ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ βετσιου (+2002)

 

Για το ΜΠΑΜ της Αθήνας...!

     H Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, μιλάει για το μεγάλο σεισμό και... ΤΟ ΜΠΑΜ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...!

Η διεύθυνση στο youtubehttps://youtu.be/52JAAqaZ-Is

       H γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, είχε συχνά επισκέψεις του Κυρίου που τη διαφώτιζε και την καθοδηγούσε. Της πρωτο-εμφανίσθηκε με αρχιερατική αμφίεση τότε που ήταν 8 ετών και προσπαθούσε να καταλάβει το ευαγγέλιο. Της απεκάλυπτε επίσης, ο Κύριος, τι σημαντικό θα συμβεί στο μέλλον, ώστε να είναι προετοιμασμένη η ίδια καθώς και όλοι όσοι θα την άκουγαν με πίστη.

      Ο λόγος του Κυρίου από τη γερόντισσα έρχεται άμεσα από αυτό το βίντεο και μιλάει πιο αποκαλυπτικά από άλλες μαρτυρίες, για το μεγάλο σεισμό και το ΜΠΑΜ της Αθήνας. Αυτό, με μεγάλη Θεολογική ακρίβεια, λέει η γερόντισσα Λαμπρινή, δεν γίνεται από τον Χριστό σαν άνθρωπο, παρά το ότι οι άνθρωποι αδιαφορούν γι' Αυτόν και περιφρονούν τον νόμο Του. Έτσι μας διδάσκει να μην επιθυμούμε την καταστροφή των (κατά τη γνώμη μας) κακών και αμαρτωλών ανθρώπων, αλλά να ευχόμεθα υπέρ αυτών όπως έκανε ο Ίδιος υπέρ των σταυρωτών Του. Συγχρόνως, όμως, ο Κύριος είναι και Θεός τέλειος και διοικεί και κρίνει αγγέλους και ανθρώπους με τον δίκαιο και αιώνιο πνευματικό νόμο Του.

       Το Μπαμ της Αθήνας είναι μια (μερική) κρίση του Θεού, που θα έχει και θετικά αποτελέσματα, καθώς ακολουθούν πολεμικά παγκόσμια γεγονότα και πρέπει οι άνθρωποι να μεταβούν στην ύπαιθρο για να τραφούν. Ο Θεός προνοεί σοφά, από την αρχή της Δημιουργίας, για τα δημιουργήματά Του, γιατί είναι Παντογνώστης: «γνωστά απ’ αιώνος εστί τω Θεώ πάντα τα έργα Αυτού». (Πράξεις 15:18). Ο Χριστός, γνωρίζοντας ότι θέλει να Τον ρωτήσει η γερόντισσα, καθυστερούσε, κάνοντας ότι θέλει να δει μέσα το σπίτι της, μέχρι να το θυμηθεί και να Τον ρωτήσει.

      Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος μίλησε επίσης για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, και ότι αυτός θα προκαλέσει μετακίνηση πληθυσμών και θα γίνει για πνευματικούς λόγους. Σύνδεσμος. Εδώ όμως η γερόντισσα Λαμπρινή μιλάει λεπτομερέστερα: Δεν θα μπορούν οι άνθρωποι να μείνουν πλέον στην Αθήνα... γιατί θα «βρωμίσει». Ένα αντίστοιχο γεγονός έγινε πριν λίγα χρόνια σε μια πόλη της Καλιφόρνιας των Η.Π.Α. που άδειασε τάχιστα από τους κατοίκους της. Από το περιγράφον το εκεί φαινόμενο video είναι η ημιδιαφανής επικάλυψη... Προστέθηκε σχετική προφητική ομιλία του μακαριστού μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη.

     

     

     Διαβάστε περισσότερα:

     Από τον θαυμαστό βίο της ασκήτριας Λαμπρινής από την Άρτα.

     Για τα γεγονότα στην Ελλάδα (μετά το "ΟΧΙ") από την γερ. Λαμπρινή

     Για τις εκτρώσεις από την γερ. Λαμπρινή

     Για τη βοήθεια σε κολασμένο της γ. Λαμπρινής και το δάχτυλο που έβαλε στη φωτιά... (βίντεο)

     Για την κάρτα - ταυτότητα από τη γ. Λαμπρινή (μέσω της οποίας θα γίνονται όλες οι συναλλαγές)

     Γενικά για την κάρτα του πολίτη

 

Νεότερα Πολυμέσα

Αναζήτηση μέσα στο www.imdleo.gr