ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

   Αρκεί και οι Έλληνες να μην την ξεχνούν.

     Αντιμετώπιση από την Θεοτόκο έπρεπε να λένε, αν είχαν πνευματική αίσθηση! σύνδ.

Η Παναγία δεν θεραπεύει μόνο, αλλά και προνοεί για μας, πριν να υπάρξουν τα προβλήματα...!

+  +  +

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ COVID-19 ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΕΣ

(ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ DNA & RNA)

(https://youtu.be/YhCPkO63aNw)

+  +  +

     Ο Γάλλος νομπελίστας ιατρός Luc Montagnier:

    «Ο Covid-19 είναι προϊόν εργαστηρίου - Τελεία». Ο Montagnier εξηγεί ότι έχει αναλύσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της ακολουθίας των γονιδιωμάτων του ιού με το μαθηματικό συνάδελφό του Jean-Claude Perrez: «Ατύχημα» ο COVID-19 - Κάποιοι έψαχναν το εμβόλιο κατά του AIDS!

   «Δεν είμαστε οι πρώτοι που το λέμε αυτό. Μια ομάδα Ινδών ερευνητών δημοσίευσε επίσης μια εργασία στην οποία αποδεικνύεται ότι το πλήρως γονιδίωμα του κορωνοϊού έχει ακολουθίες ενός άλλου ιού, του γνωστού HIV δηλαδή του AIDS». Επίσης:

     ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ CAMBRIDGE:

     Eρευνητής: Οι ερευνητές μπορεί να συγχωρεθούν που νόμιζαν τότε ότι ο αρχικός ιός ήταν τύπου Β, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Είναι τύπος Α, που στη Γουχάν είναι η μειοψηφία των περιπτώσεων, ενώ η πλειοψηφία κατά την εξάπλωση του ιού είναι ο τύπος Β. Και αυτός έχει περεταίρω μεταλλαχθεί σε τύπο C. Ο τύπος C δεν έχει βρεθεί στην αρχική φάση της επιδημίας στην Κίνα αλλά εκτός Κίνας πχ αντιπροσωπεύεται καλά στη Σιγκαπούρη.   

     Δημοσιογράφος: Και η έρευνά σας λέει ότι ο τύπος Β είναι διαφορετικός από τον τύπο C τον οποίο μάλιστα αναφέρετε ως θυγατρικό (του τύπου Β). Σημαίνει αυτό λοιπόν ότι διαφορετικοί άνθρωποι από διαφορετικές φυλές και χώρες θα πρέπει να ζητήσουν διαφορετικές θεραπείες γιατί θα έχουν μολυνθεί από διαφορετικές παραλλαγές ή μεταλλάξεις του COVID 19;   

     Ερευνητής: Νομίζω ότι αυτό είναι τώρα το επόμενο βήμα αυτής της υπόθεσης: να ερευνηθεί αν οι παραλλαγές του ιού έχουν διαφορετικές κλινικές εικόνες. Δεν είναι καθόλου απαραίτητο να είναι έτσι, και όπως ανέφερα, έχουμε μόνο λίγα δείγματα από περιοχές-κλειδιά όπως η Ιταλία και η Γερμανία μέχρι τώρα, οπότε ένα καίριο ζήτημα θα είναι να αποκτήσουμε μια επαρκή βάση δειγμάτων, και τότε να δούμε αν μπορούμε να συνδέσουμε τον τύπο του ιού του ασθενούς με την κλινική κατάληξη και την κλινική εικόνα του ασθενούς. Αυτή είναι μια έρευνα που νομίζω αξίζει να πραγματοποιηθεί.

     Δημοσιογράφος: Τα συμπτώματα διαφέρουν ανάλογα με το ποια μετάλλαξη του ιού έχεις;

    Ερευνητής: Αυτό ακριβώς εννοώ. Νομίζω ότι πρώτα απ’ όλα πρέπει να έχουμε γονιδιώματα, χρειαζόμαστε αυτά τα στοιχεία πρώτα πριν να ξεκινήσουμε να ρωτάμε αν υπάρχει διαφορά μεταξύ της παραλλαγής του ιού σε έναν ασθενή που έχει τύπο Α και σε έναν άλλο που μπορεί να έχει Β ή C. Υπάρχει διαφορά στην κλινική εικόνα; Χρειαζόμαστε διαφορετικές θεραπείες; Χρειαζόμαστε διαφορετικά εμβόλια; Αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να τεθούν και να ερευνηθούν μόλις αποκτήσουμε επαρκή κάλυψη των γονιδιωμάτων του ιού στις διαφορετικές περιοχές του κόσμου.   

    Το πρώτο δείγμα συλλέχθηκε στην Γουχάν από Κινέζους ερευνητές στις 24 Δεκεμβρίου του 2019. Επειδή τώρα στην έρευνά μας στο PNAS (Proceedings of the National Academy of Sciences of the USA = Πρακτικά της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ) έχουμε ξεδιπλώσει το «δέντρο» του ιού με τους τύπους Α, Β και C, μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ ωραίο: να εφαρμόσουμε το ρυθμό μετάλλαξης του ιού σαν ένα ρολόϊ στο δέντρο μας και να υπολογίσουμε (γυρνώντας το αντίστροφα) πότε εμφανίστηκε η επιδημία. Και κάνοντας αυτό βρίσκουμε ότι η πρώτη μόλυνση, πιθανώς από νυχτερίδα σε άνθρωπο (το απέκλεισε ο Γάλλος), συνέβη όχι πριν τις 13 Σεπτεμβρίου 2019 και όχι αργότερα από τις 7 Δεκεμβρίου 2019. Οπότε το δείγμα (ιού τύπου Β) της παραμονής των Χριστουγέννων καθόλου δεν μας λέει την προέλευση της ασθένειας.  

    ΣΗΜ. Μας λέει μόνο ότι ο ιός τύπου Β ήρθε ΕΠΙΣΗΜΑ την παραμονή των Χριστουγέννων, αντί του Χριστού, σε χώρα που διώκει τον Χριστιανισμό και επομένως είναι Πνευματικά ανυπεράσπιστη! Δηλ. ο Αντίχριστος στέλνει κι αυτός τα δώρα του εκεί που λείπει ο Χριστός... Και αλλού λείπει περισσότερο, αλλού λιγότερο!

Νέο

ΑΙΜΑ & ΥΔΩΡ - ΜΗΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ; ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

https://youtu.be/g_bGWpTBSOA

    ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: Την μεγάλη Πέμπτη ο Εσταυρωμένος στον Άγιο Ανδρέα του Γηροκομείου Αθηνών ματώνει... και όχι μόνο... Μάτωσε και το μικρό Ευαγγέλιο στον Επιτάφιο…

    Ο μητροπολίτης Μόρφου εξηγεί ότι πρόκειται για θλιβερό μήνυμα. Εν όψει πληθώρας επερχομένων δοκιμασιών αν έχομε μέσα μας νεκρώσει τον Χριστό, ποιος θα μας βοηθήσει; Ένας νεκρός δεν κάνει θαύματα...! Δεν συμφέρει να είμαστε με τους ηττημένους... Ο Χριστός θα αναστήσει τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό γιατί τον χρειάζεται η Οικουμένη. Και θα γίνει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας...

2-5-2020

ΚΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ..!

https://youtu.be/l9mzlYp1reY

   Το Σάββατο 2 Μαΐου σε σπίτι πολύτεκνης οικογένειας στην Πάτρα, οι γονείς μιλούσαν στα παιδιά τους για τον ΤΑΞΙΑΡΧΗ, τον Αρχάγγελο του Μανταμάδου. Εκείνη την στιγμή άρχισε η εικόνα του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ που έχουν στο εικονοστάσι του σπιτιού τους να ρέει ΔΑΚΡΥΑ ΜΕ ΑΙΜΑ...

    Έρχεται μεγάλη δοκιμασία, και οι αρχιερείς με την κυβέρνηση απομακρύνουν τον κόσμο από τα Μυστήρια λήψης της θείας χάρης... Θέλουν υπακοή στην αποσύνθεση της Εκκλησίας... 

   Όπως είπε στο Real FM (είδηση 6-5-2020) ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, «η Εκκλησία συνεργάστηκε με την Ελληνική Πολιτεία, και πήρε αποφάσεις πρωτόγνωρες, αδειάζοντας κατ’ ουσίαν τον εαυτό της. Έκανε πολύ μεγάλη υπέρβαση, ήταν δύσκολο και επίπονο». Αντί για προσωρινή, αλλά ουσιαστική κατάργηση, λέει επιεικώς υπέρβαση ο σεβασμιώτατος.

    Κατά τον σεβ. Φθιώτιδος (18-4-2020), ας αντιληφθούμε ότι: Ταπεινωθήκαμε όλοι τούτη την περίοδο αυτής της δοκιμασίας, σε βαθμό που δεν το περιμέναμε ποτέ στην ζωή μας!

ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ

    Ο π. Βασίλειος εκφράστηκε εν βρασμώ ψυχής, και δεν πρέπει να κατακριθεί γι' αυτό. Οι επιστημονικές απόψεις του όμως να θεωρηθούν με την ευρύτερη έννοια. Δηλ. ότι δεν είναι μονόδρομος η ακραία περίπτωση της καραντίνας και μάλιστα επ' αόριστον. Δεν μπορεί η περίοδος πρόληψης της ασθένειας, στην οποία εφαρμόζεται η "καραντίνα" για να προετοιμασθούν οι υγειονομικοί φορείς να την αντιμετωπίσουν, να συνεχίζεται επ' άπειρον σαν να μην χρησίμευσε ο χρόνος αυτός στην εύρεση κάποιων αρκετά αποδεκτών μεθόδων θεραπείας... Ή μήπως πρέπει να συνεχίζεται η καραντίνα μέχρι να βρεθεί η τέλεια λύση του εμβολίου, που μπορεί να μην βρεθεί πριν οι άνθρωποι πεθάνουν από πείνα ή άλλη αιτία;...

Αριστερά τι έδειξε το Ίδρυμα Ροκφέλλερ σε ομιλία του Dr. Anthony Fauci για το AIDS. Συνολικά έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV, που προκαλεί το AIDS, 77 εκατομμύρια. Πέθαναν 36 εκατομμύρια. 36 εκατομμύρια ζουν τώρα με τον ιό HIV. Και ετησίως οι μολύνσεις (νέα κρούσματα) φθάνουν τα 1,8 εκατομμύρια, 2,1 εκατομ. κατά νεότερη ομιλία του. Και κάθε χρόνο έχομε 1,1 εκατομμύρια θανάτους περίπου.

  Ο Dr. Fauci είναι ο επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας της Αμερικής (National Institute of Health - NIH) και από την εποχή του προέδρου Ρήγκαν έως και τώρα επί Τραμπ, είναι ηγετική φυσιογνωμία στα ιατρικά θέματα. Το AIDS προσβάλει κατά 96% τους ομοφυλόφιλους. Μήπως τους έβαλε σε περιορισμό ο Fauci; Αντίθετα μέχρι να βρεθεί κάποιο φάρμακο, γιατί εμβόλιο δεν βρέθηκε παρά το ότι η ασθένεια πρωτοδιαγνώστηκε το 1981, μόνο συστάσεις για προφυλάξεις δόθηκαν. (Οι πνευματικές όμως συστάσεις ξεχάστηκαν). Το ίδιο πρότυπο ακολουθεί τώρα η Σουηδία (για την ασθένεια COVID-19), που δεν μπήκε καθόλου σε καραντίνα, αλλά κάνει μόνο συστάσεις στους πολίτες της.

       Το παράδειγμα με το AIDS δεν αναφέρθηκε τυχαία. Τα (πρώτα) φάρμακα που δοκιμάζονται τώρα κατά του κορωναϊού είναι βασισμένα σε φάρμακα για το AIDS, για το οποίο όπως είπαμε δεν υπάρχει εμβόλιο, αλλά κάποια ικανοποιητικά φάρμακα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην ακολουθηθεί αυτή η πρακτική και για τον κορωναϊό μετά μια σύντομη "καραντίνα". Ο Δρ. Φάουτσι αναγγέλλει στις 29-4-2020 στον Λευκό Οίκο τα πολύ θετικά αποτελέσματα των δοκιμών που γίνονται για την θεραπεία της ασθένειας COVID-19. Έλληνες, Ρώσοι, Κινέζοι κι άλλοι γιατροί, έχουν επίσης δοκιμάσει επιτυχώς διάφορες θεραπείες.

   Οι ανά τον κόσμο Ορθόδοξοι Χριστιανοί να μην ξεχνούν το πνευματικό τους οπλοστάσιο, για να αντιμετωπίζουν με την υπερκόσμια δύναμη του Χριστού ορατούς και αοράτους εχθρούς. Και να θυμούνται ότι η αιτία κάθε λοιμού είναι πνευματική. Οι άρρωστοι ψυχικά άνθρωποι δεν μπορούν να χαίρονται ένα εύρωστο γήινο πεδίο, γιατί και τα σώματα των άρρωστων ψυχών αρρωσταίνουν και δρουν, για την κοινωνία και το φυσικό περιβάλλον, κατά τρόπο φθοροποιό.

Οι άγιοι είναι συμπαραστάτες μας, και ειδικά ο άγιος Νικηφόρος ο λεπρός (+4 Ιαν.) ο οποίος είναι από αυτούς, που με τη χάρη του Θεού, θεραπεύουν λοιμικές ασθένειες, όπως η σύγχρονη covid-19.

    Η Αμερική μετά την σύντομη καραντίνα για τον κορώνα-ιό, ακολουθεί το πρόγραμμα σταδιακής επανόδου στην κανονικότητα, όχι με υπάρχοντα μοντέλα, αλλά βάσει των διαφορετικών κατά τόπους καταγραφέντων κρουσμάτων, τα οποία στατιστικά είναι πολύ περισσότερα από την Ελλάδα, όπως μπορείτε να δείτε στην επίσημη σελίδα του W.H.O. (Π.Ο.Υ.)... Υπάρχουν πολιτείες με σχετικά λίγα κρούσματα που ανοίγουν αμέσως... Στην Ελλάδα, αντίθετα, νομοί χωρίς κρούσματα ή με ελάχιστα κρούσματα είναι χωρίς λόγο σε καραντίνα πολύ περισσότερο από 14 ή 28 ημέρες. Οι πολίτες βρίσκονται υπό ψυχολογική καταπίεση σε φυλακή κατ' οίκον και αισθάνονται την εκκολαπτόμενη οικονομική καταστροφή, αναρχία κλπ...

     Παρόλο που ο κ. Τσιόδρας και ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησαν σωστά (εκτός από τις εκκλησίες που τις έκλεισαν εντελώς, χωρίς λόγο) έχασαν τελείως τον προσανατολισμό τους:

α. επεκτείνοντας την συνολική καραντίνα περισσότερο από όσο χρειαζόταν για να τεθεί σε εφαρμογή ο μηχανισμός αντιμετώπισης των κρουσμάτων (όπως η αναβάθμιση των νοσοκομείων με προσωπικό και εξοπλισμό, να μπορούν να γίνονται αρκετοί διαγνωστικοί έλεγχοι, να ξεκινήσουν θεραπευτικές μέθοδοι, να αρχίσουν να αξιολογούνται τα στατιστικά της ασθενείας και τα παρόμοια), και

β. γιατί δεν διακρίνονται οι εντός Ελλάδος περιοχές ως προς τη μόλυνση για να έχουν ξεχωριστή αντιμετώπιση. Αυτό δείχνει ότι δεν αξιολογούνται σωστά τα στατιστικά στοιχεία. Πιθανόν γιατί χρησιμοποιούνται μοντέλα για την εξάπλωση και αντιμετώπιση της ασθενείας που είναι εντελώς ακατάλληλα.

   Πάντως χρειάζεται και στοιχειώδης ευφυΐα από τους υπευθύνους και πορεία διακριτική και ευέλικτη. Όχι προχώρημα σαν ελέφαντας, γιατί θα ταπεινωθούν. Αλλά ως τώρα υπήρξε ευελιξία ελέφαντα...!

+  +  +

27-8-2020: Ερωτήματα για την ανακοίνωση της Εκκλησίας της Κρήτης για τις μάσκες

+  +  +

Έχουν κλεισμένη ως τώρα (28 Απριλίου) όλη την Ελλάδα, ενώ στις 7 Απριλίου τα 2/3 των νομών είχαν λιγότερα από 10 κρούσματα! Τι καμπύλες να κάνεις γι' αυτούς;

Προσέξτε την καμπύλη των κρουσμάτων για όλη την Ελλάδα στις 7 Απριλίου:

   Έχομε λοιπόν συνολικά στις 7 Απριλίου μόνο 1832 κρούσματα, αλλά δεν ανοίγομε, ούτε τοπικά. Τότε η Αμερική είχε 409.225, ενώ αν είχε την πυκνότητα των κρουσμάτων της Ελλάδας θα έπρεπε να έχει περ. 65.000. Τώρα η Αμερική ανοίγει, με κάποιες πολιτείες να συγχρονίζονται για να ανοίξουν μαζί. Αλλά με πάνω από 1.000.000 κρούσματα, όταν η Ελλάδα έχει μόνο 2.566 δηλ. κατά τον WHO είναι 3103/2566=12,6 φορές μεγαλύτερη η αναλογία κρουσμάτων στην Αμερική. Τι περιμένει τόσο καιρό η Ελλάδα; Το πότε θα ανοίξουν οι άλλοι, που βρίσκονται σε δυσμενέστερη κατάσταση, για να ανοίξει κι αυτή; (Βλ. στατιστικά από αποθηκ. αρχείο covid-gr-daily-report-20200407.pdf)


Ο πρωθυπουργός λέει
(30-4-2020), από το βήμα της Βουλής, ότι οι συνέπειες αυτής της επίθεσης του κορωνοϊού χωρίς αμφιβολία θα είναι δραματικές και πολυεπίπεδες...  Όμως δεν είναι, ως τώρα, πολυεπίπεδη η αντιμετώπιση του ιού, γεγονός που δραματοποιεί την κατάσταση.

   Γιατί δεν έλαβε υπ' όψιν ο κ. Τσιόδρας τη διαφοροποίηση των κρουσμάτων της περιφερείας; Έδρασε σαν λοιμοξιολόγος ή σαν κυβερνητικό στέλεχος που βοηθάει στις μετεγκαταστάσεις αλλοδαπών σε πόλεις της περιφερείας; Οι κλειστές εκκλησίες αφήνουν ανειρήνευτο πνευματικά τον κόσμο και οι αντιδράσεις άρχισαν να είναι βίαιες.

  Έτσι οι κάτοικοι της Πέλλας έκαψαν το ξενοδοχείο στο οποίο θα φιλοξενούνταν οι παράνομοι μετανάστες ενώ έβγαλαν έξω μέχρι και τα έπιπλα τα οποία τα παρέδωσαν στις φλόγες. Σύνδ.

     15-5-2020: Εκ των νέων κρουσμάτων, σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα τα 35 σχετίζονται με γνωστή συρροή, έχοντας γίνει γνωστό από χθες ότι αφορά τον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας...

     Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 75 έτη και το 94% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω!...

    «Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται στα 2.810 μετά την επιβεβαίωση 40 νέων κρουσμάτων σήμερα (15-5-2020), όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού το τελευταίο 24ωρο». Επίσης:

      «Εκ των νέων κρουσμάτων το 55% αφορά άνδρες, ενώ 612 (21.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1452 (52%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Αναφορικά με τους νεκρούς, οι 43 ήταν γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 75 έτη και το 94% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται 23 συμπολίτες μας, η διάμεση ηλικία τους είναι 72 έτη. Ακόμα, 10 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 96% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω»...

    Δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα κορωναϊού πρακτικά!... Αλλά η καραντίνα δεν έχει ολοκληρωτικά σταματήσει...

Νεότερο: 6-8-2020:

Αυτό που έπρεπε να κάνουν πριν το Πάσχα, δηλ. τοπικά κλεισίματα μόνο, το κάνουν τώρα με καθυστέρηση που είχε τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις.

Η ανακοίνωση του lockdown στον Πόρο είναι όμως φοβική και αντεκκλησιαστική, επειδή οι αρμόδιοι νομίζουν ότι θα βλαφθεί ο πληθυσμός από τις λιτανείες... σε υπαίθριους χώρους!

Τα μέτρα είναι παραλόγως αυστηρά για ένα δεκαήμερο... που συμπίπτει με τις εορταστικές εκδηλώσεις του 15Αυγούστου προς τιμήν της Παναγίας (7-8-2020 έως 17-8-2020)...

"Μπράβο" στους "αρμοδίους"...!

     Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε ότι οι ξένοι τουρίστες που θα επισκέπτονται την Ελλάδα το καλοκαίρι δεν θα υποβάλλονται σε εξετάσεις για τον κορονοϊό. Αυτή η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θα έχει κάνει μεγαλύτερο λάθος στη διάρκεια της θητείας της. Πρόκειται για απόφαση που πρέπει να ανακληθεί αμέσως. Η Ελλάδα θα τεθεί σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και οι θυσίες του ελληνικού λαού και της ελληνικής κυβέρνησης θα πάνε στράφι. ου Μιχάλη Ιγνατίου για το ethnos.gr).

        Οι εκκλησίες χωρίς κρούσματα ήταν το πρόβλημα και ο τουρισμός από χώρες που είναι γεμάτες με τον ιό δεν είναι;;

22-5-2020. Μάθημα και στους Ορθοδόξους ηγέτες κάνει ο Τραμπ:

    "Προτρέπω τους κυβερνήτες να επιτρέψουν να ανοίξουν ξανά αμέσως οι εκκλησίες μας και οι χώροι λατρείας"!  

     "Ορισμένοι κυβερνήτες όρισαν ως βασικά τα καταστήματα οινοπνευματωδών ποτών και κλινικές όπου διενεργούνται οι αμβλώσεις, αλλά άφησαν κατά μέρος τις εκκλησίες και άλλους χώρους λατρείας. Αυτό είναι λάθος", δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος και δισεκατομμυριούχος, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους κύκλους των συντηρητικών Ευαγγελικών.  "Επανορθώνω λοιπόν αυτή την αδικία δηλώνοντας βασικούς τους χώρους λατρείας", ανακοίνωσε διευκρινίζοντας ότι τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου των Ασθενειών (CDC) θα εκδώσουν υγειονομικές συστάσεις γι αυτούς τους χώρους έπειτα από αίτημά του.  pronews

  

Γ. Ρωμανός: Τα μαθηματικά μοντέλα, με τα οποία η κυβέρνηση μας κλείνει μέσα, έχουν αποτύχει παγκοσμίως!

https://youtu.be/v2a_w3s1c54

       Ο περίφημος Δρ. Fauci έλεγε, επίσης, ότι στις προβλέψεις του έπεφτε έξω επειδή χρησιμοποιούσε πάντα μαθηματικά μοντέλα! 

 

ΤΕΧΝΗΤΟΣ Ο ΙΟΣ - ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ - Γ. Ρωμανός

   Οι ανακοινώσεις που δεν συνοδεύονται από αποδεικτικές μελέτες δημοσιευμένες σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά, λέει ο κ. Ρωμανός, είναι πολιτικού χαρακτήρα, όπως η παρακάτω του Π.Ο.Υ.

 

ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Τι παρουσίασε η Ιταλική RAI-3 το Νοέμβριο του 2015.

   Πολλοί συμμετείχαν στην κατασκευή του ιού, με πρώτους τους Αμερικανούς και Κινέζους. Από την υπερηφάνειά του ο σύγχρονος άνθρωπος θέτει σε κίνδυνο την ανθρωπότητα, τώρα και με την δημιουργία τεχνητών ιών! "Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους" δεν έλεγε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός;

Επί πλέον διαβάστε:

π. Βασ. Βολουδάκης προς Σεβασμ. Μητρ. Λαρίσης Ιερώνυμο (PDF)

  Κερκύρας: «Έχουμε κατάλυση του συνοδικού συστήματος»! (PDF)

Κερκύρας: «Αν είμαστε μόνο ΝΠΔΔ, ας μας το πούνε»! + Τριμυθούντος (PDF)

 «ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ»  σε pdf

ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟΣ ΚΑΙ Χ-ΙΟΣ...!  &  pdf

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΛΗΓΗ ΤΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ

ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ (DEEP STATE) - TRUMP - ΠΑΠΑΣ - "ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" (+video)

+  +  +

ΝΕΑ ΤΑΞΗ 1   &    ΝΕΑ ΤΑΞΗ 2

+  +  +

Μόρφου: Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι αναγκαίος κατά τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο!

headless sign

 

Διαβάστε τι γράφαμε για την Ου-κρανική (ακέφαλη) εποχή!...

(την "χωρίς κεφάλι εποχή", γιατί οι αποκρυφιστές δείχνουν με σήματα ότι αναμένουν τον αντίχριστο ηγεμόνα τους. Όμως οι Χριστιανοί έχομε κεφαλή τον Χριστό!).