ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ...

         ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ...  

              ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ

          ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

 

 

 O τόπος αυτός αφιερώνεται στους

 Μάρτυρες του Ιησού Χριστού.

 

Ο άγιος Γεώργιος ο Τροπαιοφόρος

     "Εάν την μαρτυρίαν των ανθρώπων δεχόμεθα, η μαρτυρία του Θεού είναι μεγαλυτέρα". (Ιω. Α΄ επιστ. Ε-9)

   "Η μαρτυρία του Ιησού είναι το πνεύμα της προφητείας" (Αποκ. ΙΘ-10)

             Εμείς:

     Αυτός ο δικτυακός τόπος έγινε από ομάδα φίλων του Αγίου Όρους, και στις σελίδες του θα βρείτε, ενδιαφέροντα κείμενα, θρησκευτικού στη βάση τους ενδιαφέροντος, που συνέλλεξε και παρουσιάζει ο Αγιορείτης Μοναχός Λεόντιος, (ΛΜΔ σε συντομογραφία), με έντονο προφητικό και αποκαλυπτικό περιεχόμενο για την εποχή μας. Προσοχή: δεν έχει σχέση με κάποιον που υπογράφει σε ωρισμένα έντυπα σαν "Λεόντιος Διονυσίου"!

      Στόχος είναι η εμβάθυνση στη αποκαλυπτική διδασκαλία των Αγίων Πατέρων της Ορθοδόξου Εκκλησίας, παλαιών και νέων,  για την εποχή μας, και η σύνδεσή μας με το διαχρονικό σοφό τρόπο σκέψης τους. Για να επιτύχουμε μέσω των Πατέρων, αφ' ενός την κατανόηση των πραγματικών συνθηκών του παρόντος καιρού, και αφ' ετέρου την χωρίς λάθος σκιαγράφηση, μέσα από τα θεόπνευστα κείμενα και τις παραδόσεις, της εικόνας του μέλλοντος. Και έτσι να μην βαδίζομε στα τυφλά, ως οι μη έχοντες αληθινή πίστη και διδασκαλία.

      Διότι ο Διδάσκαλός μας δεν απέκρυψε ότι το μυστικό της Χριστιανικής Ζωής είναι κρυμμένο στην διαρκή αναζήτηση της Αλήθειας (ζητείτε και δοθήσεται, κρούετε και ανοιγήσεται) μέσα μας πρώτα, και όταν χρειάζεται όπως τώρα, και εξωτερικά για την ωφέλεια κυρίως όσων ζουν και αγωνίζονται στον κόσμο, όπου πλέον τα γεγονότα τρέχουν ραγδαία και έκρυθμα.

 

αριστερά,

η Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου,

στο άγιον Όρος

       

<- Ο σταυρός, στην κορυφή του Αθωνος, παρέα με τα σύννεφα, σε υψόμ.=2033m. Όπως γράφει ο γ. Θεόκλητος: "Μεταξύ Ουρανού και Γης". Από την κορυφή του Αθωνος, η σκιά του στο βάθος.->

Σε κατάλληλο χρόνο, λέγεται ότι φτάνει ως τη Σκιάθο=Σκιά Αθω

Ο Όσιος Λεόντιος (18 Ιουνίου)

ο Διονυσιάτης και Μυροβλήτης, από το Αργος της Πελοποννήσου καταγόμενος.

Εικόνα (1,25 MB)

Βίος και πολιτεία (170KB)

Ακολουθία διακοσμημένη, pdf (8,65 ΜΒ)

Κ Ε Ν Τ Ρ Ι Κ Η

Π Ρ Ο Φ Η Τ Ε Ι Ε Σ  Β Ι Β Λ Ι Α  Δ Ι Α Φ Ο Ρ Α

Ν Ε Α  Τ Α Ξ Η

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

[Νέα τάξη-Οικουμ-Ορθοδοξία]  [Τρομοκρατία]  [Τρομοκρατία+]  [Ασίζη]  [WCC]  [Ορθόδοξοι στο WCC-Φωτογραφίες]  [Ιράκ]  [Λίβανος [Ορθόδοξοιαπικοί]  [Πάπας-Εβραίοι]  [Φανάρι-Πάπας]  [Πολυμέσα]  [Καιρός]  [Σεισμοί]  [666-υπολ]  [Barcode] [Φήμες-Μεσσηνία] [Τραχώνι] [Πυρκαγιές] [Πείνα] [Οσετία] [Νοστράδαμος] [CERN] [ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ]  [2005] [2006] [2007]  [2008] [2009]  [2012]  [Links] [περιεχόμενα]