Πρωθιερεύς Νικολάι Ραγκόζιν (6 Δεκ. 1898 - 16 Δεκ. 1981)

Μαρτυρίες από τη ζωή και τη διδασκαλία του χαρισματικού πρωθιερέως,

του Ρωσικού Πατριαρχείου, π. Νικολάι Ραγκόζιν

Όλες οι μαρτυρίες σε εκτυπώσιμο αρχείο κειμένου pdf 

1. Οι άγιοι θα κρίνουν τον κόσμο

2. Πνευματοπαίδια του γέροντος  

3. Η δύναμη των νηστευτών της Δευτέρας!  

4. Μαρτυρίες   

5. Έσχατοι καιροί, γενικά

6. Για τον αληθινό ιερέα

7. Χρήμα & ταυτότητες 666  

8. Μαζική πτώση του κλήρου!  

9. Το «Θηρίο» που τα ξέρει όλα! 

10. Η διάσπαση (σχίσμα) του κλήρου

11. Το σημάδι της ταφής του Λένιν  

12. Τι θα αλλάξουν στην Ορθοδοξία οι Οικουμενιστές  

13. Αντίχριστος και (ψεύδο) 8η Οικουμενική Σύνοδος!

16. Οι προφήτες Ηλίας και Ενώχ & ο άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ

 

π. Νικολάι Ραγκόζιν - 14. Τα 3 τραίνα & ο πυρηνικός πόλεμος 

 

    Μαρτυρίες:

- Είπε ο π. Νικολάι, αυτή τη φράση που συχνά ακούμε για «τα 3 τραίνα»;

- Ναι, το είπε αυτό, επίσης. Αλλά πιθανόν αυτό αναφέρεται όχι μόνο στο Περμ, αλλά σε όλες τις πόλεις.

Είπε ότι θα στέλνουν τους (Χριστιανούς) στο Βορρά. Το 1ο, το 2ο τραίνο... Ο π. Νικολάι είπε ότι εμείς πρέπει να είμαστε στο 1ο τραίνο.

Ο πατήρ είπε ότι θα σας επιβάλλουν να μπείτε στο 1ο τραίνο. Θα υπάρχει φρουρά, θα αναγκάζουν τους πιστούς (τους γνωστούς από τη δραστηριότητά τους) να μπουν σ' αυτό το τραίνο.

Θα εξαναγκάζουν τους πιστούς να μπουν στα βαγόνια. Ο πατήρ είπε ότι πρέπει να πάμε και να τους πούμε ότι θέλομε κι εμείς να μπούμε! (Για να μην σφραγιστούμε). Είπε ότι θα λένε: Όχι εσείς!

- Είπε ο πατήρ ότι το Περμ (της Ρωσίας) θα καταρρεύσει;

- Είπε ότι θα καεί η Μόσχα. Οι άνθρωποι ρωτούσαν τον πατέρα πως είναι δυνατόν αυτό, αφού υπάρχουν δίκαιοι άνθρωποι εκεί.

Ο πατήρ απάντησε ότι ο Θεός θα πάρει τους δικαίους από εκεί (όπως έβγαλε τον Λωτ από τα Σόδομα), και από οποιαδήποτε πόλη βρίσκονται.

Θα τους πάρει, αλλά πρέπει να παρακολουθούμε. Αν υπάρξει διαταγή ότι παίρνουν κάπου τους Χριστιανούς, τότε δεν πρέπει να κρυβόμαστε, πρέπει να φύγομε! Γιατί αυτή (η διαταγή) είναι φωνή Θεού.

Όταν οι δίκαιοι φύγουν από τις πόλεις, ο Θεός θα στείλει την τιμωρία Του, όπως είπε στη Γραφή στον Λωτ. Του είπε να βγει από εκεί και αυτός βγήκε.

(Γένεση 19:22 ...«Σπεύσε λοιπόν να σωθείς εκεί· διότι δεν θα μπορέσω να κάνω κάτι, έως ότου να έλθεις εσύ εκεί». Δηλ. στη μικρή πόλη Σηγώρ, κοντά στα Σόδομα, που ο Λώτ ζήτησε από τον Κύριο να μην καταστραφεί).

Αν δεν έφευγε θα πέθαινε, γιατί δεν θα υπάκουε στον Θεό.

- Είναι αληθές ότι ο π. Νικολάι είπε ότι η Μόσχα θα καεί μέσα σε λίγες ώρες;

Ναι, σε λίγες ώρες. Η φωτιά ίσως έρθει κάτω από τη γη. Ίσως ο Θεός βάλλει φωτιά στη γη, και σε λίγες ώρες θα καεί.

Είπε ότι το Περμ θα καταρρεύσει. Αυτό είπε.

- Αλλά είπε ότι το φράγμα θα σπάσει;

Όχι, δεν έγινε πιο λεπτομερής γι' αυτό. Αν το έλεγε, θα το έλεγε με τέτοιο τρόπο που θα ήταν δύσκολο να γίνει αντιληπτό.

Και θα συμφωνούσε με κάποιον αν το υπέθετε σωστά. Θα έλεγε «Ναι, έτσι είναι». Που σημαίνει ότι αυτό θα συμβεί. Αλλά αν η υπόθεση δεν ήταν σωστή, δεν έλεγε οτιδήποτε.

- Είπε κάτι ο π. Νικολάι, για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο; Θα υπάρξει πόλεμος με την Κίνα, ένας παγκόσμιος πόλεμος;

Ο πατήρ είπε ότι θα γίνει πόλεμος. Η Κίνα θα είναι η πρώτη που θα επιτεθεί. Αυτό θα είναι η αρχή του πολέμου (κατά της Ρωσίας). Η Κίνα θα ξεκινήσει με την κατάληψη της Σιβηρίας. Μετά θα κατευθυνθεί προς τα Ουράλια Όρη (δυτικά).

Και άλλες χώρες θέλουν επίσης τα εδάφη μας. Αλλά όταν θα δουν την Κίνα να καταλαμβάνει ένα σωρό εδάφη, τότε θα έρθουν στη Ρωσία να αντιταχθούν στην Κίνα. Μετά, είπε ο πατήρ, η σφαγή θα αρχίσει στη γη μας. (Είναι ο πόλεμος που η Κίνα θα κάνει, στο τέλος του κόσμου, μετά τα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης και μετά τη σύντομη "αναλαμπή" της Ορθοδοξίας κατά την οποία θα υπάρξει κι ένας ευσεβής τσάρος, για να καταλάβει μαζί με τους άλλους "βασιλείς, τους από Ανατολής ηλίου" όλη την υδρόγειο, αν ήταν δυνατόν)...

- Αυτό σημαίνει ότι η Δύση θα πολεμήσει την Κίνα υπερασπιζόμενη τα Ρωσικά εδάφη;

Ο π. Νικολάι είπε ότι θα υπάρξει μεγάλο αιματοκύλισμα. Μετά θα χρησιμοποιήσουν ατομικά όπλα. Από ότι είπε εννοείται ότι πρώτα θα έρθει ο πόλεμος. Μετά θα έρθει ο Αντίχριστος.

- Είπε ο πατήρ αν πεθάνουν πολλοί;

Είπε, ότι κατά τις Γραφές, το 7% του παγκόσμιου πληθυσμού θα μείνει.

- Από όλους τους ανθρώπους της γης;

Ναι, από τους 100 ανθρώπους μόνο 7 θα μείνουν. Από τις επτά πόλεις μόνο μία θα μείνει. Οι άλλες θα καταστραφούν. (Μάλλον εννοεί το 1/7 ανθρώπων και πόλεων, που είναι περ. το 14%)

- Τι θα κάνουν με όλα αυτά τα νεκρά σώματα;

- Όπου βρίσκονται νεκρά σώματα, όρνεα (πτωματοβόρα) και πτηνά θα μαζευτούν.

Ο π. Νικολάι είπε ότι ο Κύριος θα στείλει ένα σωρό πουλιά που θα φάνε τα σώματα.

Όπως ακριβώς με τον Μωυσή (στην Αίγυπτο), ο Θεός θα στείλει μια τιμωρία (στην ανθρωπότητα που πνευματικά έγινε Αίγυπτος και Σόδομα[1]).

Αν ένας άνθρωπος συναντήσει άλλον άνθρωπο θα γίνεται χαρά μεγάλη.

Ίσως μετά τον πόλεμο, επειδή θα έχουν μείνει μόνο λίγοι, θα συναχθούν και θα αποφασίσουν να εκλέξουν ένα μόνο αυτοκράτορα (τον Αντίχριστο).

Ο πατήρ είπε ότι πριν συμβεί αυτό πρέπει να γίνει ένας Ορθόδοξος αυτοκράτορας.

Δεν θυμάμαι για πόσο καιρό, αλλά δεν θα διαρκέσει τόσο πολύ.



[1] Τότε, κατά την Αποκάλυψη, αυτό θα είναι το πνευματικό όνομα όχι μόνο της ανθρωπότητας, αλλά και του κέντρου της, της πρώην ένδοξης Ιερουσαλήμ: «...της πόλεως της μεγάλης, ήτις καλείται πνευματικώς Σόδομα και Αίγυπτος, όπου και ο Κύριος αυτών (των προφητών) εσταυρώθη». (Αποκ. 11:8).

 

Νικολάι Ραγκόζιν - 15. Ο τρόπος επιβολής του σφραγίσματος.

  

Μαρτυρίες:

Όταν θα αρχίσουν το σφράγισμα του Θηρίου (Αντιχρίστου) θα ανοίξουν όλες τις φυλακές! Τώρα όλες είναι κλειστές (λειτουργούν). Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί, και θα τους αφήσουν ελεύθερους. (Ήδη το πειραματίζονται με τα βραχιόλια στους φυλακισμένους)

Είπε, ο π. Νικολάι, ότι είναι σαν να έχεις μια αποθήκη. Ανοίγεις τις πόρτες, αλλά δεν είναι κανείς εκεί.

Θα χρησιμοποιήσουν τους φρουρούς, ώστε θα είναι αυτοί που θα εφαρμόσουν το σφράγισμα. Γιατί χρειάζονται περισσότεροι από ένας γι' αυτή τη δουλειά.

Ένα πλήθος ανθρώπων θα συμφωνήσει (να σφραγισθεί). Τότε πρέπει να φύγουμε από τις πόλεις στα χωριά και από τα χωριά στα δάση.

Γιατί στην αρχή θα βάζουν το σφράγισμα σε εκείνους που θέλουν. Αλλά σε λίγες μέρες θα εφαρμόζουν το σφράγισμα αναγκαστικά!

- Σε λίγες, μόλις, μέρες;

- Ναι σε λίγες μέρες. Είπε ότι αυτό (το σφράγισμα) δεν θα κρατήσει πολύ καιρό.

Γιατί θα χρησιμοποιήσουν φρουρούς φυλακών, θα τους δώσουν τα σφραγιστικά εργαλεία, οπότε πρέπει να φύγομε από τα χωριά, είπε ο π. Νικολάι. Διότι θα αρχίσουν να το επιβάλλουν  αναγκαστικά. Θα σου δένουν τα χέρια και θα εφαρμόζουν το σφράγισμα.

Τότε οι άνθρωποι θα τρέχουν προς τα δάση. Και βέβαια η προσευχή πρέπει να είναι πάρα πολύ δυνατή, γιατί θα έρθουν με ελικόπτερα και θα ψάχνουν τα δάση!

Για παράδειγμα, ο π. είπε ότι οι άνθρωποι θα βλέπουν τα αεροσκάφη να έρχονται και θα αρχίσουν να προσεύχονται: «Κύριε, μην το επιτρέψεις να συμβεί»!

Αυτοί από τα σκάφη θα τους δουν και θα προσγειωθούν εκεί. Όταν θα πάνε εκεί (στους Χριστιανούς) θα βλέπουν θάμνους, όχι ανθρώπους!

Θα πληροφορούν τους ανωτέρους τους γι' αυτό, ότι υπήρχαν μόνο θάμνοι.

Θα τους πουν ότι αυτοί δεν είναι θάμνοι, αλλά άνθρωποι και ότι πρέπει να εφαρμόσουν το σφράγισμα στις κορυφές τους.

Όταν επιστρέψουν στη θέση δεν θα βρουν παρά μόνο πολύ ψηλά δένδρα και δεν θα μπορούν να τα σφραγίσουν (στην κορυφή τους). Με τέτοιο τρόπο ο Θεός θα προστατεύει τους πιστούς Του. Και ο πατήρ είπε ότι αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν πάρα πολύ δυνατή προσευχή.

Τον καιρό του Αντιχρίστου ο Θεός θα εργάζεται μεγάλα θαύματα.

Τόσο μεγάλη προστασία θα δίνει, σε οποιονδήποτε έχει ισχυρή επιθυμία να μην δεχθεί το σφράγισμα: «Δεν το θέλω Κύριε, βοήθησέ με».

Ο Κύριος θα προστατεύσει ένα τέτοιο πρόσωπο. Έτσι συνήθισε να λέει ο πατήρ.

- Τι θα κάνει ο Αντίχριστος όταν αναδειχθεί στην (ψευδο) 8η Οικουμενική Σύνοδο; Θα ταξιδέψει στον κόσμο;

- Ο π. είπε ότι όταν αναδειχθεί, στην 8η Οικ. Σύνοδο, θα έχει ήδη το δικό του σκάφος, ελικόπτερο (καθέτου προσγείωσης - απογείωσης μάλλον εννοεί).

Θα πετάει γυρίζοντας όλη τη Γη. Θα προσγειώνεται και θα λέει: «Εγώ είμαι ο αυτοκράτορας»! Ώστε όλοι να υποταγούν σ' αυτόν.

Μετά την αποδοχή του σφραγίσματος του Θηρίου, δεν υπάρχει συγχώρηση και δεν πρόκειται να υπάρξει.

- Είπε ο π. Νικολάι ότι θα επιβάλλουν το σφράγισμα διά της βίας;

- Ναι αυτό είναι ότι είπε. Τις πρώτες μέρες θα το εφαρμόζουν σε όποιον το θέλει, αλλά μετά διά της βίας. Και ότι (επίσης) οι άνθρωποι θα τρέχουν στα δάση και ότι εμείς πρέπει να εγκαταλείψομε τα σπίτια μας. (Θα θεωρείται η παραμονή στις πόλεις έμμεση αποδοχή του Αντιχρίστου).

Ο πατήρ είπε ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα βοηθήσουν τον Αντίχριστο να επιβάλλει το σφράγισμά του.

Ο άγιος Νείλος ο Μυροβλύτης λέει ότι θα γίνει πύον στο μέρος του σφραγίσματος.

Ο πατήρ είπε ότι το σφράγισμα θα βγάζει μεγάλη δυσωδία. Πύον και δυσωδία, αυτό είναι που είπε.

Ενημερωτικά, γιατί δεν στηριζόμαστε σ' αυτό:

αναφέρεται ότι υπάρχει προφητικό ρητό της Σίβυλλας της Ερυθραίας για το σφράγισμα στο τέλος του κόσμου, που το ονομάζει «σφραγίδα επίσημη»!

 

 

 

     Στον πρώτο στίχο των ανωτέρω δύο χειρογράφων καταγράφεται η προφητεία της Σίβυλλας της Ερυθραίας περί της σφραγίδας του Αντιχρίστου: «ΣΗΜΑ ΔΕ ΣΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΣΙ ΣΦΡΗΓΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ». Το επάνω χειρόγραφο προέρχεται από την Πατριαρχική Βιβλιοθήκη Ιεροσολύμων (συλλογή Αγίου Σάββα κωδ. 419, φ.270α, 14ος αι.) και το κάτω από την Βιβλιοθήκη του Βατικανού (κωδ. Vat. gr. 743, φ. 59α, 16ος αι.). Στην έκδοση «Σιβυλλιακοί Χρησμοί» των Παρισίων (βλ. σελ. 203), ο επίμαχος στίχος αναφέρεται ως «ΣΗΜΑ ΔΕ ΠΑΣΙ ΒΡΟΤΟΙΣΙ ΤΟΤΕ, ΣΦΡΑΓΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ», ενώ στην έκδοση της Λειψίας (Hinrichs, 1902) αναφέρεται ως «ΣΗΜΑ ΔΕ ΤΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΣΙ ΒΡΟΤΟΙΣ, ΣΦΡΑΓΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ».

 

π. Νικολάι Ραγκόζιν (+1981) - όλα τα βίντεο από το youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=8Q8dRtWNjd4&list=PLySYrYhbksGkGILGk3-x79CNBMrqEe3hv

Δείτε:

- Αγιοκατάταξη γέροντος Ιακώβου Τσαλίκη (Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017)

- Βασιλική Πλεξίδα (το θαύμα, το "πάτριον", η προφητεία) και ο Ρώσος πατριάρχης για έσχατες μέρες + Πούτιν για πολεμική προετοιμασία

Νεότερα Πολυμέσα

- Έχεις άνθρακες πυρός κάθεσαι πάνω σ' αυτούς! Είδηση και προφητεία

- Η πνευματική σημασία της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ

- Η «Ελένη», ο «Πάρις» και οι... Τροϊκανοί της σύγχρονης εποχής


Search in this site - Αναζήτηση μέσα στο www.imdleo.gr