ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ (DEEP STATE) - TRUMP - ΠΑΠΑΣ - "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ"

(https://youtu.be/gbFKGtG_x8U)

+  +  +

       Ο πρόεδρος Τραμπ συχνά αναφέρεται σε ένα αντίπαλο σ' αυτόν και στον Αμερικανικό λαό «Βαθύ Κράτος» (Deep State). Παρόλο που κι ο ίδιος είναι αρκετά εξαρτημένος από αυτό, εν τούτοις θέλει να επιβάλλει τη δική του πατριωτική γνώμη, και γι' αυτό πολεμιέται. Από όσα λέει επίσημα, σαν πρόεδρος, το Βαθύ Κράτος που προωθεί την παγκοσμιοποίηση θέλει τη Συμφωνία του Παρισιού, στην οποία ο πάπας έχει αρχηγικό ρόλο...

      Τραμπ: «Ακόμα (μετά 3 χρόνια εξουσίας του Τραμπ) το Βαθύ Κράτος και η αποτυχημένη (πρώην) κυβερνώσα τάξη (των Δημοκρατικών) προσπαθούν να αντισταθούν σε κάθε αλλαγή των αποτυχημένων πολιτικών του παρελθόντος. Πιστεύουν ότι είναι δικαίωμά τους να σας κυβερνούν και να ανακατανέμουν τoν πλούτο σας σε όλο τον κόσμο. Όχι, ευχαριστούμε! Όχι, ευχαριστούμε. Γι' αυτό σταματήσαμε τη Συμφωνία του Παρισιού»...

        Αλλά, ο υπέρμαχος της Συμφωνίας πάπας Φραγκίσκος, λέει:
     
«Με τη Συμφωνία του Παρισιού, στις 12 Δεκ. 2015, η διεθνής κοινότητα έλαβε γνώση του επείγοντος και της ανάγκης για μια συλλογική ανταπόκριση για να βοηθήσομε να κτισθεί το "κοινό μας σπίτι"»...

          «Σε μία παπική εγκύκλιο ("Laudato Si"), ο Πάπας Φραγκίσκος δήλωσε ότι η επιστήμη της κλιματικής αλλαγής είναι ξεκάθαρη και ότι η Καθολική Εκκλησία θεωρεί την κλιματική αλλαγή ως ένα ηθικό ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί προκειμένου να προστατευθεί η Γη και όλοι σε αυτήν». (ΟΗΕ, 19 Ιουν. 2015) Έρχονται οι αμαρτίες κατά του κλίματος...

       Για να  προωθηθεί η Συμφωνία, ο πάπας ζητάει την επανεκπαίδευση όλων στη θεωρούμενη "κλιματική αλλαγή" και στο οικολογικό πρόβλημα, και γι' αυτό καλεί στο Βατικανό στις 14 Μαΐου 2020, «εκπροσώπους από διάφορες θρησκείες, ΜΚΟ, ακαδημαϊκούς και πολιτιστικούς και πολιτικούς ηγέτες». Ελπίζει να υιοθετήσουν το «Παγκόσμιο Σύμφωνο για την Εκπαίδευση», ώστε η "φροντίδα για το επίγειο κοινό σπίτι μας" να γίνει η υπέρτατη θρησκεία όλων.

     Προβλέπονται επομένως μεγάλες αλλαγές... διότι ελπίζουν ότι θα "ξεφορτωθούν" και τον αντιδραστικό πρόεδρο... όπως δείχνει η αποφασιστικότητα με την οποία κινείται ο πάπας Φραγκίσκος σε θέματα που μπλόκαρε ως τώρα ο Τραμπ.

+  +  +

13-5-2020.

    Ο κορωναϊός χάλασε τα σχέδια του πάπα να ελέγξει (μόνος του) τον πλανήτη, μέσω της δήθεν κλιματικής αλλαγής, δίνοντας τις κατάλληλες οδηγίες στους ηγέτες που είχε προσκαλέσει στο Βατικανό, από τον Σεπτέμβριο πέρυσι! Μια ακόμη απόδειξη ότι δεν ελέγχουν τα γεγονότα οι Νεοταξίτες, αλλά ο Θεός!

      Πάντως: ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάπα Φραγκίσκο τον οποίο κάλεσε να επισκεφθεί την Ελλάδα!...

      Επίσης, με δεδομένο το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο του Πάπα Φραγκίσκου όσο και του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου για το περιβάλλον, συζήτησαν θέματα προστασίας του και ο Πρωθυπουργός ανέπτυξε την πράσινη ατζέντα της κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται, όπως ανέφερε, ψηλά στις προτεραιότητες της Ελλάδας.  

      Το θέμα όμως, όπως είπαμε, δεν είναι η προστασία του περιβάλλοντος, αλλά μέσω της Συμφωνίας του Παρισιού, ο έλεγχος του πλανήτη, με πλανητικό φόρο, φίμωση της ελευθερίας του λόγου, παγκόσμιο ηγέτη κλπ.

     Τι δουλειά έχει τώρα στην Ελλάδα ο αντίχριστος πάπας, τόσο κατά τον άγιο Κοσμά, όσο και κατά πολλούς παπικούς, που προβληματίζονται με τα καμώματά του,  εν όψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια από το 1821; Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε τους εορτασμούς των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το 2021, και πρότεινε στον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, κατά την επόμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα, να επισκεφθεί πόλεις που βρίσκονται στο επίκεντρο των πρώτων χρόνων του Χριστιανισμού, ακολουθώντας τα βήματα του Αποστόλου Παύλου. σύνδ.

In English:

TRUMP - DEEP STATE - POPE

(https://youtu.be/PNkgg6JVJDQ)

+  +  +

6-Ιουνίου-2020

      Απίστευτη παραποίηση των λόγων του προέδρου Τραμπ από τα μέσα ενημέρωσης της Αμερικής (πλην FOX) και πως ο Μπάϊντεν στηρίζεται σ' αυτά στην προεκλογική του εκστρατεία!!!

(Here's how the media twisted Trump's words about George Floyd)

https://youtu.be/6WsNIJwJcj0

+  +  +

Παρέμβαση κατά του Τραμπ (όταν αυτός είναι ακόμη πρόεδρος των ΗΠΑ) σε χώρα που υποτίθεται ότι δίνει μαθήματα Δημοκρατίας στις άλλες..!

Είδηση 5 Νοεμβρίου  2020: Το facebook "διαγράφει" τον Τραμπ - Διέγραψε ομάδα υποστηρικτών του με 365.000 μέλη!

ΚΡΗΤΕΣ-ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ & π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

+  +  +

Το αστέρι του Αμερικανικού νομισματικού συστήματος

+  +  +

Το μήνυμα από τις μεγάλες καταστροφές της Μονής Βαρνάκοβα+

+  +  +

Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκαιο όταν έλεγε ότι για όλα θα φταίει ο πάπας:

«Είμαστε όλοι Ιησουίτες»!

ΣΗΜΕΡΟΝ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΚ ΠΑΡΘΕΝΟΥ... + στίχοι + δημοτική

+  +  +

Μόρφου: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο!

 

headless sign

 

Διαβάστε τι γράφαμε για την
Ου-κρανική (ακέφαλη) εποχή!...