Κεντρική σελίδα - Περιεχόμενα - Πολυμέσα νέα

ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Η Παναγία στη γερόντισσα Κυριακή

(πνευματοπαίδι της αγίας Σοφίας της Κλεισούρας).

https://youtu.be/VlLfcTNb5rA

Ούτε και οι ιερείς δεν θα είναι στο θάψιμο!

 

   Η Παναγία στη γερόντισσα Κυριακή (πνευματοπαίδι της αγίας Σοφίας της Κλεισούρας). «Όλες οι εκκλησίες θα είναι κλειστές», και το τόνισε αυτό.

«Αν μετανοήσει ο λαός, ο Υιός μου», είπε, «θα πάρει την οργή του από την ανθρωπότητα και θα τους σώσει όλους». Εκεί τελειώσαμε μαζί (τη συνομιλία με την Παναγία). Δεν λέω τα άλλα τα θέματα... Λοιπόν, πέρασαν 10 - 15 μέρες και την ξαναβλέπω.

Έρχεται και μου λέει: «Κυριακή, αυτός ο λαός δεν μετανοεί. Είναι ίδιος με την εποχή του Νώε. Να ξέρεις ότι ούτε οι μάσκες που ετοιμάζουν να κάνουν θα σώσουν την ανθρωπότητα. Ούτε και τα εμβόλια. Τίποτα δεν θα μπορέσουν να κάνουν. Η οργή του Υιού μου είναι μεγάλη, αν δεν μετανοήσει αυτός ο λαός».

Όλοι στα γόνατα, παρακάλια στο Θεό και αμέσως τα πάντα θα τακτοποιηθούν. Όσο μένουμε μακριά από την μετάνοια, αυτά θα τα έχουμε. Δεν θα προλαβαίνουν οι ιερείς να θάβουν. Αλλά δυστυχώς ούτε και οι ιερείς δεν θα είναι τώρα στο θάψιμο. Μόνοι τους (οι λαϊκοί) θα τους θάβουν.

Δηλ. τα πράγματα θα χειροτερέψουν παγκόσμια, γιατί η γερόντισσα μιλάει για όλη την ανθρωπότητα.

Ιούνιος 2021

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος με νέες αποκαλύψεις των αγίων Ιακώβου και Παϊσίου, σε νέους από Ελλάδα.

https://youtu.be/H3EqE_4x9_4

    Το "θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα" πρέπει να εννοηθεί σαν αποτέλεσμα μεταγενέστερο (όχι αναγκαστικά άμεσο), όπως συνάγεται από ότι είπε ο άγιος Παΐσιος για το εμβόλιο καθώς και η γερόντισσα Κυριακή.

    Τώρα (17 Ιαν. 2022) βρέθηκε πράγματι από Γερμανούς παθολόγους - ερευνητές ότι η πρωτεΐνη ακίδα των εμβολίων παραμένει μακροχρόνια στον οργανισμό, προκαλώντας αιφνίδιους θανάτους από μυοκαρδίτιδα κλπ... Δηλ. κινδυνεύουν πραγματικά οι εμβολιασμένοι να πεθαίνουν ξαφνικά... σαν κοτόπουλα!

Η ανακοίνωση των Γερμανών παθολόγων

    Η υποψία ότι η πρωτεΐνη ακίδα που σχηματίζεται στον οργανισμό ως αποτέλεσμα του "εμβολιασμού" κατά της COVID-19 θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για τις παθολογικά παρατηρούμενες φλεγμονές και αλλοιώσεις των αγγείων επιβεβαιώθηκε τώρα για πρώτη φορά ανοσοϊστολογικά.

    Οι παθολόγοι Prof. Dr. Arne Burkhardt και Prof. Dr. Walter Lang και η ομάδα τους κατάφεραν να ανιχνεύσουν αξιόπιστα την πρωτεΐνη ακίδα του εμβολίου στα αγγεία ενός ατόμου που πέθανε 4 μήνες μετά τον "εμβολιασμό" και το οποίο είχε αγγειακές αλλοιώσεις και επίσης μυοκαρδίτιδα που προκλήθηκε από το εμβόλιο.

     Η ανίχνευση ήταν επιτυχής με τη χρήση ενός αντισώματος ειδικού για την πρωτεΐνη ακίδα με συμβατική ανοσοϊστοχημική εξέταση στις τομές των ιστών. Η περιγραφόμενη μέθοδος ανίχνευσης μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις βλάβες οργάνων και κυττάρων στις οποίες εντοπίζονται εμφανή παθολογικά ευρήματα μετά τον "εμβολιασμό" κατά της COVID-19.

   Από αυτό προκύπτει: Για δεοντολογικούς, νομικούς και επιστημονικούς λόγους, όλες οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις σε σχέση με βλάβες που οφείλονται σε "εμβολιασμό" κατά της Covid-19 πρέπει να συνοδεύονται από αυτήν τη μέθοδο, με άμεση ισχύ.

   Reutlingen, January 17, 2022

   Prof. Dr. Arne Burkhardt

   Prof. Dr. Walter Lang

Πηγή:https://pathologie-konferenz.de/en/

  Σχετ. βίντεο της ιατρικής ανακοίνωσης (μετά το 35΄): Από ιογενή μυοκαρδίτιδα πολλοί πεθαίνουν μέσα σε 10 χρόνια. Τώρα δεν έχομε (φυσιολογική) ιογενή μυοκαρδίτιδα. Αυτό που έχομε εδώ είναι μια μυοκαρδίτιδα που προκαλείται από ιογενή συστατικά (όπως του εμβολίου).

Περίεργα ευρήματα στο σώμα από τα εμβόλια. Dr. Arne Burkhardt:

 "Όποιος θέλει να εμβολιασθεί πρέπει να επωμισθεί και τις συνέπειες"...!

Κυριακή του Ασώτου 2021.

Τα πάθη, οι δαίμονες και η Γιουροβίζιον! - Μόρφου Νεόφυτος

https://youtu.be/JwUidY3YqmU

      Απόσπασμα κηρύγματος Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου κατά τη Θεία Λειτουργία, την Κυριακή του Ασώτου, που τελέσθηκε στον ιερό ναό  του Αγίου Μάμαντος στις 28 Φεβ. 2021.

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ RNA ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ...

+   +   +

ΤΕΛΕΤΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ Ι. Μ. ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ 40ΣΤΗΣ

10 Μαρτίου 2019 (4 video)

Λίστα όλων: https://youtu.be/u45siVcsJYw?list=PLQXNSnN2QxuiTAMDBpYA6bnAOKq7LZ0MM

ΚΡΗΤΕΣ-ΑΡΧΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ & π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

+  +  +

Το αστέρι του Αμερικανικού νομισματικού συστήματος

+  +  +

Το μήνυμα από τις μεγάλες καταστροφές της Μονής Βαρνάκοβα+

+  +  +

Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκαιο όταν έλεγε ότι για όλα θα φταίει ο πάπας:

«Είμαστε όλοι Ιησουίτες»!

ΣΗΜΕΡΟΝ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΚ ΠΑΡΘΕΝΟΥ... + στίχοι + δημοτική

+  +  +

Μόρφου: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο!

 

headless sign

 

Διαβάστε τι γράφαμε για την
Ου-κρανική (ακέφαλη) εποχή!...