ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

 

ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ BRICKS ΜΕ ΟΠΛΑ;

  Όταν οι χώρες της ομάδας των BRICS συσκέπτονται στο Καζάν της Ρωσίας (22-24 Οκτ. 2024) για το σχέδιό τους της απεξάρτησης από το Αμερικανικό δολάριο, το Ισραήλ χτυπάει οικομικά συμφέροντα του Ιράν στον Λίβανο.

   Αλλά το Ιράν από τον Ιανουάριο του 2024 προσχώρησε στους BRICS (Brazil, Russia, India, China & South Africa), μαζί με την Αίγυπτο, την Αιθιοπία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

   Και στο μέτωπο της Ουκρανίας μάχονται οι δυτικοί υποστηρικτές του δολαρίου εναντίον των Ρώσων και της Ανατολής γενικότερα (των Κινέζων που τους υποστηρίζουν και των Βορειο-Κορεατών πρόσφατα) που είναι με τους BRICS.

   Περίεργη σύμπτωση στην Τουρκία: Της επίσκεψης του προέδρου Ερντογάν στο Καζάν και τρομοκρατικής ενέργειας στην πρωτεύουσα (Άγκυρα).

   Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, για να μη φτάσομε γρήγορα στον προφητευμένο Αρμαγεδδόνα!

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

 

https://youtu.be/2wz41a3P6x0

  Μετά τις εκρήξεις των συσκευών επικοινωνίας στο Λίβανο (Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 Σεπ 2024), η Αμερική λαβαίνει μέτρα κατά της Κίνας για «λόγους ασφαλείας»...

   Είδηση 31 Ιαν 2024 (CNN): Ο διευθυντής του FBI περιγράφει την "απειλή" από το Κ.Κ.Κίνας (CCP) και την Κινεζική κυβέρνηση ενώπιον του Αμερικανικού Κογκρέσου. Λέει ότι οι Κινέζοι χάκερς στοχεύουν κρίσιμες υποδομές. Εργοστάσια επεξεργασίας νερού, το ηλεκτρικό δίκτυο, τις σωληνώσεις πετρελαίου και γκαζιού, τα συστήματα μεταφοράς, και τον κίνδυνο στο οποίο εκτίθενται όλοι οι Αμερικανοί...

   Υπάρχουν όμως και τα πολεμικά EMP, καθώς και ο ήλιος, που μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρες χώρες. Γι’ αυτό: «Γρηγορείτε ουν, ότι ουκ οίδατε ποία ώρα ο Κύριoς υμών έρχεται».... (Ματθ. 24:42).

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα (EVs) πιάνουν μόνα τους φωτιά, δεν χρειάζονται "χακάρισμα"!

   Ήδη τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θεωρούνται επικίνδυνα στα γκαράζ και στα πλοία, γιατί αν ένα πιάσει φωτιά, πιάνουν όλα τα γύρω του! Υπολογίζεται ότι, αν με την υπάρχουσα τεχνολογία, κυκλοφορήσουν 300 εκατομμύρια EVs, τότε θα γίνονται 42.900 καψίματα την ημέρα!

 

   Δείτε ακόμη:


Προσωπικός αριθμός - αριθμοβάπτισμα!
ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ... ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ - ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

 

Ομιλίες 1992 και 2024, του π. Θεοδώρου Ζήση, για την ιερωσύνη των γυναικών.

 

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΣΟΒΑΡOΤΕΡΕΣ ΟΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!!!

+ + +