ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 

 

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

https://youtu.be/PliJFbxe2aA

      Προφητείες 2 λαϊκών χαρισματικών ανθρώπων.

    Ο μακαριστός Δημ. Παναγόπουλος πάντα σωστός σε όσα λέει. Και οι αποκαλύψεις του κ. Δαλακούρα από τη θεία του έχουν γενικά αλληλοκάλυψη με τις προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, του αγίου Μεθοδίου κλπ. Πρέπει να παρατηρήσουμε όμως τη διαφορετική σειρά αναφοράς της πτώσης των δίδυμων πύργων (2001) και των πυρκαγιών του Κουβέιτ (1991) και την παράβλεψη του Αρμαγεδδόνος, στον οποίο παρέπεμπε σαν πρώτη φάση του παγκ. πολέμου ο άγιος Παΐσιος, ο προφήτης Ιεζεκιήλ και άλλοι. Επίσης οι κρίσεις για κάποιο συγκεκριμένο Μάρτιο που αρχίζουν γεγονότα είναι υποκειμενικές.

Πυρκαγιές πετρελαιοπηγών στο Κουβέϊτ. Ένα απ' τα σημάδια της 4ης σάλπιγγας:

    Η μικρή χώρα που ανέφερε ο κ. Δαλακούρας, εκ μέρους της θείας του Μαρίας, είναι το Κουβέϊτ. Γράφεται σχετικά με το γεγονός: Ήταν το 1991 λοιπόν όταν ο Σαντάμ έστελνε τους άντρες του να ανατινάξουν τις πετρελαιοπηγές του Κουβέιτ: περίπου 600 πετρελαιοπηγές τυλίχθηκαν στις φλόγες, με τις φωτιές -που έφταναν κυριολεκτικά στον ουρανό- να καίνε για 7 μήνες. Η ευρύτερη περιοχή μολύνθηκε από τον τοξικό καπνό και την τέφρα, ενώ μαύρη βροχή έπεφτε (μέχρι την Κίνα), σχηματίζοντας λίμνες πετρελαίου. Η κτηνοτροφία πέθανε μονομιάς, ενώ και η άγρια ζωή κατέληξε τελικά, εξαιτίας της πετρελαϊκής ομίχλης που «μαύριζε» τους πνεύμονες των ζώων. Η περιβαλλοντική καταστροφή ήταν ανυπολόγιστη...

    Η προφητεία του αγίου Μεθοδίου Πατάρων προβλέπει ότι, μετά την αλληλοσφαγή στα όρια της Πόλης, την εξουσία θα λάβει ένας ευσεβής Ιωάννης, αποκαλυφθείς υπό αγγέλου. Αυτός μετά την εκδίωξη των πολεμοχαρών Ισμαηλιτών στα βάθη της Ανατολής και τη βάπτιση άλλων που θα είναι το τρίτο του συνόλου, γράφεται, ότι θα πλουτήσει όλους: Θα ανοιχθούν οι θησαυροί της γης (ορυκτά, υδρογονάνθρακες κλπ) και πάντες θα πλουτήσουν, και ουδείς εξ αυτών θα είναι πένης (πτωχός). Και η γη θα δώσει τον καρπόν αυτής εκατονταπλάσιο, τα δε όπλα τα πολεμικά θα γίνουν άροτρα και δρέπανα. Και θα βασιλεύσει έτη τριάντα πέντε (35). (σύνδεσμος).

Η ευσέβεια πλουτίζει, ενώ η αποστασία μας έφερε τα Μνημόνια!

 

ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΔΑΒΙΔ.

     Να μην υποστηρίζομε όσους καταλύουν το νόμο του Θεού!

    «Όταν παραβαίνει ένας άνθρωπος μια εντολή του Ευαγγελίου, ευθύνεται μόνον αυτός. Όταν όμως κάτι που αντίκειται στις εντολές του Ευαγγελίου γίνεται από το κράτος νόμος, τότε έρχεται η οργή του Θεού σε όλο το έθνος, για να παιδαγωγηθεί». (Αγ. Παϊσίου Λόγοι Β΄).

   Το ότι τώρα περνάμε δύσκολους καιρούς οφείλεται στην απομάκρυνσή μας από τον Θεό και τις εντολές Του. «Μη γίνεσθε ως ίππος και ημίονος, στους οποίους δεν υπάρχει σύνεση. Με φίμωτρο και χαλινάρι στα σαγόνια τους θα καθοδηγήσεις, Κύριε, αυτούς που δεν έρχονται κοντά Σου», προειδοποιεί ο ψαλμωδός. (31:9).

   Έτσι, με φίμωτρο λόγω ασθενειών και με πείνα που έρχεται σαν με σιδερένιο χαλινάρι, από αυστηρούς νόμους με τη δικαιολογία των πολέμων, πορεύεται η σύγχρονη κοινωνία που αποστάτησε από τον Θεό...

Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ (+1994), ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:

https://www.imdleo.gr/diaf/2015/01/gPaisios.html

 

ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 2 ΕΡΓΑ:

«7 ΗΜΕΡΕΣ ΨΕΜΑΤΑ» (1963) ΚΑΙ «Η ΝΟΝΑ» (1981).

   Από το πρώτο μαθαίνομε για την ΕΛΛΑΔΑ του 1963: ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΓΚΑΝΚΣΤΕΡΣ...! ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ, ΚΛΕΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...! Και από το δεύτερο του 1981: ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΜΠΉΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΟΡΑ (ΕΟΚ) ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ!

    Οι "αξίες της Ευρώπης", για τις οποίες καυχώνται οι πολιτικοί, έχουν πριν από πολλά χρόνια προβλεφθεί από τον εκφραστή του λαού Ελληνικό κινηματογράφο, να είναι ανύπαρκτες...

 

5 Οκτωβρίου 2023

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΕΡ. ΓΑΛΑΚΤΙΑ:

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ (Σεπ. 2023), ΘΑΥΜΑΤΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. 2 ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ.

https://youtu.be/Ut5_PnBU06U

   Η αγία γερόντισσα Γαλακτία επισημαίνει ότι ο πνευματικός κόσμος είναι πολύ κοντά μας και οι άγιοι (άνθρωποι και άγγελοι) θα κάνουν μεγάλα θαύματα στους πιστούς. Έκανε και η ίδια στη Μοναχή στην οποία εμφανίσθηκε ολοζώντανη. Επομένως αυτό που χρειάζεται είναι πίστη!

Δείτε επίσης:

  ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ
 Αυτά που θ' αλλάξουν γρήγορα!
 

 

π. ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

 

Προφητείες αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου (+1994) για διάλυση Ε.Ε. και Παγκόσμια δικτατορία!

 

Η 4η ΒΙΟΜ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ + GREAT RESET + ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

+ + +

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΙΝΗΣ 2019

+ + +

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +

ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

+ + +

Ντόναλντ Τραμπ - Καλά Χριστούγεννα - Ο Σωτήρας δεν είμαι εγώ - Είναι κάποιος πολύ ψηλότερα από εμένα!

Δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο! (Σταυρός και εμβόλιο)

+ + +