ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΛΗΓΗ ΤΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ

(https://youtu.be/pLrRqdcuE7c)

    Η σύγχρονη πληγή των ακρίδων προσβάλλει πολλές χώρες του κόσμου. Είναι καταστροφική, όπως παλιά η αντίστοιχη πληγή του Φαραώ. Οι ακρίδες βγαίνουν από μέσα από τη γη, όπου έχουν τη φωλιά τους. Έτσι αποτελούν προεικόνιση των πνευματικά καταστροφικών δαιμονικών ακρίδων της 5ης σάλπιγγας που βγαίνουν από τα καταχθόνια (το φρέαρ της αβύσσου)...  Στην Κίνα ετοίμασαν 100.000 πάπιες για να καταπολεμήσουν στα σύνορα με το Πακιστάν 400 δις ακρίδες...! 

Ιούνιος 2020:

ΚΙΝΑ-Σε 4 επαρχίες τα ψάρια πηδούν έξω από το νερό!

https://youtu.be/uMfHOCG5YxU

     Ένα περίεργο και ασυνήθιστο προειδοποιητικό σημάδι συμβαίνει σε 4 επαρχίες στην Κίνα. Τα ψάρια πηδούν έξω από το νερό! Άλλοι μιλούν για επερχόμενο σεισμό και άλλοι... για πόλεμο! Μάλλον όμως να πρόκειται για προειδοποίηση πλημμυρών, οι οποίες ήδη άρχισαν και παρασύρουν ολόκληρα χωριά...

    Πράγματι τα ψάρια προειδοποιούσαν για άνοδο της στάθμης του νερού στις λίμνες και τα ποτάμια...! Η παρακάτω φωτογραφία είναι από την 4η περίοδο πλημμυρών εφέτος, τον Αύγουστο του 2020, που έπληξε και τις πόλεις.

Αύγουστος 2023.

(παρόμοιο σημάδι που ακολουθήθηκε από πλημύρες)

ΚΙΝΑ: ΠΛΗΜΥΡΕΣ, ΨΑΡΙΑ ΠΗΔΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΕΝΩ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΑΤΩΝΕΙ..!

https://youtu.be/FuEqVmvcVaM

   ΚΙΝΑ. Αύγουστος 2023. Τα ψάρια πηδούν έξω από το νερό. Μερικά πέφτουν μέσα σε σκάφη. Ανάμεσα στα άλλα σημαδιακά γεγονότα και το ματωμένο φεγγάρι! Όταν αυτό συμβαίνει μας θυμίζει την προφητεία του Ιωήλ (8ος αιών πΧ):

«Ο ήλιος θα μεταστραφεί σε σκότος και η σελήνη σε αίμα πριν να έλθει η ημέρα Κυρίου η μεγάλη και επιφανής (της 2ας Παρουσίας)». (Ιωήλ 3:4).

 Η προφητεία αυτή του Ιωήλ αφορά, κατά τους αγίους Πατέρες, και σε γεγονότα της 1ης παρουσίας του Κυρίου στη γη. Γι' αυτό συνεχίζει (3:5): «καὶ ἔσται πᾶς, ὃς ἂν ἐπικαλέσηται* τὸ ὄνομα Κυρίου, σωθήσεται· ὅτι ἐν τῷ ὄρει Σιών (την Εκκλησία) καὶ ἐν Ιερουσαλήμ (όπου η μήτηρ των Εκκλησιών και τα πανάγια προσκυνήματα) ἔσται ἀνασῳζόμενος, καθότι εἶπεν Κύριος, καὶ εὐαγγελιζόμενοι, οὓς κύριος προσκέκληται»...

   * ¨Θα σωθεί όποιος επικαλεσθεί το όνομα Κυρίου έχοντας ανάλογα έργα, όχι μόνο με λόγια, δηλ. να έχει βαπτισθεί και να τηρεί τις εντολές του Κυρίου. Διότι «δεν θα εισέλθει στη βασιλεία των Ουρανών (σωθεί) ο καθένας που λέει προς Εμέ Κύριε Κύριε, αλλά ο πράττων το θέλημα του Ουρανίου Πατρός Μου». (Ματθ. 7:21).


ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΥΦΥΪΑ (AI), ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ + ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΕΙΔΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ


ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΟΑΤΚΙ

  (μιας από τις θρησκείες της "Βαβυλώνας της Μεγάλης")

 

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ - ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ; ΘΕΟΔΩΡΗΤΟΣ ΚΥΡΟΥ

 
 ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ - ΚΑΛΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ + ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ «7 ΗΜΕΡΕΣ ΨΕΜΑΤΑ» (1963) ΚΑΙ «Η ΝΟΝΑ» (1981). ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΒΙΔ.

 

+  +  +

ΣΗΜΕΡΟΝ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΚ ΠΑΡΘΕΝΟΥ... + στίχοι + δημοτική

+  +  +

Μόρφου: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο!

 

headless sign

 

Διαβάστε τι γράφαμε για την
Ου-κρανική εποχή!...