ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ:

Γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης (+2006): Υπακοή μόνο στους επισκόπους που δεν θα πάρουν ταυτότητα!


  
 Ο γ. Αμβρόσιος Λάζαρης (21/12/1912 - 2/12/2006):  

(Όσον αφορά την προαίρεση του ατόμου) «είτε πάρεις την ταυτότητα και την έχεις στην τσέπη δεν είναι το ίδιο αν την είχες στο μέτωπο, σφραγισμένος»; (και στις δύο περιπτώσεις  υποδουλώνεσαι στους εωσφοριστές των Βρυξελλών και της Νέας Τάξης)!

«Οι πνευματικοί να φροντίσουν ώστε τα πνευματικά παιδιά τους να μην πάρουν την ταυτότητα»!

«Τότε θα είναι μερικοί επίσκοποι που (ακόμα) θα κρατούν... Μόνο σ' αυτούς θα πειθαρχούμε! Όσοι δεν πάρουν ταυτότητα! Αυτοί που πήραν ταυτότητα δεν έχουν μέρος με τον Χριστό! Δεν έχομε καμμία επικοινωνία, καμμία σχέση μ' αυτούς»!

...«Ο Κύριος δεν θα μας αφήσει. Να είσθε βέβαιοι και πιστοί»!

- Αυτό σημαίνει σχίσμα, γέροντα.

- Έχει αρχίσει το σχίσμα να γίνεται (διάκριση πιστών - απίστων).

...«Επομένως, θα ακούμε τους επισκόπους που δεν θα πάρουν ταυτότητα!... Αυτοί θα είναι η Εκκλησία του Θεού τότε»!

    Ο γέροντας Αμβρόσιος διετέλεσε πνευματικός στην Ι. Μονή Δαδίου στον Παρνασσό, αλλά και πολλών ακόμη ιεραρχών, ιερομονάχων, μοναχών, μοναζουσών και λαϊκών. Ήταν και αυτός άκρως αντίθετος με τη λήψη των νέων ταυτοτήτων των Βρυξελλών, όπως και ο άγιος Παΐσιος, και ο γέρ. Νικόλαος Ραγκόζιν από τη Ρωσία, γιατί μ' αυτές υποδουλώνουμε το αυτεξούσιο που μας έδωσε ο Θεός στους εωσφοριστές της Νέας Τάξης.

γέρ. Αμβρόσιος: Υπακοή μόνο στους επισκόπους που δεν θα πάρουν ταυτότητα!

 https://youtu.be/4PzoYLYsDvA

Διαβάστε τα διδακτικά και προφητικά αποφθέγματα του γέροντος Αμβροσίου (+2006):

                    Διδακτικά και προφητικά αποφθέγματα Α  και

                   Διδακτικά και προφητικά αποφθέγματα Β

Ακόμη: Ζωντανά η γερ. Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας για την νέα ταυτότητα!

     Τώρα η Παναγία και οι άγιοι είναι πιο κοντά σε μας γιατί και τα γεγονότα του τέλους είναι πολύ πιο κοντά... Το είπε η ίδια η Παναγία στην Βασιλική Πλεξίδα, που την έσωσε θαυμαστά από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο. Μάθετε την προφητική προειδοποίηση της Παναγίας στην Βασιλική Πλεξίδα.

       Ακόμα ένα θαύμα της Παναγίας: Ο ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ

Οι αίτιοι της ηθικής διαστροφής κατά τον πάπα:

   Και ο πάπας Φραγκίσκος (...) ομολογεί την υποστήριξη της ηθικής διαστροφής, από το παρόν χρηματο-οικονομικό σύστημα, το οποίο βέβαια θέλει να του παραδοθούμε σφραγίζοντάς μας, αρχικά μέσω των ταυτοτήτων! (Τραπεζίτες, Σόρος κλπ). RT-link

       Στα παιδιά, λέει ο πάπας, «λέγεται στο σχολείο ότι ο καθένας μπορεί να αλλάζει το φύλο του (της). Γιατί το διδάσκουν αυτό; Γιατί τα βιβλία παρέχονται από τα πρόσωπα και τα ιδρύματα που σας δίνουν χρήματα»!

      «Μιλώντας στην Κρακοβία τον περασμένο χρόνο (2017), ο Πάπας Φραγκίσκος ασχολήθηκε με το ζήτημα της αλλαγής φύλου. Και πάλι, επιτέθηκε στην οικονομική στήριξη πίσω από τους υποστηρικτές του, προειδοποιώντας ότι χρηματοδοτούν διδασκαλίες που διαδίδονται στα σχολεία». RT-link Και από το ίδιο δημοσίευμα, ο πάπας καρφώνει τους συνεταίρους του (Τραπεζίτες) στην Παγκοσμιοποίηση με το προφανές:

      «Είναι απαράδεκτο οι τοπικές Εκκλησίες να υποβάλλονται σε πιέσεις σε αυτό το θέμα και οι διεθνείς οργανισμοί να πρέπει να εξαρτούν την οικονομική βοήθεια προς τις φτωχές χώρες από την εισαγωγή νόμων για την καθιέρωση «γάμου» μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου»!!!  RT-link

         Ο πάπας επίσημα δεν δέχεται ακόμη τους γάμους ομοφύλων όπως φαίνεται στο Amores Laetitia’ του 2016. Όμως, όπως δήλωσε ο ίδιος, στο Βατικανό υπάρχει Gay-Lobby..!

Νεότερα Πολυμέσα