ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

Η 4η ΒΙΟΜ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ + GREAT RESET + ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Τώρα η Νέα Τάξη προχωρά στην υποδούλωση του ανθρώπου διά της τεχνολογίας.

Επαναπροσδιορίζομε τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος!

https://youtu.be/6j5CU028o5E

Τι είναι η 4η Βιομηχανική επανάσταση:

Η 4η Βιομηχανική Επανάσταση ενώνει: ψηφιακά, φυσικά και βιολογικά συστήματα...!

Κλάους Σβαμπ (Ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ):

Ένα από τα χαρακτηριστικά της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης είναι ότι δεν αλλάζει αυτό που κάνουμε αλλά ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΜΑΣ...!!! …Συνοψίζοντας, χρειαζόμαστε μια Μεγάλη Επαναφορά (GREAT RESET)!

Γ. Γ. ΤΟΥ Ο.Η.Ε.:

Η Μεγάλη Επαναφορά (GREAT RESET) είναι μία ευπρόσδεκτη αναγνώριση ότι αυτή η ανθρώπινη τραγωδία (του κορωναϊού) πρέπει να είναι μία κλήση αφύπνισης...

Η πρόεδρος του Δ.Ν.Τ.:

Η Ιστορία θα αναγνωρίσει αυτήν την κρίση ως τη μεγάλη ευκαιρία για επαναφορά (GREAT RESET)!

Πως το σκέπτονται: Επαναπροσδιορίζομε τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος!

Ένα από τα πράγματα που νομίζω ότι είναι τόσο σημαντικό για τις ελεύθερες και ανοιχτές κοινωνίες, είναι η ελευθερία σκέψης. Και μέχρι τώρα η συζήτηση που έχουμε κάνει είναι γύρω από την ελευθερία του λόγου. Μόλις μπορέσουμε να έχουμε πρόσβαση στις σκέψεις των ανθρώπων στα συναισθήματα των ανθρώπων, να σκέφτονται διάφορες σκέψεις να σκέφτονται δημιουργικά...

Δηλ. τώρα έρχεται ο έλεγχος των σκέψεων, για τους ανθρώπους βέβαια που θα έχουν αποδεχθεί προηγουμένως τον έλεγχο αυτό με το προωθούμενο σφράγισμα της Αποκάλυψης, αλλά και τις πριν από αυτό εμφυτεύσιμες στο ανθρώπινο σώμα ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, όπως αυτή που λανσάρει ο Musk για να τοποθετηθεί στον εγκέφαλο...

Ο άμεσα ελεγχόμενος από την τεχνολογία άνθρωπος είναι πλέον ένα βιο-ρομπότ που δεν είναι κατάλληλο για τη Βασιλεία των ελευθέρων ανθρώπων του Ουρανού... Γι' αυτό οι τελευταίες σάλπιγγες δεν φροντίζουν να συνετίσουν ένα τέτοιο άνθρωπο (για να παραδειγματισθούν οι υπόλοιποι), αλλά να τον εξοντώσουν..! Αυτός είναι ο λόγος που, για την έλλεψη μετανοίας η οποία στους σφραγισμένους χάνεται και σαν δυνατότητα, υπάρχουν πάρα πολλά ανθρώπινα θύματα από τις τρεις επόμενες σάλπιγγες, που ονομάζονται «Τρία ΟΥΑΙ». Έτσι γίνεται ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος στην 6η σάλπιγγα και η Συντέλεια στην 7η, όταν ο Αντίχριστος πείσει τους περισσότερους να σφραγισθούν.

Ο π. Αθανάσιος Μυτιληναίος βεβαιώνει ότι οι τελευταίες σάλπιγγες δεν αφορούν κυρίως καταστροφές στο περιβάλλον και δι' αυτών προσπάθεια συνέτισης των ανθρώπων, αλλά αφορούν τον ίδιο τον άνθρωπο. Διότι αυτός ζει αμετανόητα, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για την καταστροφή του προσώπου του αλλά και του κοινωνικού συνόλου με τα σύγχρονα όπλα.

Για την Μεγάλη Επαναφορά (The Great Reaset), είπαμε ήδη στους σεισμούς του Αγίου Όρους και τα μηνύματά τους, όπου επισημάναμε ότι το όλο εγχείρημα ήταν προγραμματισμένο να κινηθεί από τον πάπα Φραγκίσκο, όπως το αναλύσαμε προηγουμένως και στο Βαθύ Κράτος που ανέφερε ο πρόεδρος Τραμπ, ότι τον πολεμά. Εκεί είδαμε ότι κύριο στοιχείο προπαγάνδας για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα του πάπα, που ονομάζεται και Great Reset, είναι η περίφημη κλιματική αλλαγή!

Περισσότερα στο «3 ΟΥΑΙ»: https://www.imdleo.gr/diaf/2010/08/3ue.pdf  

Και για την Αποκάλυψη αναλυτικότερα: https://www.imdleo.gr/apocalypse/ap/apoc.html

Το πιο πάνω κείμενο εκτυπώσιμο: https://www.imdleo.gr/diaf/2020/Great_Reset.pdf 

24-11-2020

Η αρχή για το παγκόσμιο σύστημα ταυτοποίησης και σφραγίσματος των ανθρώπων!

  Είδηση: Η Κίνα πρότεινε επίσημα το «σφράγισμα» των ανθρώπων παγκοσμίως με barcode «πιστοποίησης εμβολίου» για τον κορωνοϊό!

«Η Κίνα έχει προτείνει ένα παγκόσμιο μηχανισμό μιας κοινά αποδεκτής διαδικασίας πιστοποιητικών υγείας βασισμένων σε ελέγχους νουκλεϊκού οξέος και σε μορφή κωδικών QR που θα είναι παγκόσμια αποδεκτή. Ελπίζουμε ότι όλο και πιο πολλές χώρες θα αποδεχτούν το μηχανισμό αυτό».

+  +  +

Αλλά τα εμβόλια RNA που έρχονται είναι αξιόπιστα; (video)

 

      + Ο Γάλλος λοιμωξιολόγος Christian Perronne για τα εμβόλια mRNA: «Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις μεταλλαγμένες ντομάτες και το καλαμπόκι. Δεν είναι εμβόλια, αλλά προϊόντα γονιδιακής θεραπείας. Μπορεί μεταδώσουμε τις γενετικές μεταλλάξεις στα παιδιά μας»... (pdf)

 

+  +  +

Ούτε και οι ιερείς δεν θα είναι στο θάψιμο! Η γερ. Κυριακή για παγκόσμιο χειροτέρεμα.

+  +  +

    13 Δεκ. 2020. Το Βατικανό σε «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset. Οι αυτοαποκαλούμενοι ”Guardians” δημιούργησαν το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο Καπιταλισμό”.

    Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι το Βατικανό θα συνάψει μια «παγκόσμια συμμαχία» με τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, τις διεθνείς εταιρείες και τα παγκοσμιοποιημένα ιδρύματα για τη δημιουργία ενός οικονομικού συμβουλίου με στόχο την ανακατανομή του πλούτου σε όλο τον κόσμο.  Σύνδεσμος

      Θέλουν να εξαλείψουν τη μεσαία τάξη και να διατηρήσουν και υπερπλουτίσουν τους διεθνείς Τραπεζίτες... Το λένε τώρα ανοιχτά, γιατί κατά την Αποκάλυψη δεν υπάρχει πλέον χρόνος...! 

+  +  +

     27-3-2020. Αλλά κατά τον William Engdahl, πολιτικό επιστήμονα του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, πριν από δέκα χρόνια (!) το σενάριο “πανδημικός πανικός” ήταν έτοιμο, και τώρα παίζεται μπροστά μας! Ο William Engdahl στις 10 Μαρτίου, δημοσίευσε το άρθρο Lock Step, αυτό δεν είναι φουτουριστικό σενάριο: ο πανικός και το μετα-πανδημικό μέλλον;

     Το έγγραφο προέκυψε από δύο οργανισμούς: το Rockefeller Foundation  και το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Δίκτυο. Τα περισσότερα από τα έργα του πρώτου Οργανισμού με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποσκοπούν στην επίλυση τέτοιων προβλημάτων όπως η βελτιστοποίηση των φόρων της κάστας Rockefeller (ένα "φιλανθρωπικό" ταμείο που απαλλάσσεται από τους φόρους), ο έλεγχος των γεννήσεων, ο περιορισμός του παγκόσμιου πληθυσμού, η αποβιομηχάνιση (υπό τη σημαία της μετάβασης σε μια μεταβιομηχανική κοινωνία). Αυτά τα καθήκοντα καθορίζονταν από τη Λέσχη της Ρώμης, που δημιουργήθηκε το 1968 από τον David Rockefeller και προοριζόταν να φέρει τους κεφαλαιοκράτες στο στόχο τους – να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου (η ιδέα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης).

    Όσον αφορά το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Δίκτυο, ιδρύθηκε από τον Peter Schwartz, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο αξιόλογους Αμερικανούς φουτουριστές. Ο Schwartz συνεργάστηκε με το Πεντάγωνο και συνέταξε μια Έκθεση του Πενταγώνου για την Κλιματική Αλλαγή του 2004 για τους αμερικανούς στρατιωτικούς για την παγκόσμια αλλαγή του κλίματος... Σύνδεσμος

23-11-2020:

Το βιβλίο του GREAT RESET στο γραφείο του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη

    Οι συγγραφείς του βιβλίου (Schwab και Malleret) σπεύδουν να επιβεβαιώνουν στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου τους ότι το πρόγραμμα «Αειφόρου Ανάπτυξης» (“Sustainable Development”) της Ατζέντας 2030 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών είναι συνυφασμένο με το “Great Reset”. Αυτό είναι προφανές κατά τη μελέτη της μονάδας Στρατηγικής Νοημοσύνης του WEF. Η αειφόρος ανάπτυξη και η μεγάλη επαναφορά συμβαδίζουν... Όλα για τον παγκόσμιο έλεγχο πληθυσμού!

      «Η κληρονομιά του COVID-19: Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε το Great Reset να λειτουργήσει σωστά»...  «Θα ασχολούμαστε με την επιρροή της («πανδημίας») για πολλά χρόνια, και πολλά πράγματα θα αλλάξουν για πάντα. Έχει προκαλέσει (και θα συνεχίσει να προκαλεί) οικονομική αναστάτωση μνημειακών διαστάσεων». Σύνδεσμος

  26-11-2022. Ανοικτά ομολογεί την αρέσκειά του στο Κινεζικό μοντέλλο διοίκησης ο θεωρητικός του «Great Reset» Κλάους Σβαμπ! 

28 Οκτ. 2020: Από Τα 1.547 νέα κρούσματα ασυμπτωματικά τά 98%..!!!

Καμμιά διάκριση μεταξύ κρουσμάτων! σύνδ.

Φαίνεται πλέον ότι χάριν της "Μεγάλης Επαναφοράς" γίνεται εκμετάλλευση της ασθένειας covid-19, ώστε όλα να καταρρεύσουν. Οι "διεθνείς Τραπεζίτες" μαζί με τον πάπα (να τους ευλογεί) νομίζουν ότι θα κυβερνήσουν τον πλανήτη. Αλλά ο Σατανάς περιμένει να τους πάρει στην Κόλαση με τον 3ο Παγκ. πόλεμο.

Θα χρεοκοπήσουν όλες τις χώρες για να τις ελέγχουν μέσω του χρήματος, και τους ανθρώπους μέσω του σφραγίσματος...

Είδηση 29-10-2020:

Είκοσι (20) χρόνια πίσω πάει η Ελλάδα με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισαγωγική τοποθέτηση του στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Το ΑΕΠ του 2020 θα κλείσει στα επίπεδα του ΑΕΠ του έτους 2010 μετά την ανακοίνωση ότι οι περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας και της Ροδόπης περνούν στο «επίπεδο 4», που σημαίνει ότι οδηγούνται σε τοπικό lockdown, ενώ αυξάνονται οι πληροφορίες που μιλάνε για γενικό «κλείδωμα» της χώρας από τις 8 Νοεμβρίου...

Και αυτά παρόλο που η θνητότητα των κρουσμάτων είναι πραγματικά ασήμαντη στην Ελλάδα: Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω!

Συμπέρασμα: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΠΕΙΝΑ...!

Νοέμβριος 2020

Αν. Γιαννουλόπουλος - Ιω. Ιωαννίδης - π. Αθανάσιος Μυτηλιναίος. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ - ΕΜΒΟΛΙΑ - ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ 

https://youtu.be/adv0Ev0je8I

Συνέντευξη του Καρδιολόγου - Πνευμονολόγου κ. Ανδρέα Γιαννουλόπουλου στον Focus FM 103,6 (Σεπ. 2020). ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.

 +Ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας, επιστημών δεδομένων και στατιστικής, διευθυντής του κέντρου Metrics στο Πανεπιστήμιο Stanford των ΗΠΑ, στο στούντιο των Αντιθέσεων. Το (Πανελλήνιο) lockdown δεν είναι λύση... ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ!

 +π. Αθανάσιος Μυτηλιναίος: Όταν έχομε αρμονική σχέση ψυχής και σώματος τότε έχομε υγεία. Όταν έχομε δυσαρμονική σχέση τότε δεν έχομε υγεία...

Η αρρώστια είναι κάτι περισσότερο από την παρουσία ενός μικροβίου. Και η υγεία είναι κάτι περισσότερο από την απουσία ενός μικροβίου!

 +ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ο ΣΤΟΥΔΙΤΗΣ (επιστολή 130ή): Να είσαι υγιής κατά την ψυχή και το σώμα, ασχολούμενος με τη Βασιλεία των Ουρανών, για την οποία γίνεται και ο διωγμός που βλέπομε από τους εχθρούς της αλήθειας.

11-11-2020

     Ειδικοί και μη γνώριζαν τον επικείμενο ερχομό του κορώνα-ιού, από παλιότερα. Οι αποκρυφιστές το είχαν επισημάνει με την Μαντόνα, το 2019 στο Ισραήλ, ενώ και ο Αστερίξ το "προφήτευσε" από το 2017, όπως επισημαίνει κι ο μητροπολίτης Μόρφου!

ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ - ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ κραυγάζει ο κόσμος, δεχόμενος τον ιό αυτό σαν κατακτητή!!!

+  +  +

     Είδηση RT 15 Νοεμ. 2020. Η covid-19 ήταν παρούσα στην Ιταλία από το Σεπ. του 2019, φανερώνει μελέτη καρκίνου των πνευμόνων. Αυτό εγείρει περισσότερες ερωτήσεις για την αληθινή προέλευση της πανδημίας, λέει το δημοσίευμα.

Ο μητροπολίτης Μόρφου για Αστερίξ που προβλέπει... κορωναϊό:

https://youtu.be/DaCOGvpQAos

ΚΡΗΤΕΣ-ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ & π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

+  +  +

Το αστέρι του Αμερικανικού νομισματικού συστήματος

+  +  +

Το μήνυμα από τις μεγάλες καταστροφές της Μονής Βαρνάκοβα+

+  +  +

Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκαιο όταν έλεγε ότι για όλα θα φταίει ο πάπας:

«Είμαστε όλοι Ιησουίτες»!

ΣΗΜΕΡΟΝ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΚ ΠΑΡΘΕΝΟΥ... + στίχοι + δημοτική

+  +  +

Μόρφου: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο!

 

headless sign

 

Διαβάστε τι γράφαμε (από το 2014) για την
Ου-κρανική (ακέφαλη) εποχή!...