ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ 

 

Ι. Μ. ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΥΝΥΣΙΟΥ - ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Καταιγίδα της 1ης Δεκ 2022

https://youtu.be/5QtXUHJvhyw

Ξαφνική καταιγίδα στην Ι. Μονή Αγίου Διονυσίου Αγίου Όρους. Βλέπετε τη δεξαμενή συγκράτησης φερτών υλών που παρεμποδίζει το πλημμύρισμα της πλατείας και προστατεύει την ακτοπλοΐα από επιπλέοντα ξύλα του δάσους. Το ποτάμι έχει σχεδόν ξεχειλίσει σε κάποια μέρη.

 

20-12-2022

ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ

αυτά που θ' αλλάξουν γρήγορα.

https://youtu.be/LIF4QpTKvgA

     Εφ' όσον όλα επιτρέπονται, (βλ. περίπτωση κυρίας Καϊλή) το πρόβλημα κατά τους Ευρωπαίους δεν είναι η παρακολούθηση, αλλά σε τι αυτή αποσκοπεί...

Τα δημόσια πρόσωπα πάντως, όπως οι βουλευτές, θέλουν και οι ίδιοι ένα μέρος της δραστηριότητάς τους να παρακολουθείται διά των μέσων ενημέρωσης από τον κόσμο...

Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι η ασφυκτική παρακολούθηση των απλών πολιτών και η αρπαγή των λίγων περιουσιακών στοιχείων που τους απομένουν... Η διαρκής παρακολούθηση της ζωής των μικρο-οφειλετών.

Υπάρχει έλλειμμα Δημοκρατίας. Η διαφθορά έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ακόμη και βουλευτές το έχουν καταλάβει...

Βαρεμένος (ΣΥΡΙΖΑ): «Λένε ορισμένοι ότι τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει η Δημοκρατία αλλά το ψωμί. Αλλά σας το λέω και θέλω να καταγραφεί. Δηλ. ο κόσμος θα αφυπνισθεί όταν θα έχομε καμμιά τραγωδία στην Ελλάδα»;

Ναι. «Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία», λέει ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός.

Τα οικονομικά σκάνδαλα στην Ελλάδα από την κυβερνητικά υποστηριζόμενη ολιγαρχία είναι πολύ μεγαλύτερα άλλων Ευρωπαϊκών, διότι αφήνουν ανθρώπους χωρίς σπίτια και είναι μεγέθους πολλών δισεκατομμυρίων Ευρώ.

Τα τρία μεγαλύτερα Ελληνικά κόμματα αποδείχθηκε πλέον ότι δρουν αντεθνικά και αυτό θα προκαλέσει αναταράξεις στα Βαλκάνια, πέρα από την ταραχή στην Ελλάδα...

Αλλά όλα αυτά τα στραβά συμβαίνουν όσο ο ελεήμων Θεός επιτρέπει οι άνθρωποι να εκφράσουν τη βούλησή τους. Μετά επεμβαίνει για να τους σώσει από την  καταδυνάστευση της αμαρτίας πίσω από την οποία κρύβεται ο διάβολος. Και γι’ αυτό ακριβώς έγινε ο Θεός τέλειος άνθρωπος χωρίς να πάψει να είναι και τέλειος Θεός.

 

27-12-2022

ΜΕΡΚΕΛ - ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙMAΣΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ; ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

https://youtu.be/U8O4i-LrK0I

      Η πρώην καγκελάριος Μέρκελ στο εβδομαδιαίο “DIE ZEIT”, 7 Δεκ 2022:

   Οι συμφωνίες του Μίνσκ έδωσαν στην Ουκρανία "πολύτιμο χρόνο" για να γίνει ισχυρότερη... Δηλ. κάνουμε εικονική ειρήνη για να ετοιμασθεί ο  πόλεμος;

   Ο Ρώσος πρόεδρος δεν έχει εμπιστοσύνη, λέει, στους Δυτικούς. Αλλά και οι Δυτικοί δεν είχαν εμπιστοσύνη στους Ρώσους και αγνόησαν τις ειρηνευτικές συμφωνίες. Έτσι, όμως, το πρόβλημα, ως πρόβλημα αναξιοπιστίας, αποδεικνύεται, να είναι κυρίως ψυχολογικό. Επιβεβαιώνεται μάλιστα η Αποκάλυψη, που εξετάζει τα γεγονότα σαν αποτέλεσμα της πνευματικής κατάστασης των ανθρώπων κάθε εποχής!

   Γι’ αυτό και ο 3ος Παγκ. Πόλεμος, σαν αποτέλεσμα άρρωστης πνευματικής κατάστασης, είναι αναπόφευκτος, παρά τις ενδιάμεσες ψευτο-ειρήνες, και παρά το ότι λογικά δεν συμφέρει κανένα...! «Θα προσπαθούν να το λύσουν με την πέννα, μα δεν θα μπορούν. 99 φορές με τον πόλεμο και μια με την πέννα», προείπε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. (48η προφητεία).

 

Σεισμοί στην Τουρκία

ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΡΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΕΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

https://youtu.be/tCnKMH-X4rM

Παρατηρούμε τις δονήσεις σε απομακρυσμένα μέρη από το επίκεντρο του μεγάλου σεισμού (Μ=7,8) που έπληξε τη Δευτέρα 6 Φεβ 2023 στη Νότια Τουρκία.

Βλέποντας τους νεκρούς και τα συντρίμμια που προκάλεσε ο σεισμός να μη νομίζομε ότι όσοι ζούσαν εδώ ήταν οι χειρότεροι από τους ανθρώπους των γύρω χωρών. Βέβαια τίποτα δεν γίνεται χωρίς να το επιτρέψει ο Θεός.[1]

Αλλά να θυμηθούμε το λόγο του Κυρίου Ιησού για τους 18 πάνω στους οποίους έπεσε ο πύργος του Σιλωάμ και τους σκότωσε:

«Νομίζετε ότι αυτοί έγιναν περισσότερο από όλους τους ανθρώπους οφειλέτες στον Θεό, δηλ. ότι ήταν οι πιο αμαρτωλοί από τους κατοίκους της Ιερουσαλήμ; Όχι σας λέγω, αλλ’ αν δεν μετανοήσετε όλοι ομοίως θα απολεσθείτε»! (Λουκ. 13:4-5).

Αυτό δίνει άλλη διάσταση στο κατά πόσο μπορεί να συνδέονται μεταξύ τους οι σεισμοί... και άλλες παρόμοιες συμφορές (επιδημίες, πείνες, πόλεμοι κλπ). Και αυτό επεξηγεί η Αποκάλυψη.


[1] Καθώς Αυτός είπε: «Δεν πωλούνται 2 στρουθία (σπουργίτια) ένα ασσάριο (ρωμαϊκό δίλεπτο); Και ένα απ’ αυτά δεν θα πέσει στη γη χωρίς να το επιτρέψει ο (Ουράνιος) Πατέρας σας» .

 

 

Δείτε επίσης:


ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ - ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. Αξιοθαύμαστη Χριστιανική ομολογία της Ιταλίδας πολιτικού Μελόνι.

Ντόναλντ Τραμπ - Καλά Χριστούγεννα - Ο Σωτήρας δεν είμαι εγώ - Είναι κάποιος πολύ ψηλότερα από εμένα!

 

π. ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ - Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

 

Προφητείες αγίου Παϊσίου του Αγιορείτου (+1994) για διάλυση Ε.Ε. και Παγκόσμια δικτατορία!

 

Η 4η ΒΙΟΜ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ + GREAT RESET + ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

+ + +

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΤΥΡΙΝΗΣ 2019

+ + +

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +

ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

+ + +

Ντόναλντ Τραμπ - Καλά Χριστούγεννα - Ο Σωτήρας δεν είμαι εγώ - Είναι κάποιος πολύ ψηλότερα από εμένα!

Δεν ζούμε σε ιδανικό κόσμο! (Σταυρός και εμβόλιο)

+ + +