ΤΥΧΑΙΑ Η ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΚΑΙ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ;;

      Στις 10-13 Σεπτεμβρίου μολύνθηκαν με πετρελαιοειδή οι παραλίες του Σαρωνικού όταν βυθίστηκε το πλοίο με το όχι τυχαίο όνομα ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ. Στις 10 Σεπτεμβρίου / 28 Αυγούστου για το Άγιον Όρος, γιορτάζεται η απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

       Κατά κάποιο τρόπο, αντί η Παναγία να μας ζώσει με τη χάρη της, άφησε το σαπιοκάραβο με το σημαδιακό όνομα "Αγία Ζώνη 2" να μας ζώσει με τη ρύπανση!

       Μήπως τώρα δεν είναι πολλοί οι Έλληνες, που ξεχασμένοι στα πνευματικά, θεωρούν ασήμαντη τη χάρη της Θεοτόκου και την περιφρονούν; Η Αγία Ζώνη φυλάσσεται στο Αγιορείτικο Μοναστήρι της Βατοπαιδίου και γιορτάζεται στις 31 Αυγούστου / 13 Σεπτεμβρίου.

         Πρόσθετο μήνυμα: 

         Είναι και ένα σαφές μήνυμα ότι τα πετρέλαια, και μάλιστα τα υποθαλάσσια που αντλούνται με βαθιές γεωτρήσεις, δεν θα μας "σώσουν", αλλά μάλλον θα κάνουν τη ζωή αφόρητη από τη ρύπανση σε περίπτωση ατυχήματος, όπως αυτό του Κόλπου του Μεξικού, που είναι και προειδοποίηση της Αποκάλυψης... 

         Όπως λέει ο άγιος Παΐσιος σε μια μαρτυρία του Ιερομονάχου Μακαρίου στο βιβλίο του «Λόγοι σοφίας και χάριτος»: Εσείς Ορθόδοξοι Χριστιανοί πιστεύετε και καθαρίστε τους (πνευματικούς) ρύπους. Μην σκάβετε τους βυθούς του ωκεανού! (Καταιγίδα στα Βαλκάνια)


                     (https://vimeo.com/233739028  ή  https://youtu.be/xRLs1ZfujoE )

                             Εναλλακτικά: 

      Σημειώστε ότι αν ο Θεός αποσύρει τη χάρη του για λίγο, οι πονηροί άνθρωποι πανηγυρίζουν, γιατί το θεωρούν ευκαιρία για να διαπράξουν τα κακουργήματά τους!

      ΠΡΟΣΟΧΗ για το χειρότερο: Πολλοί θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα και μάλιστα από μέσα! Τα πολιτικά κόμματα κατευθυνόμενα από ξένα συμφέροντα είναι έτοιμα γι' αυτό! Η χάρη της Παναγίας συγκρατεί τα πράγματα... που όμως με το παραπάνω περιστατικό σαν παράδειγμα φαίνεται ότι άρχισε να αποτραβιέται... όχι γιατί το θέλει η ίδια, αλλά γιατί δεν το επιτρέπει ο Υιός της και Θεός να προσβάλλεται η μητέρα Του.

Το παραπάνω κείμενο μαζί με το άρθρο "Αποποιούμεθα τη χάρη της Παναγίας;" σε εκτυπώσιμη μορφή (pdf)

Τα χάλια μας: 

           

Δείτε ακόμη:

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος για τον μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα! Και γιατί θα γίνει...

Το HAARP έδρασε στο σεισμό της Κίνας (2008) και της Ιαπωνίας (2011);


 

ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ

 

Search in this site - Αναζήτηση μέσα στο www.imdleo.gr