H αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα που επέζησε θαυματουργικά της συντριβής του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο  αποκαλύπτει

προφητική προειδοποίηση της Παναγίας!


Η Παναγία μας βεβαιώνει με θαύμα ότι είμαστε μπροστά σε εσχατολογικά γεγονότα. Μπορεί κανείς να αμφιβάλλει;

Είδηση: Ρώσος) Ορθόδοξος Πατριάρχης προειδοποιεί ότι πλησιάζουν οι έσχατοι καιροί, ζητά να μην πιέζουν για επαναστατική αλλαγή! (https://on.rt.com/8soi)

Σε δημόσια ομιλία του στον κύριο καθεδρικό ναό της Μόσχας, ο Πατριάρχης Κύριλλος είπε ότι τα σημάδια από το Βιβλίο της Αποκάλυψης είναι τώρα εμφανή. Κάλεσε επίσης τους πολιτικούς και τους απλούς πολίτες να ενωθούν και να σταματήσουν την κίνηση προς την άβυσσο.
«Όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα πρέπει να είναι μαζί επειδή μπαίνουμε σε μια κρίσιμη περίοδο στην πορεία του ανθρώπινου πολιτισμού. Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί ήδη με γυμνό μάτι. Πρέπει να είσαστε τυφλοί για να μην παρατηρήσετε το πλησίασμα των στιγμών της ιστορίας που προκαλούν δέος, για τις οποίες ο απόστολος και ευαγγελιστής Ιωάννης μιλούσε στο βιβλίο της Αποκάλυψης», ανέφερε ο πατριάρχης, όπως ανέφερε το (πρακτορείο) Interfax. (20 Νοεμ. 2017).

Είδηση της 22ας Νοεμ. 2017: Ο Πούτιν δίνει εντολή στις Ρωσικές εταιρίες (κρατικές και ιδιωτικές) να είναι έτοιμες για επείγουσα μετάβαση σε επιχειρήσεις πολέμου!

(https://on.rt.com/8suu)

Βασιλική Πλεξίδα και το σωστό "πάτριον"!

     Χωρίς να θίγομε το γενικότερο θέμα του παλαιο-ημερολογιτισμού, παρατηρούμε μια απρέπεια σε βάρος της Βασιλικής Πλεξίδα, με το "μύρωμα" που της έγινε. Για τον "ζηλωτισμό" και για τη διακοπή μνημοσύνου διαβάστε από τον π. Επιφάνιο Θεοδωρόπουλο.

 

Ολόκληρη η ομιλία της Βασιλικής Πλεξίδα με στιγμιότυπα

και από άλλα μέσα ενημέρωσης.

             Εναλλακτικά:

Συνοπτικά:

Βασιλική Πλεξίδα: Πρόλαβε να επικαλεσθεί την Παναγία και σώθηκε!

   Αυτή πρόλαβε να επικαλεσθεί την Παναγία και σώθηκε. Ήταν προετοιμασμένη γι' αυτό με μια συνεχή ευλαβή νηφαλιότητα. Οι άλλοι επιβαίνοντες ήταν κατά αξιόπιστες μαρτυρίες άνθρωποι ευσεβείς και καλοί οικογενειάρχες, αλλά δεν σκέφτηκαν ή και δεν πρόλαβαν να ζητήσουν τότε τη βοήθεια της Παναγίας. Υπήρχαν ελάχιστα δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους να το κάνουν, και μόνο η Βασιλική πρόλαβε... Βέβαια, τους ευσεβείς περιμένει η αιωνιότητα ακόμα κι αν στερηθούν αυτή τη ζωή. Για τους ανθρώπους τους όμως ο απότομος χωρισμός είναι μεγάλη δοκιμασία. 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ: ΜΕ ΕΣΩΣΕ Ο ΟΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ!

      Τρίτη, 29 Μαΐου 2018. Η Ανθή Βούλγαρη που πριν λίγους μήνες υπεβλήθη σε επέμβαση στο κεφάλι προκειμένου να αφαιρεθεί ένας καλοήθης όγκος, εδώ και λίγο καιρό έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Η δημοσιογράφος, η οποία βρίσκεται και πάλι στο πάνελ της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» συγκινεί με το μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

      Η ίδια, όπως έχει αποκαλύψει πιστεύει πολύ στον προστάτη – φύλακά της Άγιο Ιωάννη Ρώσο και με αφορμή την χθεσινή ημέρα -που γιορτάζεται ο άγιος- έστειλε ένα συγκλονιστικό μήνυμα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram:

     «Σήμερα γιορτάζει ο προστάτης Άγιος μου. Ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος.. ξέρω πως κάποιοι δεν πιστεύετε στα θαύματα όμως εγώ τα έζησα και οφείλω να το λέω. Στις 28 Σεπτεμβρίου όταν χειρουργήθηκα στο κεφάλι ήταν εκεί μαζί μου ..τον είδα μέσα στο χειρουργείο. Μου έγνεψε πως όλα πήγαν καλά.. μου χαμογέλασε και ξύπνησα από τη νάρκωση τόσο ήρεμη που ακόμη και οι γιατροί απορούσαν. Δεν είμαι ο καλύτερος άνθρωπος αλλά μετά από αυτό προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Έχω χτυπήσει ένα σταυρουδάκι στο χέρι μου για να μην ξεχνάω και όταν ξεχνάω να θυμάμαι να μην χάνω την πίστη μου .. να χαμογελάω και να νιώθω ευλογημένη για όσα έχω...!  πηγή

  Δείτε ακόμη:

 

ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ

 

Search in this site - Αναζήτηση μέσα στο www.imdleo.gr