.pdf

[2] «Χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν». (Ιω. 15:5). Και: «πάντα δυνατά τω πιστεύοντι»! (Μάρ. 9:23).

[3] https://news.sky.com/story/coronavirus-how-to-avoid-catching-and-spreading-covid-19-11932158

[4] Πηγή: https://upd.edu.ph/novel-coronavirus-disease-covid-19-advice-for-the-up-community/

+   +   +

Η ΟΜΟΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ COVID-19

Ούτε η ίδια υποστηρίζει κάτι τέτοιο, ούτε δοκιμές έχουν γίνει, λέει είδηση (1-4-2020).

 

(Νεότερες) Πιο λεπτομερείς πληροφορίες:

Ο κορωναϊός:

1) Πρώτα θα μολύνει τον λαιμό, στη συνέχεια θα αισθανθείτε ένα ξηρό πονόλαιμο που θα διαρκέσει 3 έως 4 ημέρες. Στη συνέχεια, ο ιός θα συγχωνεύεται με το ρινικό υγρό, θα εισχωρήσει στην τραχεία και θα εισέλθει στους πνεύμονες προκαλώντας πνευμονία του Wuhan. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει 5 έως 6 ημέρες.

2) Θα ακολουθήσει μια κατάσταση πνευμονίας, υψηλού πυρετού και δυσκολιών στην αναπνοή. Η ρινική συμφόρηση δεν είναι σαν τη φυσιολογική ρινική συμφόρηση. Θα νιώσετε σαν να πνίγεστε στο νερό. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε αμέσως ιατρική βοήθεια εάν έχετε αυτό το αίσθημα.

Οι εμπειρογνώμονες της Ταϊβάν μας δίνουν έναν απλό αυτοέλεγχο, που μπορούμε να κάνουμε κάθε πρωΐ: Πάρτε μια βαθιά αναπνοή (σε καθαρό αέρα) και κρατήστε την αναπνοή σας για περισσότερο από 10-15 δευτερόλεπτα. Εάν το πετύχετε χωρίς βήχα, χωρίς ασφυξία, ή κακιά αίσθηση κ.λ.π., είναι απόδειξη ότι δεν υπάρχει ίνωση στους πνεύμονες (σκλήρυνση του πνευμονικού ιστού που εμποδίζει τα αναπνευστικά όργανα να λειτουργούν σωστά), μία βασική ένδειξη ότι δεν υπάρχει λοίμωξη.

   Ο κορωναϊός covid-19 μπορεί να χαρακτηρισθεί πανδημία (can be characterised pandemic). Σύνδ.

Ο γενικός διευθυντής του World Health Organization (WHO), δρ. Tedros Adhanom Ghebreyesus, έκανε την ανακοίνωση σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (11 Μαρ. 2020)...

+ + +

      Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα φάρμακα που μπορούν να  θεραπεύσουν τον κορωναϊό, λέει το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας, αλλά κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται γι' αυτά! Διαβάστε: Το υπουργείο Υγείας της Ρωσίας ονομάζει τρία φάρμακα που μπορούν να θεραπεύσουν τον νέο κινεζικό κορωναϊό. (pdf)

+ + +


Προσοχή: Ο κορωναϊός επιτίθεται και σε νέα άτομα!

Τα περισσότερα κρούσματα (53%) στην περιοχή της Νέας Υόρκης ήταν (ως τις 23 Μαρτίου) ηλικίας μεταξύ 18 και 49 ετών.

Ο WHO (Παγκ. Οργανισμός Υγείας) λαμβάνει γενναίες εισφορές από την Κίνα, γι' αυτό μην είστε ευκολόπιστοι σε ότι λέει γι' αυτήν:

   Όπως βλέπετε (άνω), κριτικάρεται η ευκολία με την οποία τέλος Ιανουαρίου (2020), ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ζητούσε να μην απαγορεύσουν οι άλλες χώρες τα ταξίδια στην Κίνα ενώ ο ίδιος κήρυττε παγκόσμια κρίσιμη κατάσταση για τη δημόσια υγεία... εκεί που ακόμη δεν υπήρχαν κρούσματα...!!!

    Αλλά και τα στατιστικά στοιχεία για τα κρούσματα στην Κίνα είναι αναξιόπιστα. Διότι πως "μειώνονται" τα περιστατικά εκεί, ενώ συγχρόνως ο ίδιος ο WHO προβάλλει βίντεο όπου επιστημονική ομάδα από το Harvard υποστηρίζει πως πάμε σε πανδημία και ότι το 40%-70% του κόσμου θα μολυνθεί μέσα σε ένα χρόνο; σύνδ.

     Είδηση (6-3-2020): Ενώ η ανησυχία για τον κορωνοϊό κορυφώνεται και στη χώρα μας, μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μέσα σε μία μόλις ημέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, η οποία αναφέρει ότι η πρώτη πηγή μετάδοσης του ιού είναι η σeξουαλική επαφή και όχι ο συγχρωτισμός με άλλους ανθρώπους. Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 05:30» στο OPEN TV, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος και επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Πεκίνου, δήλωσε ότι καλό θα ήταν αυτή την περίοδο οι πολίτες να απέχουν από το σεξ. (pronews)

ΣΥΜΒΟΥΛΗ:

     Οι Χριστιανοί πρέπει να χρησιμοποιούν τα μέσα της Εκκλησίας και να τηρούν όλες τις εντολές του Χριστού για να έχουν την προστασία Του και στο υλικό πεδίο.

Δέηση εξέδωσε η Εκκλησία της Ελλάδος για τον κορωνοϊό και κάθε λοιμική νόσο:

Μην ξεχνάτε την καθημερινή προσευχή και τον αγιασμό. Δείτε: ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ & ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ!

Να μην αποφεύγετε τη θεία μετάληψη του σώματος και αίματος του Χριστού που δίνει ζωή στους ευσεβείς και όχι θάνατο. Είδηση (9-3-2020). Η Ιερά Σύνοδος τονίζει ότι «χωρίς να καταδικάζουμε κανέναν για τον φόβο και την ανησυχία του (σ.σ. για τον κορωναϊό), ομολογούμε ότι όλοι οι πιστοί, επιτελώντας το χρέος της εν ελευθερία αγάπης μας, θα εξακολουθήσουμε στις Ορθόδοξες Εκκλησίες μας να λειτουργούμε και να κοινωνούμε, έχοντας την βεβαιότητα ότι κοινωνούμε στη Ζωή και την αθανασία».

       Διαβάστε (13-3-2020): Εκκλησία και Κορωναϊός (pdf)

      Οι παπικοί, αντίθετα, αποφάσισαν για την Ιταλία ότι μέχρι τις 3 Απριλίου δεν θα τελούνται σε κανέναν ναό Θείες Λειτουργίες, γάμοι και κηδείες!!!  Σύνδ. (9-3-2020).

     2 Απρ. 2020. Απελπιστική η ΔΙΣ και ο μητροπολίτης Ναυπάκτου μιλάνε για Πάσχα την... Τετάρτη 27 Μαΐου...!!!  

       Να που κατάντησαν οι ιεράρχες της εποχής μας:  6-4-2020. ΠΑΣΧΑ 2020 - Πέτσας: Υπό εξέταση η απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τις Εκκλησίες...!!!

      Μετά ήρθε και η μεγάλη "χάρη":

      6-4-2020. Να επιτραπεί η τέλεση των Ακολουθιών τη διάρκεια του Πάσχα χωρίς την παρουσία πιστών αποφάσισε η κυβέρνηση!... Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας προβλέπονται νέα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας, όλων των θρησκειών και δογμάτων για το διάστημα από 12.04.2020 έως και 20.4.2020 εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Κοινή απόφαση χωρίς τη συμμετοχή της Εκκλησίας... για την Εκκλησία...!!!  Μετά οι ιεράρχες θέλουν να νομίζονται ανεξάρτητοι από πολιτικές επιρροές...

      3 Απρ. 2020. ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΑΣ:  Τὸ 1918, ἐδῶ στὴν Αἰτωλοακαρνανία καὶ σὲ ἄλλες περιοχὲς ἐνέσκηψε θανατηφόρος γρίππη. Σύμφωνα μὲ μαρτυρίες «Κάρα μετέφεραν τοὺς νεκρούς…»! Τίποτα δὲν μποροῦσε νὰ σταματήσῃ τοὺς πολλοὺς θανάτους. Οἱ τότε εὐσεβεῖς κληρικοί, οἱ ἄρχοντες καὶ οἱ χριστιανοί, μὲ πίστι ἔφεραν στὸ Ἀγρίνιο καὶ στὸ Μεσολόγγι τὴν θαυματουργὸ εἰκόνα τῆς Προυσιωτίσσης. Μόλις ἡ Παναγία μας, μὲ τὴν εἰκόνα της, εἰσῆλθε στὸ Ἀγρίνιο καὶ στὸ Μεσολόγγι, αὐθωρεῖ καὶ παραχρῆμα σταμάτησαν οἱ θάνατοι τελείως. Τί ἔχουν νὰ ποῦν οἱ ὀλιγόπιστοι γιὰ τὸ ἱστορικὸ αὐτὸ γεγονός;   

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και προληπτικά μέτρα για τη γρίπη, ώστε να είναι ξεκούραστοι οι πνεύμονές σας:

+Να πλένεται τη μύτη σας με νερό: https://www.imdleo.gr/diaf/files/health/defeat_H1N1_naturally-el.pdf

+Να χρησιμοποιείτε αν θέλετε και (σύμφωνα με μια παλιά ιατρική μέθοδο) υποβοήθηση κατά της γρίπης με μαγειρική σόδα: https://www.imdleo.gr/diaf/files/health/soda.pdf

+   +   +

Νεότερα από την Κίνα:

    Οι Κινέζοι επιδημιολόγοι ανακάλυψαν ότι ο κορωναϊός Covid-19 δεν επιζεί μόνο μερικές ώρες στα μολυσμένα αντικείμενα. Αντιθέτως, μπορεί να επιζήσει επί ημέρες σε ορισμένες επιφάνειες και υπό ορισμένες συνθήκες. Η διάρκεια της επιβίωσής του εξαρτάται από το υλικό και το είδος της επιφάνειας. Παραδείγματος χάριν, σε θερμοκρασία περίπου 37 βαθμών Κελσίου, επιβιώνει επί 2-3 ημέρες στο γυαλί, το ύφασμα, το μέταλλο, το πλαστικό και το χαρτί!  Σύνδ.

+   +   +

      Είδηση 13-3-2020: Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας, Ζάο Λιτζιάν κατηγόρησε ευθέως τον αμερικανικό Στρατό ότι (πιθανόν) έφερε τον κορωνοϊό στην πόλη Ουχάν, όπου και εντοπίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο. 

      Συγκεκριμένα, ο ίδιος έγραψε στο Twitter το εξής: «Πότε άρχισε ο ασθενής μηδέν στις ΗΠΑ; Πόσα άτομα έχουν μολυνθεί; Ποια είναι τα ονόματα των νοσοκομείων; Μπορεί να είναι ο στρατός των ΗΠΑ που έφερε την επιδημία στη Ουχάν. Να είστε διαφανής! Δημοσιεύστε τα δεδομένα σας! Οι ΗΠΑ μας οφείλουν μια εξήγηση!».

      O εκπρόσωπος του κινεζικού ΥΠΕΞ μάλιστα θεωρεί πως πολλά εκατομμύρια κρούσματα γρίπης πιθανότατα ήταν κρούσματα COVID-19. Η δήλωση ήταν μια απάντηση στον διευθυντή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Ρέντφιλντ, που παραδέχτηκε την Τετάρτη (12/03) ότι ορισμένοι Αμερικανοί που φαινόταν ότι πέθαναν από τη γρίπη, στη συνέχεια βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό.  (pronews) Δηλ. κατηγορεί τους Αμερικανούς για ανικανότητα να εντοπίσουν εγκαίρως τον covid-19, θεωρώντας τον απλή γρίπη...! 

+   +   +

Gold dust! Battle against disease boosted by precious metal infused coating that KILLS bacteria on phone screens

    Μία ξυπνη επίστρωση χρυσού θα κάνει αντιβακτηριακά τα κινητά, τα πληκτρολόγια κλπ. λέει είδηση (5 Μαρ. 2020 -RT).

Αποτελείται από μικροσκοπικές συστάδες χημικώς τροποποιημένου χρυσού που είναι ενσωματωμένες σε ένα πολυμερές με ιώδεις κρυστάλλους  - μια βαφή με αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

    Η επικάλυψη είναι μια σημαντική ανακάλυψη, επειδή χρησιμοποιείται τεχνολογία ενεργοποίησής της με φωτισμό. Σκοτώνει επιτυχώς τα βακτηρίδια σε χαμηλή ένταση φωτός, όπως αυτό που είναι σε χώρους νοσοκομείων και αίθουσες αναμονής. Οι προηγούμενες προσπάθειες είχαν απαιτήσει φως δέκα φορές ισχυρότερο για να αποδειχθεί αποτελεσματική.

       Όταν είναι δυνατή η διενέργεια πολλών και με εύκολο τρόπο δειγματοληπτικών εξετάσεων, όπως στη Νότια Κορέα, τότε η καραντίνα ολόκληρων πόλεων ή περιοχών δεν είναι απαραίτητη... (FRANCE 24,13-3-2020)

+  +  +

ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ  &  pdf

+  +  +

ΑΚΡΙΔΕΣ (video)

+  +  +

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ & ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (video)

+  +  +

ΣΗΜΕΡΟΝ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΚ ΠΑΡΘΕΝΟΥ... + στίχοι + δημοτική

+  +  +

Μόρφου Νεόφυτος:

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο!

+  +  +

headless sign

 

Διαβάστε τι γράφαμε για την Ου-κρανική εποχή!...

(που διακηρύσσεται σαν ακέφαλη από όσους αναμένουν σαν κεφαλή τον Μεσσία της Νέας Τάξης - Αντίχριστο).

 

+  +  +

Νέα Τάξη-1        Νέα Τάξη-2