ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Η ΙΟΘΕΣΙΑ 1ο...+++

Το παρόν (αρχικό κείμενο) εκτυπώσιμο (pdf)

          1. Εισαγωγή. Ζούμε, στις μέρες μας, την εφαρμογή προχωρημένης βιοτεχνολογίας σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού του πλανήτη. Ο κορωναϊός έπρεπε να αντιμετωπισθεί επειγόντως, και σαν μέθοδος αντιμετώπισης προτιμήθηκε, από τους πολιτικούς, ο εμβολιασμός. Αυτός όμως δεν έχει σχέση με τον παραδοσιακό εμβολιασμό. Η χρήση νέας τεχνολογίας επιταχύνει πολύ τον χρόνο παραγωγής των εμβολίων αλλά μειώνει πολύ και τη διάρκεια δράσης τους. «Οι ειδικοί δεν γνωρίζουν πόσο καιρό θα σας προστατεύσει το εμβόλιο», λέει το Αμερικανικό CDC.[1]

+   +   + 

9-Μαΐου-2024. Είδηση:

 H ASTRAZENECA ΑΠΕΣΥΡΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ...!

(https://youtu.be/PDzoDUL7Q4I)

+   +   + 

10-Οκτ-2022. Ακρόαση για τη Pfizer στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

       Η Γερμανίδα Ευρωβουλευτής Δρ Sylvia Limmer καταγγέλει: «Θάψατε την κλινική μελέτη σε έγκυες γυναίκες και νεκρά έμβρυα! Το 83% των (εμβολιασμένων) εγκύων γυναικών σε αυτήν τη μελέτη έχασαν τα έμβρυά τους». Η Δρ S. Limmer είναι βιολόγος σε εταιρεία βιοτεχνολογίας που ειδικεύεται στην ανάπτυξη μεθόδων και φαρμάκων (RNAi therapeutics) & Επικεφαλής του τμήματος κυτταρικής βιολογίας. dimpenews.com video

     N. Dupont-Aignan Πρόεδρος του Κόμματος Debout la France, βουλευτής Γαλλικού Κοινοβουλίου. «Η αντιπρόσωπος της Pfizer αναγνώρισε ότι το εμβόλιο της δεν δοκιμάστηκε στην πρόληψη της μετάδοσης. Το όλοι οι εμβολιασμένοι είναι προστατευμένοι ήταν ένα ψέμα! Ένα νέο σκάνδαλο». video

        Rob Roos (Ολλανδός Eυρωβουλευτής). Σε ακρόαση για το covid διευθύντρια της Pfizer ομολόγησε ότι ως τη στιγμή της εισαγωγής του το εμβόλιο δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ για το αν σταματάει την μετάδοση του ιού"... το βρίσκω εγκληματικό και σκανδαλώδες. video

 

Και τo Αμερικανικό FOXNEWS: «Η Pfizer ομολογεί ότι η ικανότητα του εμβολίου να σταματάει τη μετάδοση δεν δοκιμάστηκε ποτέ»!

   Τα παραπάνω εκθέτουν τους φανατικούς υπερμάχους του εμβολιασμού γιατρούς, πολιτικούς, εκκλησιαστικούς και τα πληρωμένα μέσα ενημέρωσης! Η άγνοια έχει ελαφρυντικά. Ο φανατισμός όχι! Πόσες άραγε δικαστικές αποφάσεις στέκουν πλέον;

Που (παρ' όλα αυτά) ζουν οι πολιτικοί μας (16-10-2022):

+   +   + 

RT News 1-12-2021.

Είναι άχρηστα τα υπάρχοντα εμβόλια, λόγω νέων μεταλλάξεων Μ, Ο κλπ;

Η ΕΕ πάει για νέα εμβόλια!

+   +   + 

21-8-2021. ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΓΕΡΑΣΟΥΝ ΠΡΟΩΡΑ!!

    Μελέτη από τον ερευνητή Walter Chesnut, που δημοσιεύθηκε στο Journal of Bacteriology & Parasitology, «αποδεικνύει πειστικά» ότι οι πρωτεΐνες ακίδες του εμβολίου έχουν «βλαβερές επιδράσεις στην τελομεράση, αλλάζοντας τη σύνθεσή της».

    Αφότου εξέτασε μια επιστημονική μελέτη αξιολογημένη από συναδέλφους και μια ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, ο Chesnut ανακάλυψε ότι μόλις οι πρωτεΐνες ακίδας του εμβολίου εγκατασταθούν πραγματικά κι αρχίσουν να κάνουν αυτό που είχαν σχεδιαστεί για να κάνουν, η τελομεράση σε ένα άτομο που εγχέεται αδρανοποιείται.

    Η τελομεράση, είναι ένα ένζυμο στο ανθρώπινο DNA που ρυθμίζει τη γήρανση. Καθώς τα τελομερή που εγκλωβίζουν το DNA γίνονται μικρότερα με την πάροδο του χρόνου, η γήρανση αρχίζει πραγματικά να επιταχύνεται. Αυτό υποδηλώνει ότι οι ενέσεις COVID επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης. 

  Τα εμβόλια Covid καταστρέφουν την τελομεράση των ανθρώπων όπως και η χημειοθεραπεία, προκαλώντας τους πρόωρη γήρανση. Αυτό το φαινόμενο παρατηρείται ήδη στο Ισραήλ, μια από τις πιο εμβολιασμένες χώρες στον κόσμο κατά του Covid.

    Οι μακροπρόθεσμες επιδράσεις των ενέσεων επιταχύνονται στην εκδήλωσή τους, δείχνοντας ότι οι πρωτεΐνες ακίδων του εμβολίου «μπορεί να υπάρχουν χρόνια» στα σώματα των ανθρώπων όπου «καταστέλλουν συνεχώς την τελομεράση». Σύνδ.

+   +   + 

3 Ιουλίου 2021

       ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ: Ένα 11χρονο παιδί είναι 251 φορές πιο πιθανό να πεθάνει από το εμβόλιο παρά από Covid. Η θνησιμότητα εμβολίου είναι 200 φορές μεγαλύτερη από αυτή του Covid19 στους 12-17 ετών. Το 76% των 12-17 ετών που έχουν παρενέργειες αυτές είναι σοβαρές!

 

    Οι Vincent Pavan και Emmanuelle Darles, που έκαναν τη μελέτη, είναι μέλη του Ανεξάρτητου Επιστημονικού Συμβουλίου. Χρησιμοποίησαν αριθμούς φαρμακοεπαγρύπνησης για τον μαθηματικό υπολογισμό της σχέσης οφέλους / κινδύνου του εμβολίου Pfizer. Τα δεδομένα είναι όλα online. Σύνδεσμος.

+   +   + 

2 Ιουλίου 2021

   Σύμφωνα με τον διεθνούς φήμης Γάλλο Λοιμωξιολόγο Καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ και με βάση τα στοιχεία και την κλινική εικόνα από νοσηλείες ”έχουμε μια θνησιμότητα των εμβολιασμένων με covid19 ανάλογη με αυτή των ανεμβολίαστων”. Τότε προς τι ο τόσος  ολοκληρωτισμός;;;

βίντεο: https://twitter.com/i/status/1409836434832433155

+   +   + 

1-8-2021. Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο CDC στις 30 Ιουλίου σχεδόν 400 παιδιά μεταξύ 12 και 17 ετών διαγνώστηκαν με καρδιακή φλεγμονή μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer/BioNTech κατά του κορωνοϊού. Ενώ η μελέτη αναφέρει πως 14 παιδιά πέθαναν. Σύνδ.

+   +   + 

ΙΣΡΑΗΛ (5-7-2021):

       "Εξατμίσθηκε η ανοσία που εθεωρείτο ότι εξασφάλισε το εμβόλιο των Pfizer - BioNTech στο Ισραήλ"... Τα στοιχεία δείχνουν ότι μεταξύ 2 Μαΐου και 5 Ιουνίου, το εμβόλιο είχε ποσοστό αποτελεσματικότητας 94,3%, αλλά από τις 6 Ιουνίου, πέντε ημέρες αφότου η κυβέρνηση ήρε τους περιορισμούς, μέχρι τις αρχές Ιουλίου, το ποσοστό υποχώρησε στο 64%!  Γιατί τα "εμβόλια" αυτά κακώς λέγονται εμβόλια.

«Την περασμένη Παρασκευή (2-7-2021), το 55% των ατόμων που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, είχαν εμβολιαστεί», αποκαλύπτουν πηγές του υπουργείου στο Ισραήλ.

     Η χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους επανέρχεται, όπως όλα δείχνουν...  Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, δήλωσε ότι «πιθανότατα θα χρειαστεί μια τρίτη δόση εμβολίου Covid-19 εντός 12 μηνών από τον πλήρη εμβολιασμό».... Σύνδ.

+   +   + 

1 Αυγούστου 2021

Το πλήρως εμβολιασμένο Ισραήλ αντιλήφθηκε την πραγματικότητα!!! Σύνδ.

+   +   + 

Είδηση (7 Μαΐου 2021):

      EUDRA: περί τους 10.000 πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν..! UK: 526 ασθενείς νοσηλεύθηκαν με COVID-19 μετά τον εμβολιασμό. Οι 112 πέθαναν!

    Σύμφωνα με τα δεδομένα της Ευρωπαϊκής Φαρμακοεπαγρύπνισης (EUDRA) ως τις 1/5/21 πέθαναν μετά τον εμβολιασμό περίπου 10.000 άτομα, οι 5036 δηλ. οι περισσότεροι καταγράφονται σε άτομα που εμβολιάστηκαν με Pfizer. 9486 συνολικά πέθαναν αφού εμβολιάστηκαν…όλοι αυτοί οι θάνατοι έχουν αναφερθεί προς διερεύνηση...  

   Την περασμένη εβδομάδα, 39.000 νέες αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίου Covid προστέθηκαν στο VAERS. Αυτό αντιπροσωπεύει μέχρι σήμερα 157.000 αναφορές, συμπεριλαμβανομένων 9.200 (9486 τώρα) και πλέον θανάτων, μόνιμων αναπηριών ή απειλητικών για τη ζωή γεγονότων. Καταγγελίες ότι ο πραγματικός αριθμός των αναφορών είναι πολύ υψηλότερος... dimpenews.com    Αναλυτικότερα ως τις 8-5-2021

     13-7-2021. Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance, που δίνει στη δημοσιότητα το vaccineimpact.com και αφορά μόνο τις χώρες της ΕΕ (πλην της Ελλάδος που δεν καταγράφονται), ο αριθμός των θανάτων που σχετίζονταν με τα τέσσερα κυκλοφορούντα εμβόλια μέχρι και τις 3 Ιουλίου 2021 ανερχόταν στους 17.503, ο αριθμός των παρενεργειών στις 1.687.527 εκ των οποίων το 50% ήτοι 837.588 περιπτώσεις αφορά πολύ σοβαρά ή σοβαρά συμβάντα. Σύνδ.

+   +   +  

26 Μαΐου 2021. Ερυθρός Σταυρός: Τα Εμβόλια Covid εξαφανίζουν τα αντισώματα που έχετε μετά την ανάρρωση από Covid-19!

Εάν έχετε λάβει το εμβόλιο COVID-19, δεν μπορείτε να δωρίσετε πλάσμα αναρρώσαντος για να βοηθήσετε άλλους ασθενείς με COVID-19 στο νοσοκομείο. Το ανθεκτικό πλάσμα αποτελείται από αντισώματα από άτομα που έχουν αναρρώσει από τον ιό. Το εμβόλιο εξαλείφει αυτά τα αντισώματα και καθιστούν το πλάσμα αναρρώσαντος αναποτελεσματικό για την θεραπεία άλλων ασθενών με COVID-19.  Σύνδ.

+   +   +  

27 Μαΐου 2021. Ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier (+8 Φεβ 2022) μίλησε με σφοδρότητα κατά των μαζικών εμβολιασμών οι οποίοι γίνονται εν μέσω πανδημίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτό είναι «το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ποτέ». Παράλληλα, σύμφωνα με το naturalnews.com τόνισε πως «δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία» για τον «κινεζικό» ιό, όπως χαρακτηρίζει τον κορoνοϊό.

Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στα πειραματικά “εμβόλια” Covid και το τι κάνουν, ο Montagnier αναφέρει επίσης ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που λαμβάνει το εμβόλιο τελικά (μάλλον) θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο δηλ. την εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση (ADE).  Σύνδ. Και:

   ”Το εμβόλιο παρέχει απόλυτο περιορισμό κινδύνου 1% ή λιγότερο (ARR) για τη λήψη Covid. Εννοώ ότι, χωρίς εμβολιασμό, έχω μόνο 1% μεγαλύτερη πιθανότητα να πάρω Covid. Για μένα, αυτό δεν αξίζει τον κίνδυνο θανάτου ή παρενεργειών με περισσότερες από 5 θεραπείες. ”Για τον Luc Montagnier “η ζωή χρησιμοποιεί τους ιούς για να κάνει μεγάλα πράγματα.” ...Yπερασπίστηκε για μια ακόμη φορά τη δήλωσή του ότι το 10 με 25 % των εμβολιασμένων θα πεθάνουν. Σύνδ.

+   +   +  

Επίσης (20-7-2021):

      ΣΟΚ από τον Νομπελίστα Λουκ Μοντανιέ! «Το DNA των εμβολιασμένων ανθρώπων έχει ήδη αλλάξει επικίνδυνα...».

       LUC MONTAGNIER: «Η πρώτη αιτία θανάτων των εμβολιασμένων θα είναι άμεσα λόγω της τοξικότητας της Spike (ακίδας) πρωτεΐνης του εμβολίου, η δεύτερη θα είναι το φθινόπωρο λόγω του φαινομένου της ADE (εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση της ανοσίας), η τρίτη θα είναι λόγω νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον. Θα έχουμε αυτοάνοσα όπως Σκλήρυνση Kατά Πλάκας, θα έχουμε καρκίνους και στειρώσεις. Θα έχουμε επίσης αρρώστιες που θα περάσουν στις επόμενες γενιές. Το DNA των εμβολιασμένων ανθρώπων έχει ήδη αλλάξει. Δεν έπρεπε να το πειράξουνε. Οι Γιατροί που προωθούν τα εμβόλια είναι ηλίθιοι, δεν ξέρουν τι κάνουν»!!! Σύνδ.

+   +   +  

 

  2-6-2021. (RT). 

  Ο Π.Ο.Υ. ονομάζει τα νεότερα στελέχη του ιού με Ελληνικά γράμματα!

Λέει τη Βρετανική μετάλλαξη ALFA, τη Νοτιο-Αφρικανική BETA κλπ.

 

+   +   +  

11 ΜΑΪΟΥ 2021 - ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ...!

(Υπάρχουν νεότερα δεδομένα)

(https://youtu.be/_V9HKcBwLCA)

+   +   +  

Ο χρόνος προστασίας διαφέρει ανά εμβόλιο. Γι' αυτό της  Pfizer είναι 2 μήνες!...[2]

          Πολύ μικρός για να έχει νόημα κάποιο «πιστοποιητικό εμβολιασμού»!

Πρόσφατα οι Γερμανοί απέρριψαν το πιστοποιητικό, διότι αφ' ενός δεν έγινε δεκτό όταν το ζήτημα οδηγήθηκε από τη Γερμανική κυβέρνηση στο Γερμανικό Συμβούλιο Ηθικής Δεοντολογίας, και αφ' ετέρου διότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό! Το Συμβούλιο θεωρεί ουσιαστικά φαντασιόπληκτους όσους υπερβάλλουν με τα προβλεπόμενα αποτελέσματα του εμβολίου: «Δεν υπάρχει καν η ιατρική βάση για άρση των περιορισμών σε όσους έχουν εμβολιαστεί».

Και συμπληρώνει: «Το ενδεχόμενο περιορισμού του κινδύνου μετάδοσης - όσο επιθυμητό κι αν είναι αυτό - δεν υφίσταται ούτε καν για άλλα εμβόλια»! (4 Φεβ. 2021 - pronews).

Με τη σειρά του το Συμβούλιο της Ευρώπης απεφάσισε ότι «Απαγορεύεται η οποιαδήποτε διάκριση κατά πολιτών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν».

Στην απόφαση του 2361/2021 το ΣτΕ αναφέρει ρητά πως: «Οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς πολιτικά, κοινωνικά ή μέσω οποιαδήποτε άλλης κατάστασης μπορεί να υποχρεωθεί να λάβει το εμβόλιο, εάν δεν το επιθυμεί».[3]   

    Νεότερο: 13 Μαρτίου 2021. Κατατέθηκε προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο Χάγης κατά της Ισραηλινής κυβέρνησης για παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης!

Κώδικας Νυρεμβέργης” Code de Nuremberg – Ένας κώδικας ιατρικής ηθικής που εκδόθηκε με βάση τους νόμους βάσει των οποίων οι Ναζί εγκληματίες δικάστηκαν για τη διεξαγωγή φρικτών ιατρικών πειραμάτων κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, στη δίκη γιατρών γνωστή ως Δίκη της Νυρεμβέργης. Όταν οι επικεφαλής του Υπουργείου Υγείας καθώς και ο Πρωθυπουργός παρουσίασαν το εμβόλιο στο Ισραήλ και άρχισαν τον εμβολιασμό των  κατοίκων του Ισραήλ, οι εμβολιασμένοι δεν ενημερώθηκαν, ότι στην πράξη συμμετείχαν σε ένα ιατρικό πείραμα και ότι απαιτείται η συγκατάθεσή τους! Μήπως στην Ελλάδα ενημερώθηκαν; Διαβάστε: Nuremberg_code

2. Από ιατρική άποψη:

Τα αποτελέσματα των πρώτων εβδομάδων του εμβολιασμού φαίνεται να απέχουν πολύ από την αρχική αισιοδοξία γι' αυτόν. Το (Αμερικανικό) CDC προτρέπει τους εμβολιασμένους, που έκαναν και τις 2 δόσεις, να φορούν μάσκα, να απέχουν 2 μέτρα από τους άλλους ανθρώπους, να αποφεύγουν τα πλήθη, και να πλένουν τα χέρια τους συχνά. Υποστηρίζει ότι οι ειδικοί δεν γνωρίζουν αρκετά για την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια κατά της covid-19 σε πραγματικές συνθήκες ώστε να μπορούν να αποφασίσουν για την κατάργηση των μέτρων προφύλαξης. Ούτε καν γνωρίζουν αν ο εμβολιασμένος (με 2 δόσεις) εμποδίζει την διάδοση του ιού!

Πιστοποιητικά εμβολιασμού στην ΕΕ:  25-2-2021. «Οι 27 συμφωνούμε πως το χρειαζόμαστε», είπε η Καγκελάριος - Θέμα με τις νομικές συνέπειες και τα ζητήματα προστασίας των προσωπικών δεδομένων έθεσαν Ευρωπαίοι ηγέτες. Αλλαγή, για να τρέξουν να εμβολιασθούν οι Ευρωπαίοι. Αλλά ισχύουν και οι αποφάσεις για μη υποχρεωτικό εμβολιασμό! (protothema.gr)

          «Οι ειδικοί πρέπει να κατανοήσουν περισσότερα για την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια COVID-19 σε πραγματικές συνθήκες πριν λάβουν αυτήν την απόφαση (κατάργησης των προφυλάξεων). Άλλοι παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των ατόμων που εμβολιάζονται και του πώς ο ιός εξαπλώνεται σε κοινότητες, θα επηρεάσει επίσης αυτήν την απόφαση. Επίσης, δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν η λήψη εμβολίου COVID-19 θα σας εμποδίσει να διαδώσετε τον ιό που προκαλεί το COVID-19 σε άλλα άτομα, ακόμα κι αν δεν αρρωστήσετε οι ίδιοι. Το CDC θα συνεχίσει να ενημερώνει αυτήν τη σελίδα καθώς μαθαίνουμε περισσότερα».[4]

       Λέγοντας «ακόμα κι αν δεν αρρωστήσετε οι ίδιοι» υπονοεί ότι και οι εμβολιασμένοι μπορούν να ξαναρρωστήσουν! Αυτό λέγεται ότι συμβαίνει με τα εμβόλια της Pfizer. Eνώ οι κλινικές μελέτες της έδιναν 50% για άνω των 60 ετών προστασία από covid19 μεταξύ των 2 δόσεων, αυτή είναι μόλις 33% σύμφωνα με στοιχεία του Ισραήλ και τον καθηγητή ανοσολογίας Alain Fischer, υπεύθυνο για τη στρατηγική εμβολιασμού στη Γαλλία… «Τα δεδομένα που μόλις δημοσιεύθηκαν στο Ισραήλ, το οποίο είναι άκρως δραστήριο στον εμβολιασμό, δείχνουν ότι σε άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών, η προστασία από την ασθένεια κατά την περίοδο μεταξύ της χορήγησης των δύο δόσεων είναι μόνο 33%. Είναι μια απογοήτευση! Στις κλινικές δοκιμές, ήταν περίπου 50%».[5]

          Με τις μεταλλάξεις του κορωναϊού τα πράγματα χειροτερεύουν ακόμη περισσότερο: «Δυσοίωνες προβλέψεις για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων ενάντια στην «νοτιαφρικανική μετάλλαξη» του κορωναϊού έκανε ο υπουργός Υγείας της Αγγλίας... Η νοτιο-αφρικανική μετάλλαξη του κορωναϊού ενδέχεται να μειώνει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων κατά 50%, υποστήριξε ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Ματ Χάνκοκ».[6]

Νεότερο (16 Μαρτίου 2021). Αγωνιώδης έκκληση από Βέλγο ιολόγο: «Σταματήστε τους μαζικούς εμβολιασμούς - Έρχεται καταστροφή»!

 Όπως λέει ο ιολόγος Geert Vanden Bossche, κανένας ιός, ούτε αυτός της ισπανικής γρίπης μετά ακριβώς το τέλος του Α΄ Π. Π. δεν μπόρεσε να επιβιώσει για πάνω από δύο χρόνια, αφού αυτό είναι το μάξιμουμ της φυσικής εξέλιξής τους. «...Προτού συστήσουμε τη χορήγηση οποιουδήποτε τύπου εμβολίου σε όλους, θα έπρεπε πρώτα να βεβαιωθούμε ότι το όποιο εμβόλιο θα μείωνε το ρυθμό μεταδοτικότητας και θνησιμότητας κάτω από τους ρυθμούς που κάποιος θα μπορούσε λογικά να περιμένει όταν αφήσει την πανδημία να διατρέξει τη φυσική της πορεία». Και αναρωτιέται ο Βέλγος επιστήμονας: «Συμβαίνει κάτι τέτοιο τώρα»; «Όχι»! είναι η απάντησή του. pronews.gr

         Τα νέας τεχνολογίας εμβόλια, άνοιξαν ένα τεράστιο πεδίο έρευνας που δεν ξέρομε αν και πότε θα κλείσει. Ελπίζομε, τουλάχιστον, ότι δεν θα πειράξουν το ανθρώπινο DNA. Θεωρητικά αυτό δεν θεωρείται πιθανό να συμβεί, πρακτικά όμως είναι δυνατόν.[7]

Ειδικά από το εμβόλιο της Pfizer - BioNTech (BNT162b2), που προωθεί η ΕΕ, δεν υπάρχει καμμιά ασφάλεια.[8] Πιθανότατα μάλιστα, σύμφωνα με πειραματική μελέτη δύο Αμερικανικών Πανεπιστημίων, στην οποία αναφέρεται ο Δρ. Δημ. Αντωνίου, τα αντισώματα που βγάζουν οι εμβολιασθέντες με το παραπάνω εμβόλιο, αντί να «σκοτώσουν» τον φυσικό κορωνοϊό στην περίπτωση που ο εμβολιασθείς μολυνθεί με αυτόν μετά το εμβολιασμό του, τον μεταλλάσουν, καθιστώντας τον ανθεκτικό στα αντισώματα αυτά...

       Γι' αυτό βρίσκονται «ορφανά» μεταλλαγμένα στελέχη στην Ελλάδα και παντού.[9] Και γι' αυτό διαβάζομε (9-2-2021) για «έκρηξη» κρουσμάτων της Βρετανικής μετάλλαξης (!) σε γηροκομείο στη Γερμανία, όπου τρόφιμοι και προσωπικό είχαν ήδη λάβει, από τις 25 Ιανουαρίου, το πλήρες (2 δόσεων) εμβόλιο των BioNTech/Pfizer.[10]

Είχε γραφεί εξ άλλου, λίγες μέρες μετά την έναρξη του εμβολιασμού: «Εθνικό ρεκόρ ημερήσιων θανάτων στη Γερμανία αφότου ξεκίνησε μαζικούς εμβολιασμούς. Όπως στην Αγγλία τετραπλασιάστηκαν (σχεδόν) τα ημερήσια κρούσματα μετά την αρχή εμβολιασμών»!...[11]

Και «Σταμάτησε η β΄ δόση Pfizer σε Γηροκομείο στην Ισπανία καθώς 46 τρόφιμοί του πέθαναν ενώ είχαν κάνει την α΄ δόση»! (sevilla.abc.es & dimpenews.com 19-2-2021).

          Παρατηρούμε επίσης την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων στο Ισραήλ μετά την έναρξη του γενικού εμβολιασμού με το κατασκεύασμα της Pfizer. Επειδή ήταν πολιτική η επιλογή της εταιρίας εμβολιασμού και με πιέσεις, για το «κατ' επείγον» της υποθέσεως, έγινε η διεθνής έγκριση διάθεσης του εμβολίου[12] δεν πρόκειται δημόσια οι πολιτικοί να αποδεχθούν ότι έκαναν λάθος.

Όμως, κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου παρουσίασε κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα (8 Φεβ.) ένα (εισπνεόμενο) φάρμακο κατά του κορωναϊού με το όνομα «EXO-C24».[13] Ίσως αυτό να αποτελέσει αφετηρία για περισσότερη χρήση φαρμάκων, μάλιστα αμέσως μετά τον εντοπισμό κρούσματος, προκειμένου να τελειώσει γρήγορα ο SARS-CoV-2. Είναι προφανές ότι αν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θεωρούσε απολύτως ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του εμβολίου της Pfizer τότε αντί φαρμάκου, θα καυχιόταν απλώς στα αποτελέσματα αυτά!

          Δίνεται το διάγραμμα των κρουσμάτων στο Ισραήλ (από τον WHO) που δείχνει την εκπληκτική αύξησή τους από την έναρξη του εμβολιασμού, όπως έχουμε σημειώσει.

          Δεν έχει νόημα να μας λένε για 95% αποτελεσματικότητα των 2 δόσεων του εμβολίου της Pfizer[14] όταν αυτό μέχρι τότε έχει δημιουργήσει πλήθος προβλημάτων.[15]

        Ο κόσμος θέλει εμβόλιο που ελευθερώνει από την covid-19, όπως συνέβαινε με τα παραδοσιακά εμβόλια. Όχι να διαρκεί 2 μήνες μειώνοντας απλώς τα συμπτώματα, να είναι όλοι κλειδωμένοι μέσα στο σπίτι τους, να φοράνε μάσκα και να κρατάνε αποστάσεις, ενώ πιθανότατα (κατά το διάγραμμα) να μεταδίδουν τον ιό, παρά τα ψυχοπλακωτικά μέτρα προφύλαξης.

     Πάντως, όσο περνάει ο καιρός προστίθενται καινούργια φάρμακα και εμβόλια για την αντιμετώπιση του προβλήματος του κορωναϊού. Οι Ευρωπαίοι είναι έτοιμοι τώρα να εισάγουν το Ρωσικό Sputnik V,[16] ενώ οι Σουηδοί λένε ότι ανέπτυξαν ένα εμβόλιο που προσαρμόζεται γρήγορα στις μεταλλάξεις του κορωναϊού, είναι φθηνό, σταθερό και εύκολο στην παραγωγή, ενώ δεν απαιτεί χαμηλές θερμοκρασίες για τη συντήρησή του.[17]

          Υπάρχει επομένως μια ασυνήθιστα μεγάλη ποικιλία προτεινόμενων εμβολίων και φαρμάκων που κατασκευάζονται με σύγχρονες, αλλά και αδοκίμαστες ως τώρα μεθόδους. Για να μάθομε περισσότερα, πριν αποφασίσομε τι θα κάνουμε, πρέπει πρώτα να αφήσομε το CDC και τους άλλους ερευνητές «να μάθουν περισσότερα», όπως λένε και οι ίδιοι.

       3. Από κοινωνική άποψη, στην οποία περιλαμβάνεται η πολιτική και η οικονομική, παρατηρούμε τα εξής. Ζούμε μέσα στα γεγονότα του κορωναϊού, αλλά όχι μόνο μέσα σ' αυτά. Δεν έχει αυτός την αποκλειστικότητα της δημιουργίας προβλημάτων. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που συντρέχουν και μας επηρεάζουν. Δηλ. τα προβλήματά μας είναι μια σύνθεση των επί μέρους προβλημάτων από αυτές.

          Η πιο σημαντική από τις ανθρωπογενείς καταστάσεις μέσα στην οποία ζούμε από το 1990 περίπου, είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη (NEW WORLD ORDER), όπως την ονομάτισε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπους ο πρεσβύτερος.[18] Αυτή, με την πτώση του Σοβιετικού καθεστώτος στη Ρωσία, ξεκίνησε την «Παγκοσμιοποίηση», που έβαλε σε δεύτερη μοίρα τα κράτη και σε πρώτη τις μεγάλεςς Τράπεζες, τα Χρηματιστήρια και τις πολυεθνικές εταιρίες.[19]

        Για να κατοχυρωθούν τα συμφέροντα των τελευταίων φτιάχνονται ζώνες «ελεύθερου εμπορίου». Μια απ' αυτές για την οποία έχομε στοιχεία, επειδή άρχισε από την 1η Ιαν. 1994, είναι η NAFTA μεταξύ ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού. Παρά τις δηλώσεις χαράς της «Γουόλ Στριτ Τζόρναλ», το 1992, «με την ιδέα της ωφέλειας για τους καταναλωτές από τη μείωση των τιμών σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων», συνέβη το αντίθετο. Παρά τον τριπλασιασμό των εισαγωγών από το Μεξικό και τον Καναδά, οι ονομαστικές τιμές των βασικών προϊόντων στις ΗΠΑ αυξήθηκαν (στο διάστημα 1994 ως 2014) κατά 67%, ενώ οι πραγματικοί μισθοί μειώθηκαν κατά 12,2%[20] Και αυτό παρά το ότι αυξήθηκε εκπληκτικά το εμπορικό έλλειμμα των ΗΠΑ από 27 δις δολάρια το 1993, στα 177 δις το 2013! Η αύξηση αυτή προκάλεσε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ινστιτούτου Οικονομικής Πολιτικής των ΗΠΑ, την απώλεια 700.000 θέσεων εργασίας.

Καταστροφική υπήρξε η NAFTA, και για το Μεξικό. Η τιμή του ψωμιού αυξήθηκε από το 1994 ως το 2004 κατά 279%! Μέσα σε είκοσι χρόνια οι τιμές των βασικών προϊόντων επταπλασιάστηκαν ενώ ο κατώτατος μισθός τετραπλασιάστηκε. Τελικά το 50% των Μεξικανών ζει σήμερα κάτω από το όριο της φτώχειας. Πολλοί αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αμερικανικών αρχών, το 1993 ζούσαν «παρανόμως» στις ΗΠΑ 4.800.000 Μεξικανοί, ενώ το 2012 έφθαναν τα 11.700.000! Όλη αυτή την ανακατωσούρα στις οικονομίες των κρατών και την ταλαιπωρία των ανθρώπων επιβάλει η φιλοχρηματία και φιλαρχία των εκλεκτών της Νέας Τάξης.

          Επί πλέον, οι διεθνείς Τραπεζίτες τυπώνοντας πληθωριστικό χρήμα αγοράζουν τις περιουσίες των λαών, υπερχρεώνοντας τα κράτη. Έτσι, η ποσοστιαία αναλογία δημόσιου χρέους προς το ακαθάριστο προϊόν, στις 5 Φεβ. 2021, ήταν για την χτυπημένη από αλλεπάλληλα Μνημόνια Ελλάδα 235,37%, ενώ για τις ΗΠΑ ήταν 101,32%, την Κίνα 53,72%, το Η.Β. (UK) 108.81%, την Ιταλία 163,41%, τη Γερμανία 84,04% και την Ιαπωνία 270,43%.[21] Για την Ρωσία ήταν 19,99% σύμφωνα με στοιχεία της Ρωσικής κυβέρνησης.[22] Οι οικογενειακές εταιρίες που παραδοσιακά στήριζαν την κοινωνία κάθε τόπου διαλύθηκαν από τις πολυεθνικές. Μαζί άρχισαν να διαλύονται και οι ίδιες οι οικογένειες. Σ' αυτό, εκτός από τη νέα οικονομία, συνήργησε και η νέα ηθική της Νέας Τάξης για την οποία θα μιλήσουμε κατόπιν.

          Το κυριότερο "κατόρθωμα" όμως της Νέας Τάξης είναι οι διαρκείς πόλεμοι, από το 1991 (Ιράκ) μέχρι σήμερα, και οι υποκινήσεις εξεγέρσεων (σε Αραβικές και άλλες χώρες) με διάφορες προφάσεις. Ηγέτιδα στο σχεδιασμό και εκτέλεση των πολεμικών επιχειρήσεων είναι η πρώτη (αναμφισβήτητα) σε στρατιωτική ισχύ χώρα, οι ΗΠΑ. Προβλέπεται από τις προφητείες η ύπαρξη τέτοιας χώρας που διευθύνει την παγκόσμια Βαβυλώνα, την κατ' εμάς Νέα Τάξη Πραγμάτων (NWO), και θα το δούμε κι αυτό κατόπιν.

          Από το 1999, το έτος που χτυπήθηκε η Σερβία, η Νέα Τάξη οργανώνεται καλύτερα, δημιουργώντας την ομάδα των 20 πλουσιότερων κρατών στον κόσμο, την G20.

            Ο πρώην «μόνιμος πρόεδρος» της Ε.Ε. Ρομπουί, είπε ότι το 2009 είναι το 1ο έτος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ από τους G20.[23] Στους G20 εκτός από τους πολιτικούς ηγέτες μετέχουν και οι διοικητές των κεντρικών Τραπεζών των χωρών τους.[24] Έτσι είναι εύκολα αντιληπτό ότι εκείνοι που κινούν τα νήματα παγκοσμίως είναι οι μεγαλοτραπεζίτες, με αρχηγό τον Ρόθτσιλντ, εφ' όσον όλες οι χώρες, ακόμα και οι πλουσιότερες χρωστάνε σ' αυτούς. Και αυτό "υπενθυμίζουν" οι παρευρισκόμενοι διοικητές των κεντρικών Τραπεζών!

          Στα μέσα του 2010 η Ελλάδα μπαίνει, υπό σοσιαλιστική μάλιστα κυβέρνηση, στα Μνημόνια, με στόχο των ξένων διαχειριστών (Τροϊκανών), αποδεκτό και από τους ντόπιους Νεοταξίτες (δεξιούς και αριστερούς) πολιτικούς, να βγει από την επήρειά τους μετά το 2100...

Η περίοδος αυτή, των Μνημονίων, πρόσθεσε νέες καταστροφές στην οικονομία της χώρας με το κλείσιμο πολλών μικρών επιχειρήσεων, αναστάτωση στις οικογένειες, αυτοκτονίες και ξενιτεμό πολλών, κυρίως νέων και μορφωμένων ανθρώπων, αλλά και κατάθλιψη και ψυχολογικά προβλήματα στους περισσότερους...

          Πάνω σ' αυτό το υπόβαθρο των συμφορών ήρθε να προσθέσει και ο κορωναϊός τα δικά του προβλήματα... Είχαμε εγκαίρως γράψει ότι η περίπτωση του κορωναϊού δεν είναι όπως μιας απλής γρίπης, και αναφέραμε τις οδηγίες του WHO (Π.Ο.Υ.) και άλλων επιστημόνων για τις αναγκαίες προφυλάξεις από αυτόν.[25]

  25 Φεβ. 2021. Η Μέρκελ λέει ότι οι συνεχείς εμβολιασμοί κατά της Covid-19 είναι μια πραγματικότητα για τα επόμενα χρόνια λόγω μεταλλάξεων! (RT) Αντιλαμβάνεστε τη ματαιότητα των εμβολιασμών με τα κυκλοφορούντα ψευτο-εμβόλια!

          Η αντιμετώπιση της covid-19, που προκαλείται από τον ιό SARS-CoV-2, εξελίχθηκε σε ένα δύσκολο ιατρικό πρόβλημα. Και αυτό γιατί τόσο για την ανίχνευσή του (με τα διάφορα τέστ), όσο και την καταπολέμηση (εμβόλια κλπ), χρησιμοποιούνται, όπως αναφέραμε, σύγχρονες και πρώτο-εμφανιζόμενες δημοσίως βιο-ιατρικές τεχνολογίες, για τις οποίες υπάρχει σημαντικός αντίλογος για το πώς αυτές δρουν στον άνθρωπο και τι επιτυγχάνουν. Επί πλέον το πεδίον εφαρμογής τους είναι έμψυχος ζωντανός οργανισμός και όχι άψυχη ύλη. Δεν έχουν να κάνουν με τους φυσικούς νόμους μόνο όπως πχ η μετεωρολογία, γεωλογία κλπ, διότι η ψυχολογική κατάσταση του ατόμου μπορεί να το βοηθήσει στο ξεπέρασμα μιας ασθένειας, αλλά μπορεί και αντίθετα να το αρρωστήσει, όπως γίνεται τελευταία με τις έντονες και προστιθέμενες στενοχώριες που έχουν αυξήσει τους καρκίνους,[26] τα καρδιακά επεισόδια κλπ.

          Ο κορωναϊός ήρθε μαζί με μια τελευταία ανασύνταξη της Νέας Τάξης που ονομάζεται «GREAT RESET».    Αυτή ενσωματώνει την αποκαλούμενη 4η Βιομηχανική επανάσταση. Με αυτήν η τεχνολογία εφαρμόζεται πάνω στον άνθρωπο με ένα ή περισσότερους τρόπους (πχ. βιοτσίπ, ακτίνες λέιζερ, κλπ, με τη συνέργεια της τηλεφωνίας 5G, αργότερα 6G. Κατά το WEF η 4η Βιομηχανική επανάσταση, «χαρακτηρίζεται από μια σειρά νέων τεχνολογιών που συγχωνεύουν τον φυσικό, ψηφιακό και βιολογικό κόσμο, επηρεάζοντας όλους τους κανόνες πειθαρχίας, τις οικονομίες και τις βιομηχανίες, (εισάγοντας) ακόμη και προκλητικές ιδέες για το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος»!...[27] Πλησιάζοντας στον ένα παγκόσμιο ηγεμόνα ο έλεγχος των ανθρώπων γίνεται όλο και πιο ολοκληρωτικός.

          Κατά τον Κλάους Σβαμπ (Ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ - WEF): Ένα από τα χαρακτηριστικά της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης είναι ότι δεν αλλάζει αυτό που κάνουμε αλλά ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΜΑΣ...!!! …Συνοψίζοντας, χρειαζόμαστε μια Μεγάλη Επαναφορά (GREAT RESET)! Να πως το σκέπτονται: Επαναπροσδιορίζομε τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος!...[28] Όμως ο άμεσα ελεγχόμενος μέσα από την τεχνολογία άνθρωπος είναι πλέον ένα ανελεύθερο βιο-ρομπότ που δεν χαίρεται τη ζωή, ούτε είναι κατάλληλο για τη Βασιλεία των Ουρανών...

   Το βιβλίο, αριστερά, που συνδιάζει την covid-19 και το «GREAT RESET», των Schwab και Malleret. Όταν αυτό δημοσιεύθηκε, συνοδεύτηκε από ένα άρθρο των συγγραφέων με την ονομασία:    «Η κληρονομιά του COVID-19: Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κάνετε το Great Reset να λειτουργήσει σωστά».  Λένε:  «Θα ασχολούμαστε με την επιρροή της («πανδημίας») για πολλά χρόνια, και πολλά πράγματα θα αλλάξουν για πάντα. Έχει προκαλέσει (και θα συνεχίσει να προκαλεί) οικονομική αναστάτωση μνημειακών διαστάσεων». pronews 23-11-2020

 Το επιτελείο των παγκοσμιοποιητών, που θέλει να έχει τον έλεγχο των ανθρώπων της Γης, προσπαθεί να εκμεταλλευθεί την πανδημία του κορωναϊού για να πετύχει το «GREAT RESET», παίρνοντας με το μέρος του καθοριστικούς διεθνείς οργανισμούς.

 Έτσι ακούσαμε από τον Γ. Γ. ΤΟΥ Ο.Η.Ε.: Η Μεγάλη Επαναφορά (GREAT RESET) είναι μία ευπρόσδεκτη αναγνώριση ότι αυτή η ανθρώπινη τραγωδία (του κορωναϊού) πρέπει να είναι μία κλήση αφύπνισης... Και από την πρόεδρο του Δ.Ν.Τ.: Η Ιστορία θα αναγνωρίσει αυτήν την κρίση ως τη μεγάλη ευκαιρία για επαναφορά (GREAT RESET)!

          Το Βατικανό δηλώνει φανερά τη συνεργασία του με τους ολιγάρχες του χρήματος:

Το Βατικανό σε «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset. Οι αυτοαποκαλούμενοι ”Guardians” δημιούργησαν το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο Καπιταλισμό”. Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι το Βατικανό θα συνάψει μια «παγκόσμια συμμαχία» με τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, τις διεθνείς (πολυεθνικές) εταιρείες και τα παγκοσμιοποιημένα ιδρύματα για τη δημιουργία ενός οικονομικού συμβουλίου με στόχο την ανακατανομή του πλούτου σε όλο τον κόσμο.[29]

Ο φρουροί των θησαυρών των πλουτοκρατών (;) με τον πάπα Φραγκίσκο:

          Από τα προγράμματα της Νέας Τάξης είναι και αυτό της «Αειφόρου Ανάπτυξης» (Sustainable Development) της Ατζέντας 2030 του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Και είναι συνυφασμένο με το «Great Reset», όπως είναι προφανές από τη μελέτη της μονάδας Στρατηγικής Νοημοσύνης του WEF... Κατά τους Schwab και Malleret η Covid-19 προσφέρει την ευκαιρία να «ενσωματώσει μεγαλύτερη κοινωνική ισότητα (μάλλον ισοπέδωση λέμε εμείς) και βιωσιμότητα στην ανάκαμψη». Και, ουσιαστικά, αυτό «θα επιταχύνει και δεν θα καθυστερήσει την πρόοδο προς τους στόχους της Αειφόρου Ανάπτυξης του 2030 (Agenda 2030)». Ο ολοκληρωτισμός που κρύβεται πίσω από το «Great Reset» και την Agenda 2030 φανερώνεται από τα λόγια τους: η ανοιχτή έκθεση των αδυναμιών στις υπάρχουσες παγκόσμιες δομές «μπορεί να μας αναγκάσει να δράσουμε γρηγορότερα αντικαθιστώντας αποτυχημένους θεσμούς, διαδικασίες και κανόνες με νέους που ταιριάζουν καλύτερα στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες».[30] Δηλ. τέρμα οι δημοκρατίες όπως τις ξέραμε.

          Το WEF ερωτοτροπεί με το κινεζικό μοντέλο, όπου η δημοκρατία είναι κομμουνιστικού τύπου, με μια απρόσβλητη από το λαό πλουτοκρατική ελίτ, ενώ οι λαϊκές μάζες ελέγχονται απ' αυτήν, τώρα και με τη σύγχρονη τεχνολογία, ώστε οι αντιφρονούντες να θεωρούνται εχθροί του λαού, της εργατικής τάξης κλπ εφαρμόζοντας σ' αυτούς, μόνο, τη Μαρξιστική ιδεολογία.

          Όπως παρατηρεί το «Sky News Australia», ο Klaus Schwab, πρόεδρος του WEF, ζητάει «επιστροφή στις Μαρξιστικές αρχές, υποστηρίζοντας ότι πρακτικά ο καπιταλισμός έχει αποτύχει»! Και δεν απέτυχαν τα άκρως φονικά καθεστώτα των Λένιν, Στάλιν, Μάο κλπ; Αλλά τον Μαρξισμό δεν τον θέλει για να μοιράσει τα χρήματα της ελίτ στον λαό. Διότι: «Ο καθηγητής Schwab μόλις κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο The Great Reset και έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της επίσημης ιστοσελίδας του WEF σε άρθρα όπως αυτό που ρωτάει»:      «Ο καπιταλισμός χρειάζεται κάποιο Μαρξισμό για να επιβιώσει στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση»; («Sky News Australia»).[31] Δηλ. το ζήτημα είναι αν ο χειραγωγούμενος Μαρξισμός των μαζών μπορεί να σώζει από ταλαιπωρίες την ελίτ και τα κεφάλαιά της!

          Η κοινωνία καλείται να ανταπεξέλθει σε όλη αυτή την πολιτική προστιθέμενης τρέλας των πλουτοκρατών και των επιστημονικών επιτελείων που δουλεύουν γι' αυτούς. Αλλά οι άνθρωποι δεν είναι μηχανές και δεν μπορούν να συγχωνευθούν μαζί τους για να ελέγχονται σαν αυτές και να φτιάξουν την ουτοπική κοινωνία της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Αυτό δήλωσε και ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν στο ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) που πραγματοποιήθηκε εφέτος (Φεβ. 2021) μέσω τηλεδιάσκεψης (Virtual Davos). «Ο Πούτιν γέλασε κυριολεκτικά με την ιδέα της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης - την ιδέα του Schwab για μια προγραμματισμένη κοινωνία μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, των ρομπότ και της συγχώνευσης ανθρώπου και μηχανής. Τους είπε ότι οι πολιτικές τους που οδηγούν τη μεσαία τάξη στο χείλος της εξαφάνισης λόγω της πανδημίας COVID-19 θα αυξήσουν περαιτέρω την κοινωνική και πολιτική αναταραχή, ενώ ταυτόχρονα θα διασφαλίσουν την επιδείνωση της ανισότητας του πλούτου».[32] Πάντως όλες οι μεγάλες χώρες, μαζί και η Ρωσία, κινούνται γενικώς μέσα στα όρια που έχουν χαράξει τα προγράμματα της Νέας Τάξης.

          Κάτω από την πίεση των projects της Νέας Τάξης, ούτε οι ειδικοί του ιατρικού κλάδου δεν είναι σε θέση να διακρίνουν εύκολα αν τα μέτρα κατά του κορωναϊού ωφελούν τους ασθενείς μόνο ή αν είναι ενταγμένα σε κάποια «ατζέντα» που απεργάζεται και το δικό τους κακό! Γι' αυτό πέρα από τις πολλές διαφωνίες γύρω από ιατρικά θέματα, κυρίως λόγω χρήσης νέων τεχνολογιών, υπάρχουν και διαφωνίες για τον αντίκτυπο των μέτρων κατά του κορωναϊού στην κοινωνία.

          Τα Lockdowns δηλ. το κλείσιμο των πολιτών στα σπίτια τους είναι ένα από τα ευρύτατα εφαρμοζόμενα μέτρα. Εφαρμόζονται όμως με διάκριση; Η αρχική εφαρμογή του μέτρου δικαιολογείται λογικά, γιατί έτσι δόθηκε η δυνατότητα προετοιμασίας των ιατρικών μονάδων, σε άτομα και υλικό, για να δεχθούν ασθενείς της μεταδοτικής νόσου με ασφάλεια. Μετά, όμως, μπορεί να γίνονται εκτεταμένα lockdowns;

Διαδήλωση κατά του lockdown στην Δανία: 

 

          Από κοινωνικό-ιατρικής άποψης ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης λέει (είδηση 7-2-2021): «Αναποτελεσματικό το lockdown που εφαρμόζεται στην Ελλάδα». Και για το δήθεν ενδιαφέρον των πολιτικών: ...«Είναι εντυπωσιακό ότι το 2020 πραγματοποιήθηκαν 65 δημοσκοπήσεις για το ποιο κόμμα προηγείται (στην Ελλάδα) αλλά καμία έρευνα με επιδημιολογικό αντικείμενο και στόχευση»!...[33]

          Και η καθηγήτρια Ιατρικής Αθηνά Λινού τόνισε (είδηση 9-2-2021) πως είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο επιβολής ενός ολικού lockdown, ενώ χαρακτήρισε ως «λάθος» το κλείσιμο των πολιτών στα σπίτια. Υποστήριξε ότι όταν όλα είναι κλειστά, το να κλείνουμε τους ανθρώπους σε κλειστούς χώρους δημιουργούμε συνθήκες μετάδοσης του κορωνοϊού. Οι άνθρωποι είπε θα πρέπει να ενθαρρύνονται να κυκλοφορούν και να περπατάνε στα πάρκα ή την ύπαιθρο χωρίς όμως να συνωστίζονται, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις.[34]

          Είναι λογικό να οργανώνονται lockdowns επί ένα χρόνο σε αναμονή του εμβολίου μιας αδοκίμαστης τεχνολογίας (mRNA); Τι επιδιώκουν οι πολιτικοί μ' αυτό; «Είναι μια ουτοπική πολιτική επιθυμία και αυτό είναι καιρός να το πούμε: μια αναγγελθείσα αποτυχία», λέει ο Βέλγος Επιδημιολόγος, Bιοφυσικός, και καθηγητής Νευρο-Φυσιολογίας Martin Zizi. Και δηλώνει επίσης: Η γρήγορη αντιμετώπιση των ατόμων στην πρώτη ιατρική γραμμή είναι η μόνη συναφής έξοδος από αυτή την κρίση. Τα εμβόλια δεν είναι η λύση!...[35]

          Βλέπομε ότι ιατρικά είναι παραλογισμός η συνεχιζόμενη τακτική των lockdowns. Δεν γεννάται αυτόματα η υπόνοια ότι κάπου αλλού, εκτός του χώρου της Υγείας, μας οδηγούν οι πολιτικοί; Όταν μάλιστα γνωρίζομε τα τρέχοντα νεοταξικά projects; Πολύ περισσότερο όταν φιμώνονται ή και γελοιοποιούνται οι αντίθετες απόψεις (19-2-2021): «Το Μαξίμου έχει δώσει εντολή τις τελευταίες ημέρες να μην βγαίνουν στα ΜΜΕ υπουργοί, αλλά και λοιμωξιολόγοι που έχουν αντίθετη άποψη απ' αυτή της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά από τους υπουργούς, η κυβέρνηση «φίμωσε» και μέλη της επιτροπής των λοιμωξιολόγων».[36]

Τη φίμωση τη βλέπομε και διεθνώς (9 Φεβ. 2021): «Το Facebook θα απαγορεύσει ισχυρισμούς για "ανθρωπογενή" Covid-19 & "μη ασφαλή" εμβόλια καθώς ξεκινά εκστρατεία εκλογικού-τύπου για την προώθηση του εμβολιασμού»!...[37]

Από τη λογοκρισία δεν γλύτωσε ούτε ο Ρόμπερτ Κέννεντυ (11 Φεβ. 2021):

«Το Instagram καταργεί τον επικριτή του εμβολίου Robert F. Kennedy τον νεότερο, με 800.000+ συνδρομητές για μη αποδεκτούς ισχυρισμούς για τα εμβόλια»!... [38]

Η αποκάλυψη των αντιδημοκρατικών τεχνικών της Νέας Τάξης έγινε από το Twitter, όταν απαγόρευσε οριστικά τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο Τραμπ από την πλατφόρμα του!

CNN (9-1-2021): Το Twitter απαγορεύει μόνιμα τον Πρόεδρο Τραμπ!

 Και (MSN): «Ο Πρόεδρος Τραμπ έχασε το βασικό του μεγάφωνο το βράδυ (8-1-2021), όταν το Twitter έκλεισε οριστικά τον προσωπικό του λογαριασμό, διακόπτοντας τη σύνδεσή του με σχεδόν 90 εκατομμύρια οπαδούς.

Επίσης, διέκοψαν  έναν λογαριασμό που χρησιμοποιεί η καμπάνια του».[39] Ακόμα και ομάδες προσκείμενες στον πρόεδρο Τραμπ, όπως οι «Μαθητές για τον Trump» μπλοκαρίστηκαν από το Twitter!

          Μαζί με το Twitter, μπλόκαραν τον Τραμπ και τα άλλα ελεγχόμενα από τους Νεοταξίτες "κοινωνικά δίκτυα": Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok και Reddit. Η συντονισμένη δράση τους κατά του δημοκρατικού δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου του Αμερικανού προέδρου φανέρωσε ότι υπάρχει ένα «Βαθύ Κράτος» που τα ελέγχει και καταρράκωσε το κύρος όλων των πολιτικών, αναγκάζοντας τους να τα κατακρίνουν:

«Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ[40] και ο Πρόεδρος του Μεξικού Άντρους Μανουέλ Λόπεζ Ομπραντόρ μίλησαν κατά της απαγόρευσης του προέδρου Τραμπ από το Twitter. (AP). Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Μάικλ ΜακΚόρμακ δήλωσε ότι ο αποκλεισμός του Τραμπ ισοδυναμεί με λογοκρισία».[41] Η Ινδία και Αυστραλία άρχισαν να επανεξετάζουν και τις οικονομικές σχέσεις με τις εταιρείες αυτές, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση θέλει διεθνή έλεγχό τους: «Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen έστειλε ένα μήνυμα στις εταιρείες τεχνολογίας των ΗΠΑ πριν από την ορκομωσία του εκλεγμένου Προέδρου Joe Biden, προειδοποιώντας ότι οι διευθύνοντες σύμβουλοι της Silicon Valley δεν μπορούν να αποφασίζουν (έχοντας) τους δικούς τους νόμους και κανόνες».[42]

          Οι εταιρείες, όπως είπαμε, έγιναν ισχυρότερες από τα κράτη. Και αυτές με θράσος καθορίζουν την ελευθερία του λόγου: «Οι εταιρείες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, δεν είναι κρατικοί φορείς, επομένως δεν μπορούν να παραβιάσουν το δικαίωμα του προέδρου στην ελευθερία του λόγου(!) Αυτό που έχουν κάνει όσον αφορά την απαγόρευση του Trump είναι νόμιμο, νόμιμο και συνταγματικό»!...[43]

          Συμπεραίνομε, λοιπόν, ότι σε ένα τέτοιο περιβάλλον συγκεχυμένων γνωμών, λογοκρισίας και κατευθυνόμενης πληροφόρησης, κάποια μέτρα κατά του κορωναϊού (όπως λαμβάνονται), μπορεί να μην το υποπτευόμαστε αλλά να είναι ολέθρια. Με καθυστέρηση (πχ) φανερώνεται τώρα, από έρευνες, ότι τα lockdowns μας καταστρέφουν: «Αποκαρδιωτικά και τραγικά είναι τα αποτελέσματα των lockdowns, σύμφωνα με έκθεση του American Institute for Economic Research. Σε τροχιά πλήρους οικονομικής αποσύνθεσης και εξαθλίωσης ο κόσμος, σύμφωνα με έκθεση του American Institute for Economic Research. Πιο αναλυτικά, τα lockdowns που έχουν πλήξει καίρια τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, έχουν διαλύσει τον αναπτυσσόμενο κόσμο... Η οικονομική κρίση που προκλήθηκε από την Covid-19 μπορεί να γίνει εμφανής τόσο στη δημόσια υγεία όσο και στην κοινωνία».[44] Είναι φυσικό ότι αν καταρρεύσει η Οικονομία θα καταρρεύσει και η Υγεία.  

          Και στην Ελλάδα η οικονομία δεν πάει καλά. Διαβάζομε (7 Φεβ. 2021): «Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης προειδοποιεί πως ο κλάδος του εμπορίου θα πληγεί δραστικά από το τρίτο lockdown με αποτέλεσμα να απειλούνται με οριστικό «λουκέτο» μία στις δύο επιχειρήσεις. (sputniknews.gr) Επίσης:

          (10 Φεβ. 2021). Λουκέτο για 6 στις 10 επιχειρήσεις - Οι εστιάτορες παραδίδουν τα κλειδιά. (pentapostagma.gr). Και πιο συνοπτικά (29-1-2021): «Σοκ: Πλησιάζει τα 400(!) δισ. ευρώ το χρέος της Ελλάδας από τα lockdown - Στο 224% του ΑΕΠ».[45]

          Από τον ιατρικό τομέα λίγοι έχουν την ευρύτητα να σκεφθούν και την τόλμη να μιλήσουν για τα αποτελέσματα των μέτρων κατά του κορωναϊού στην οικονομία της χώρας. Εξ αυτών είναι η καθηγήτρια Επιδημιολογίας κ. Αθηνά Λινού που προειδοποιεί (5 Φεβ. 2021): «Να προετοιμαζόμαστε για την οικονομική κρίση που θα ακολουθήσει τον κορονοϊό!... Προσωπικά πιστεύω ότι δεν λύνουν το πρόβλημα τα οριζόντια μέτρα, γιατί παράλληλα δημιουργούν προβλήματα άλλου είδους κοινωνικά, ψυχολογικά, οικονομικά. Πρέπει να εξειδικευτούν τα μέτρα ανάλογα με την περιοχή, ανάλογα με το είδος του πληθυσμού και ανάλογα με την διασπορά και τον τύπο της μετάλλαξης. Επίσης πριν ληφθούν μέτρα να αναθεωρήσουμε μέτρα που είχαν προταθεί και δεν ευοδώθηκαν...[46]

          Η οικονομική κρίση θα επηρεάσει αρνητικά την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας. Αναρχία εσωτερικά, πολεμική δράση από την Τουρκία στο Αιγαίο και επιδρομές εναντίον μας στις περιοχές των Βόρειων συνόρων, θα είναι μερικά ακόμη κακά παρεπόμενα που θα συνοδεύουν το μεγαλύτερο κακό της οικονομικής κρίσης, την επερχόμενη πείνα. Δυστυχώς, οι πολιτικοί μας των μεγάλων κομμάτων δεν ανησυχούν. Έχουν ευθυγραμμισθεί με τους ξένους, εφαρμόζοντας πολιτικές που τους υπαγορεύονται, όπως έλεγε ο ηγέτης της Γαλλικής αριστεράς Ζαν-Λυκ Μελανσόν για τον τότε "αριστερό" Έλληνα πρωθυπουργό.[47]

Αντίθετα, ο Μελανσόν δηλώνει (10-1-2021) πως διαφοροποιείται από τους άλλους πολιτικούς στο θέμα της τυφλής υπακοής υπέρ του εμβολίου τεχνολογίας mRNA: «Δεν θα εμβολιαστώ με Pfizer (mRNA). Αυτά δεν είναι εμβόλια. Πήγα σχολείο και ξέρω τι είναι ένα εμβόλιο... Είναι νέα τεχνολογία, δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες... Θέλω να είμαι σε θέση να επιλέξω και να μην είμαι ινδικό χοιρίδιο»!...[48]

          Μια εικόνα του προβλήματος του κορωναϊού έδωσε προβλεπτικά ο Μπιλ Γκέιτς από το 2018: «Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Μπιλ Γκέιτς δήλωσε ότι ένας παθογόνος ιός, που θα μεταφέρεται μέσω του αέρα, είναι πιθανό να προκαλέσει παγκόσμια πανδημία, σκοτώνοντας ακόμη και 30 εκατ. ανθρώπους μέσα σε έναν χρόνο»! Τώρα, που συμπληρώνεται ένας χρόνος, οι θάνατοι είναι 2,5 εκατομμύρια, κατά τον WHO (ή Π.Ο.Υ.)... Επίσης: «Ο Μπιλ Γκέιτς δεν απέκλεισε ακόμη και το σενάριο της τρομοκρατίας, καθώς ένα βιολογικό όπλο μαζικής καταστροφής είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί σε μη κυβερνητικά εργαστήρια, από τρομοκρατικές ομάδες».[49]

         Ίσως να ζήσουμε και την πραγματοποίηση του σεναρίου της βιο-τρομοκρατίας. Αλλά κάποιοι σκέπτονται ότι και ο κορωναϊός θα μπορούσε να δουλεύει ήδη σ' αυτό το σενάριο! Πράγματι, ο ιός μαζί με τον φόβο και τρόμο που σκορπούν τα μέσα ενημέρωσης για την επικυνδινότητά του είναι ένα είδος διαρκούς βιο-τρομοκράτησης! Επί πλέον, τρεις θαρραλέες γυναίκες μιλούν για τα mRNA εμβόλια ως βιολογικά όπλα.         

         1). Δρ Lee Merrit, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Αμερικανών Ιατρών και Χειρουργών, η οποία εκτός από ιατρός χειρουργός που εργάστηκε για το Αμερικανικό Ναυτικό 27 χρόνια, εκπαιδεύθηκε επίσης στα βιολογικά όπλα:«Τα εμβόλια mRNA είναι εν δυνάμει βιολογικά όπλα»! «Πίστευα στη αρχή του μήνα Φεβρουαρίου ότι πρόκειται για βιολογικό όπλο χειραγωγούμενο βιολογικά γιατί μόλις εμφανίζεται κάποιος με δεδομένα αυτοί τον λογοκρίνουν», δήλωσε στο The New America... Αυτά τα εμβόλια ξαναγράφουν το γενετικό μας κώδικα για να μας κάνουν ευαίσθητους σ' έναν δεύτερο ιό αργότερα... Αυτό το εμβόλιο διανεμήθηκε στα κέντρα διανομής πριν το εγκρίνει ακόμη και το FDA! Το καταλαβαίνετε αυτό; Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. 

          Πιστεύει ότι ζούμε σε μια εποχή «πέμπτης γενιάς πολέμου» όπου χρησιμοποιούνται κρυφοί βιολογικοί παράγοντες, προπαγάνδα και οικονομικός πόλεμος αντί για όπλα στο πεδίο της μάχης, για μια παλίρροια εξουσίας μεταξύ των εθνών.

          Αποκαλεί τα εμβόλια «ένα τέλειο δυαδικό όπλο»,[50] λέγοντας: «Δεν υπάρχει τρόπος να ξέρω ακριβώς τι προγραμματίζεται με αυτό το mRNA και ούτε εσείς, ούτε οι περισσότεροι γιατροί. Οι γιατροί δεν μπορούν να καταλάβουν αυτά τα δεδομένα. Αυτό είναι για τους τύπους στην κορυφή αυτού του έργου»!…

          Σε μελέτες στα ζώα, λέει η Dr. Lee Merritt, πως μετά που εμβολιάστηκαν με τεχνολογία mRNA όλα πέθαναν μόλις επαναμολύνθηκαν. Αφού δόθηκαν ενέσεις mRNA σε γάτες, όταν ο ιός επανήλθε στο σώμα τους, έφτασε σαν Δούρειος ίππος, που δεν ανιχνεύτηκε από το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Ο ιός αναπαράχθηκε ανενόχλητος και όλα τα ζώα που συμμετείχαν στο πείραμα πέθαναν από διάφορες αιτίες. Όλα τα ζώα πέθαναν… αλλά δεν πέθαναν (άμεσα) από το “εμβόλιο”. Πέθαναν από αυτό που αποκαλούνταν «ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος», που σήμερα ονομάζεται «εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση» (ADE). Και αυτό συνέβη και στα κουνάβια, συνέβη κάθε φορά που το δοκίμαζαν! «Επιτρέψτε μου να το επισημάνω. Ποτέ δεν πραγματοποιήσαμε με επιτυχία μια μελέτη σε ζώα για αυτόν τον τύπο ιού»!

          Παρατηρεί ότι: «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποσιωπήσουν εκείνους που μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με φυσικούς τρόπους μείωσης του κινδύνου και οι μεγάλες πλατφόρμες εργάζονται επίσης υπερωρίες για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να συζητήσουν τους πιθανούς κινδύνους αυτών των εμβολίων»...

          2) Η ιατρός Δρ Sherri Tenpenny και άλλοι επιστήμονες, έχουν προβλέψει ότι εκατομμύρια μπορεί να πεθάνουν και θα κατηγορηθεί γι αυτό ένα νέο στέλεχος της covid, για να επιχειρηθούν ακόμη πιο ισχυρά αλλά ίσως και πιο επικίνδυνα ”πρωτοποριακά” εμβόλια. Και θεωρεί πώς τα εμβόλια mRNA (αν κρίνουμε από τα ζώα) μπορεί να προκαλέσουν μαζικούς θανάτους...[51] Και

      3) Η καθηγήτρια ιατρικής στο UCD (Δουβλίνου) Dolores Cahill, αντιπρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της Πρωτοβουλίας Καινοτόμων Φαρμάκων (ΙΜΙ),[52] προειδοποιεί για θανάτους, από τον Φεβρουάριο και μετά, αυτών που έκαναν το εμβόλιο m-RNA.


               Η dr Dolores Cahill

Εξηγεί ότι: «Αυτό που κάνει το εμβόλιο (mRNA) είναι να στήνει μία χρονική παγίδα στο ανοσοποιητικό σύστημα»! «Πρώτο σύμπτωμα είναι ή αίσθηση αναφυλαξίας, ακολουθεί αλλεργικό σοκ και το τρομερότερο είναι πως στην τελική φάση δεν θα έχεις αποκτήσει οποιαδήποτε ανοσία, όμως θα έχεις διεγείρει το ανοσοποιητικό σου σύστημα να επιτεθεί στον εαυτό του, τον οποίο έχει ουσιαστικά μετατρέψει σε έναν μεταλλαγμένο οργανισμό, που αναγνωρίζει σε κάθε σου κύτταρο όπου εγκαταστάθηκε το m-RNA ως εχθρό, με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό σου να σκοτώσει τα ίδια σου τα εσωτερικά όργανα... συκώτι, πνευμόνια, νεφρά κλπ. και οι ασθενείς θα υποστούν σήψη και θα πεθάνουν σε μία εβδομάδα».[53]

          «Όταν δημιουργούμε αντισώματα στην πρωτεΐνη του ιού (διά της μεθόδου m-RNA) εν δυνάμει δημιουργούμε αντισώματα απέναντι στην ...δική μας πρωτεΐνη»! Αυτή την εξήγηση προσθέτει ο ιδρυτής και ερευνητής του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA, Δημ. Ποντίκας, που έχει αναπτύξει μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, με ακρίβεια 97% και αποτέλεσμα μέσα σε 20 λεπτά.[54]

          Η μεγάλη στρατιωτική αποστολή των Ρώσων,[55] τον Μάρτιο του 2020, για να βοηθήσουν την πληγείσα από τον ιό Βόρεια Ιταλία θα απεκόμισε, εκτός της πνευματικής ωφελείας από την φιλανθρωπία, και χρήσιμες γνώσεις για τα κυκλοφορούντα εκεί στελέχη του ιού. Αυτές όμως καλύπτονται από το στρατιωτικό απόρρητο.

Οι Ρώσοι στρατιωτικοί με τεράστια IL-76 στην Ιταλία:

Και κάτω σε αυτοκινητοπομπή προς πληγείσες περιοχές, στις 25 Μαρτίου 2020:

        Και μια αδιαμφισβήτητη ανατροπή στο ποιος διασπείρει ψευδείς ειδήσεις ή "fake news", από την Βιοχημικό κ. Μ. Ευαγγέλου: «Κάνοντας κάποιος ένα PCR τεστ εκείνο που μπορεί (σίγουρα) να πιστοποιήσει είναι ότι είναι... άνθρωπος! Όχι αν έχει τον ιό ή όχι. Τα PCR τεστς έχουν γονιδιακές ακολουθίες οι οποίες πιστοποιούν κάποια θραύσματα του ιού, δεν πιστοποιούν αν έχεις ολόκληρο τον ιό... Αν τις βάλεις σε ένα εργαλείο, το blast, θα σου δώσει ότι δεν είναι εξειδικευμένα μόνο για τον sars-cov-2, τον κορωνοϊό, αλλά είναι και για άλλα 60 βακτηρίδια και για κομμάτια της ακολουθίας του ανθρώπινου γονιδιώματος. [56] (Να γιατί οι γρίπες στατιστικά εξαφανίστηκαν)!

Ποτέ δεν έχει απομονωθεί ο ιός! Ο ιός έχει μοντελοποιηθεί στον υπολογιστή παίρνοντας κάποιες ακολουθίες... Όταν προσπαθούμε να φτιάξουμε το γονιδίωμα του ιού κάποιες βάσεις γονιδιακές περισσεύουν, τις βγάζουμε, και κάποιες προσθέτουμε»!... «Όλες οι χώρες και το CDC λένε ότι ο κορωναϊός δεν έχει απομονωθεί ποτέ, αλλά έχομε φτιάξει το μοντέλο του με υπολογιστή»! Δηλ. η πανδημία έχει θεμελιωθεί με μια δόση «επιστημονικής φαντασίας» (science fiction)!...  «Ολόκληρη η πανδημία μπορεί να θεωρηθεί πολιτική και όχι ιατρική», συμπληρώνει η κυρία Ευαγγέλου.[57]

Αυτό επιβεβαιώνεται από την πάγια υπέρ του εμβολίου τοποθέτηση των πολιτικών και μάλιστα υπέρ του προβληματικού, όπως είδαμε από έγκυρες πηγές, mRNA εμβολίου της Pfizer. Έτσι διαβάζομε: «(8-2-2021). ΕΕ: Συμφωνία για αγορά άλλων 300 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου της Pfizer. Αξιωματούχος που συμμετείχε στις συνομιλίες με την Pfizer είπε ότι με βάση νέα συμφωνία, οι χώρες της ΕΕ έχουν ήδη παραγγείλει άλλες 200 εκατομμύρια δόσεις, που θα παραδοθούν φέτος, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις για το χρονοδιάγραμμα παράδοσης των άλλων 100 εκατομμυρίων δόσεων».[58]

Και η Γερμανίδα καγκελάριος (19-2-2021) ασκεί ψυχολογική πίεση εκ μέρους των G7, αλλά και των Τραπεζιτών που κρύβονται πίσω τους: «Η πανδημία θα είναι μαζί μας έως ότου όλοι κάνουν εμβόλιο Covid-19, λέει η Μέρκελ μετά τη σύνοδο κορυφής των G7».[59]

Η κ. Ευαγγέλου αποκαλύπτει:

          Σ' αυτή την ενότητα, για τα προβλήματα του κορωναϊού από κοινωνική άποψη, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα λόγια του αναπληρωτού καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Innsbruck ψυχο-νευρο-ανοσολόγου Christian Schubert. Είπε σε μια διάλεξη στη Στοκχόλμη στις 19 Δεκ. 2020: «Ο covid-19 είναι ένα φαινόμενο πολυσύνθετο, ολιστικό που εμείς δεν βλέπουμε (να παρουσιάζεται έτσι) στα μίντια και στις ιατρικές συζητήσεις. Aποσιωπούνται οι εκφάνσεις: πολιτισμικές ψυχολογικές κ.α των ανθρώπινων πλασμάτων στα προβλήματα του covid-19. H έμφαση αποδίδεται σε υλικά πράγματα κι αυτό αρμόζει π.χ στις  μηχανές»… Ο Christian Schubert έχει μελετήσει και αποδείξει ότι τα υπερβολικά υγειονομικά μέτρα προκαλούν άγχος και ότι αυτός είναι ένας φορέας για την εξάπλωση της νόσου μέσω της αποδυνάμωσης του ανοσοποιητικού συστήματος. To μακροχρόνιο lockdown, για παράδειγμα, προκαλεί ασθένειες που είναι πιο επικίνδυνες, παρά προστατεύει από τον coronavirus. Και εξήγησε: «Ο ιός είναι και βιοψυχoκοινωνικός. Οι συνέπειες του φόβου, του άγχους που ενσπείρει η διαχείριση κρίσης, είναι πολύ πιο θανάσιμες από τον απλό βιολογικό ιό, αφού καταστέλλουν το ανοσοποιητικό.To παρατεταμένο lockdown προκαλεί ασθένειες που είναι πιο επικίνδυνες από την προστασία από τον coronavirus»!...[60]

          Ενδιαφέρουσα είναι και η παρατήρηση: «Έσπασε» η οικογενειακή ενοριακή ζωή. «Με τον νόμο να υποχρεώνει ελάχιστο κόσμο μέσα στον ναό, οι οικογένειες πια δεν εκκλησιάζονται στο σύνολο. Άλλοτε οι γονείς, άλλοτε μόνο τα παιδιά, η ενοριακή ζωή έχει αλλάξει πια, και πολύ δύσκολα τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο».[61]

Ενθαρυντικό σημάδι:

Τις τελευταίες εβδομάδες τα κρούσματα παγκοσμίως βρίσκονται σε πτώση!

21-3-2021.

 «Το 1/3 των θετικών σε covid-19 είναι εμβολιασμένοι και με δεύτερη δόση»!  ...«Η εφιαλτική αυτή διαπίστωση και αποκάλυψη του προέδρου των εργαζομένων στο γενικό νοσοκομείο Μεταξά (ογκολογικών παθήσεων) στον Πειραιά, έρχεται να δράσει επικουρικά στην θλιβερή διαπίστωση, ότι η αύξηση των εμβολίων συνοδεύεται από την αύξηση των κρουσμάτων». Link

+  +  +

1 Απρ. 2021. Γάλλος υπουργός Υγείας:

Το εμβόλιο δεν εμποδίζει τη μετάδοση του ιού σε τρίτους. Oι εμβολιασμένοι είναι οι πιο εκτεθειμένοι σε σοβαρές μορφές και θανάτους λόγω της μερικής αναποτελεσματικότητας του εμβολίου ή της μετεμβολιακής επαναμόλυνσης ή της μολυσματικότητας μιας παραλλαγής! Link

+  +  +

        Ο Νομπελίστας Καθηγητής Luc Montagnier  (francesoir 31/3/2021):

      Η παραγωγή αντισωμάτων που προκαλούνται από εμβολιασμό σ’ έναν πληθυσμό πολύ εκτεθειμένο στον ιό θα οδηγήσει στην επιλογή παραλλαγών ανθεκτικών σε αυτά τα αντισώματα. Αυτές οι παραλλαγές μπορεί να είναι πιο ιογενείς ή πιο μεταδοτικές. Αυτό βλέπουμε τώρα. Μια ατελείωτη φυλή ιών-εμβολίων που θα στραφεί πάντα στο πλεονέκτημα για τον ιό.

      Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των κατασκευαστών εμβολίων RNA, υπάρχει κίνδυνος ενσωμάτωσης του ιικού RNA στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Πράγματι, καθένα από τα κύτταρα μας έχει ενδογενείς ρετροϊούς με την ικανότητα να αντιστρέφει τη μεταγραφάση RNA σε DNA. Αν και αυτό είναι ένα σπάνιο συμβάν, δεν μπορεί να αποκλειστεί η μετάβασή του μέσω DNA γεννητικών κυττάρων και η μετάδοσή του σε μελλοντικές γενιές.  Link

+  +  +

        3-4-2021. ΝΕΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΛΟΓΩ ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!

Οι Ρώσοι γιατροί κάνοντας νεκροψίες, παρόλο που τις απαγορεύει ο Π.Ο.Υ. (WHO), βρήκαν ότι ο ιός προκαλεί θρομβώσεις και αυτές διά των βακτηρίων που μαζεύονται γύρω τους προκαλούν θάνατο. Επομένως τώρα συστήνουν ασπιρίνη και αντιβιοτικά για το ξεπέρασμα του προβλήματος στην αρχή του!  Μια ασπιρίνη την ημέρα (500 mg) ή αντίστοιχη σαλοσπίρη προφυλάσσει από τους θρόμβους, ενώ τα κατάλληλα αντιβιοτικά προφυλάσσουν από τις μολύνσεις των βακτηρίων...   Link

+  +  +

RT 1-5-2021:

  Η παχυσαρκία αυξάνει τον κίνδυνο σοβαρού Covid-19, ιδιαίτερα στους νέους, σύμφωνα με μελέτες.

      Άτομα που είναι υπέρβαρα είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από σοβαρές περιπτώσεις κοροναϊού, με τον σχετικό κίνδυνο να επικρατεί ιδιαίτερα σε άτομα ηλικίας κάτω των 40 ετών, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης χρησιμοποίησαν δεδομένα Η παχυσαρκία αυξάνει τον κίνδυνο σοβαρού Covid-19, ιδιαίτερα στους νέους, σύμφωνα με μελέτεςαπό μια βάση δεδομένων σχεδόν επτά εκατομμυρίων άγγλων ασθενών ηλικίας 20 ετών και άνω για να εξετάσουν εάν υπήρχε συσχέτιση μεταξύ του δείκτη μάζας σώματος (BMI) και σοβαρών περιπτώσεων του ιού.  Διαπίστωσαν ότι η πιθανότητα του Covid-19 να οδηγήσει σε νοσηλεία, με εισαγωγή σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ICU) και θάνατο αυξήθηκε με το βάρος. Ωστόσο, ο κίνδυνος ήταν πολύ μεγαλύτερος για υπέρβαρους ασθενείς ηλικίας μεταξύ 20 και 39 ετών. Από την άλλη πλευρά, ο υψηλός BMI δεν φάνηκε να επηρεάζει εκείνους της ηλικίας 80 έως 100 ετών αν και υπέφεραν από σοβαρές περιπτώσεις ιού..!  Σύνδ.

+  +  +

 

Νέο (5-10-2021):

Κινέζοι αξιωματούχοι αγόραζαν PCR tests από τον Μάϊο του 2019!

   Ο ιός βρέθηκε τέλος του 2019 στη Γιουχάν της επαρχίας Χουμπέϊ, στην Κίνα. Κάποιοι το γνώριζαν νωρίτερα...

 

 

 

    Το παρόν άρθρο εκτυπώσιμο

(pdf)

      Σύντομα, του Θεού συνεργούντος, θα ακολουθήσει η εξέταση των προβλημάτων του ιού από πνευματική άποψη.

12 / 25 Φεβ. 2021+

Αγίου Μελετίου αρχιεπ. Αντιοχείας

Λεόντιος Μοναχός Διονυσιάτης


[1] https://www.kidney.org/coronavirus/vaccines-kidney-disease

[2] «Δύο μήνες η διάρκεια του εμβολίου της Pfizer σύμφωνα με την FDA των ΗΠΑ»! Και «...δεν είναι (καν) δυνατόν να εκτιμηθεί η παρατεταμένη αποτελεσματικότητα για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από 2 μήνες»! https://www.thenewspaper.gr/2021/01/07/ δύο-μήνες-η-διάρκεια-του-εμβολίου-της-pfizer/

Η ίδια, η FDA, προς τα μέσα ενημέρωσης δηλώνει πλήρη άγνοια της διάρκειας προστασίας του εμβολίου: «The duration of protection against COVID-19 is currently (Jan 2021) unknown»! https://www.fda.gov/media/144414/download Το Sputnik μίλησε για 9 μήνες. Το EpiVacCorona, το δεύτερο ρωσικό εμβόλιο, ελπίζει να παρέχει ανοσία για ένα έτος, αλλά δεν έχει κάνει αρκετές δοκιμές, ούτε έχει πάρει ακόμη την έγκριση του Π.Ο.Υ. pronews

[3] Είδηση 6 Φεβ. 2021. Σε άλλο σημείο της απόφασης αναφέρεται: «Να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει καμία διάκριση κατά κανενός, επειδή δεν θέλει να λάβει το εμβόλιο για λόγους που έχουν να κάνουν με τους κινδύνους  που πιθανόν αυτό να έχει ή για λόγους καθαρά προσωπικούς».

https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/960591_symvoylio-tis-eyropis-apagoreyetai-i-opoiadipote-diakrisi-kata-politon

[4] https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/vaccines/faq.html#mask

[5] https://dimpenews.com/2021/01/26/αναξιόπιστη-η-pfizer-eνώ-οι-κλινικές-μελέτες/

[6] 22-1-2021. https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1087497/koronoios-notioafrikaniki-metallaxi-senaria-tromou-sti-vretania-gia-apotuhia-ton-emvolion/

[7] «Μπορεί να συμβεί, μέσα από την διαδικασία της αντίστροφης τρανσκριπτάσης, η οποία είναι δυνατόν να μετατρέψει το m-RNA σε τμήμα του DNA, να συνθέσει δηλαδή DNA χρησιμοποιώντας RNA του ιού ως καλούπι», λέει ο π. Στυλιανός Καρπαθίου, δρ. Βιοηθικής.

 https://www.imdleo.gr/diaf/2021/Karpathiou-embolia.pdf σελ. 4, το δ.

[8] Δείτε μελέτη https://www.imdleo.gr/diaf/2021/embol-Antwniou.pdf σελ. 8.

[9] Σύμφωνα με την συγκλονιστική μελέτη του Παν/μίου Ροκφέλλερ και Βηθεσδά των ΗΠΑ που δημοσιεύτηκε την 26η-01-2021, της οποίας επικεφαλής είναι η Κα Θεοδώρα Χατζηιωάννου. Εδώ η πειραματική αυτή μελέτη:

mRNA vaccine-elicited antibodies to SARS-CoV-2 and circulating variants

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1.full

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2021.01.15.426911v1 (abstract)

& https://zoidosia.blogspot.com/

[10] https://sputniknews.gr/kosmos/202102099599672-germania-estia-molynsis-girokomeio---eihan-kanei-oloi-to-emvolio-tis-Pfizer/

[11] https://dimpenews.com/2020/12/30/εθνικό-ρεκόρ-ημερήσιων-θανάτων-στη-γε/

[12] Στις 11 Δεκεμβρίου 2020, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ εξέδωσε την πρώτη άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) για το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech. https://www.fda.gov/emergency-preparedness-and-response/coronavirus-disease-2019-covid-19/pfizer-biontech-covid-19-vaccine

[13] https://www.pronews.gr/ygeia/961529_farmako-kata-toy-koronoioy-poy-paroysiase-o-mnetaniahoy-ston-kmitsotaki-ola-osa

[14] https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1094782/mosialos-i-pragmatiki-apotelesmatikotita-tou-emvoliou-tis-pfizer-plisiazei-to-95/ Δείτε παρακάτω τι κρύβουν οι φανατικοί υπέρμαχοι του εμβολίου (Μόσιαλος κλπ):

[15] 20-1-2021. Ισραήλ: Θετικοί στην Covid-19 χιλιάδες πολίτες έπειτα από την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer. Περισσότεροι από 12.400 άνθρωποι στο Ισραήλ έχουν τεσταρισθεί θετικοί στον κοροναϊό αφού εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο της Pfizer / BioNTech, συμπεριλαμβανομένων 69 που είχαν λάβει τη δεύτερη δόση τους, ανέφερε το υπουργείο Υγείας της χώρας. Περίπου 189.000 άτομα δοκιμάστηκαν για το Covid-19 μετά τον εμβολιασμό, με το 6,6% να έχει θετικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου που ανέφεραν ισραηλινές πηγές. https://www.rt.com/news/513139-israel-pfizer-vaccine-coronavirus/

[16] Ρωσικά εμβόλια: 1) Sputnik V. Περιέχει γενετικά τροποποιημένους ιούς που αναγκάζουν τα ανθρώπινα κύτταρα να παραγάγουν πρωτεΐνες του ιού. 2) EpiVacCorona περιέχει πρωτεΐνες του ιού που παράγονται με μεθόδους συνθετικής χημείας και θεωρείται 100% αποτελεσματικό. https://www.tovima.gr/2021/01/19/science/emvolio-covid-19-apotelesmatiko-kata-100-to-rosiko-epivaccorona/

[17] Περισσότερα: https://www.imdleo.gr/diaf/2021/Sweden-vac.pdf

[18] Οικονομικά και Θρησκευτικά η Νέα Τάξη Πραγμάτων ξεκίνησε στις 27-10-1986. Η πολιτική αναγγελία της έγινε το 1990.  https://www.imdleo.gr/diaf/2011/vid11/28-10-1986.htm

[19] Διαβάστε για τις διεθνείς συμφωνίες (TTIP, TPP, JEFT, NAFTA):

 https://www.imdleo.gr/diaf/2021/TTIP-mafia.pdf

[20] Στοιχεία της Le Μonde Diplomatique». Περισσότερα στον ως άνω σύνδεσμο.

[21] https://usdebtclock.org/world-debt-clock.html

[22] https://worlddebtclocks.com/russia

[23] https://www.imdleo.gr/diaf/files/poly09/11/EUpresident.htm

[24] Η ΕΕ μετέχει (επί πλέον) με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

[25] https://www.imdleo.gr/diaf/2020/x-ios.html

[26] Ο Δρ Χάμερ (πχ) βεβαιώνει ότι κάθε καρκίνος προέρχεται από ένα ψυχικό σοκ, το οποίο βιώνεται από τον άνθρωπο δραματικά, συγκρουσιακά και μοναχικά.

 https://www.imdleo.gr/diaf/files/health/10/cancer-soul.pdf

[27] #WorldEconomicForum#Davos  https://youtu.be/kpW9JcWxKq0

[28] Η 4η ΒΙΟΜ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ + GREAT RESET + ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

 https://www.imdleo.gr/diaf/2020/Great_Reset.html Και ΣΕΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ...και το GREAT RESET...! https://www.imdleo.gr/diaf/2020/agOros-g_reset.html

[29] Αυτά με τους συνδέσμους των στο: https://www.imdleo.gr/diaf/2020/Great_Reset.html

[30] https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/936870_great-reset-vivlio-emmesi-dilosi-toy-kmitsotaki-sto-grafeio-toy

[31] Περισσότερα: https://www.imdleo.gr/diaf/2020/agOros-g_reset.html

[32] https://www.pentapostagma.gr/kosmos/rosia/6990159_xeskepase-tin-neotaxiki-atzenta-toy-ntabos-o-poytin

[33] https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6989264_giannis-ioannidis-anapotelesmatiko-lockdown-poy-efarmozetai-stin-ellada

[34] https://www.pronews.gr/ygeia/961568_apostasiopoieitai-i-alinoy-ohi-se-katholiko-lockdown-lathos-kleisimo-sta-spitia

[35] Προσθέτει: Είμαστε στην προ-πενικιλίνης εποχή; Πρέπει να πάμε στις θεραπείες. Ενάντια σε έναν ιό που μπορεί να μεταλλαχθεί μεταξύ 15 και 30 φορές το χρόνο, έχει νόημα να σκεφτόμαστε τον εμβολιασμό 2, 3 ή ακόμα περισσότερες φορές το χρόνο»; https://dimpenews.com/2021/02/06/βέλγος-martin-zizi-επιδημιολόγος-καθηγητής-φυ/

[36] https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/964455_o-kmitsotakis-meta-toys-ypoyrgoys-fimonei-kai-toys-eidikoys

[37] https://www.rt.com/news/514977-facebook-covid-vaccine-campaign/

[38] https://www.rt.com/usa/515216-vaccine-skeptic-kennedy-instagram-removed/

[39] https://edition.cnn.com/2021/01/08/tech/trump-twitter-ban/index.html και: https://www.msn.com/en-us/news/us/twitter-bans-trumps-personal-account-permanently/vi-BB1cBDr3

[40] «Η Άνγκελα Μέρκελ λέει ότι η απόφαση του Twitter να απαγορεύσει τον Τραμπ αποτελεί απειλή για την ελευθερία του λόγου». (12-1-2021 businessinsider.in)

[41] https://nypost.com/2021/01/12/merkel-world-leaders-speak-out-against-trumps-twitter-ban/

[42] 20-1-2021. https://www.rt.com/news/513063-silicon-valley-eu-commission-president/

[43] https://triblive.com/news/politics-election/pittsburgh-legal-experts-weigh-in-on-trumps-twitter-ban/

[44] 13-2-2021. https://www.pentapostagma.gr/oikonomia/6990354_ekthesi-sok-ta-lockdowns-ehoyn-dialysei-ton-kosmo-synepeies-istorikon-diastaseon

[45] Μία έκθεση σοκ των Unicredit και Bank of New York Mellon δείχνουν ότι πλέον τα χρέος της Ελλάδας εξαιτίας των lockdowns που επέβαλε η κυβέρνηση, πλησιάζει τα 400 δισ. ευρώ... Η Ελλάδα μη έχοντας τα απαραίτητα κεφάλαια δανείζεται δημιουργώντας το παραπάνω τραγικό και σαφώς μη βιώσιμο σκηνικό. pronews.gr

[46] https://www.pentapostagma.gr/koinonia/6989005_linoy-na-proetoimazomaste-gia-tin-oikonomiki-krisi-poy-tha-akoloythisei-ton

[47] Μελανσόν: «Δεν θέλω οι Γάλλοι να πιστέψουν ότι αν εκλεγώ θα είμαι ένας Τσίπρας»...! Δείτε περισσότερα και βίντεο: https://www.imdleo.gr/htm/poly-new/v15.html#m

[48] https://dimpenews.com/2021/01/15/αποκαλυψη-o-αρχηγός-της-γαλλικής-αριστ/

[49] https://www.protothema.gr/zoi/article/758347/bil-geits-tromokrates-boroun-na-skotosoun-30-ekat-anthropous-me-viologika-opla/

[50] Tο mRNA εμβόλιο ονομάζει δυαδικό όπλο γιατί αυτό προηγείται χωρίς να προκαλεί θανάτους (εκτός παρενεργειών), ενώ (όπως υπολογίζει) μετά 2 χρόνια περίπου ακολουθεί ότι έφτιαξαν για να προκαλεί μαζικά τον θάνατο στους εμβολιασμένους από την «ενίσχυση του ανοσοποιητικού»!

[51] https://dimpenews.com/2021/02/12/κάποιοι-γιατροί-ανησυχούν-αφού-οι-αντ/

[52] Ενός συνδέσμου μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της βιομηχανίας φαρμάκων για την προώθηση νέων φαρμάκων.

[53] https://capnews.ml /δήλωση-σοκαυτοί-που-κάνανε-το-εμβόλιο-m/ Και:

    https://www.brighteon.com/10be15cc-987e-44b9-83b5-1db88e60ae36

[54] 20 Φεβ. 2021. https://capnews.ml/ερευνητής-βιοτεχνολογίαςείστε-πειρ/

[55] Οι Ρώσοι πήγαν στην Ιταλία με επιτελείο ειδικών κατά του κορωναϊού και με μεγάλο πλήθος από στρατιωτικά οχήματα αντιμετώπισης βιολογικού πολέμου, που κατέβασαν τεράστια Ιλούσιν (IL-76), που έκαναν γι' αυτό 15 μεταφορές (!) προς την αεροπορική βάση «Pratica di Mare», 30 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ρώμης. Από εκεί, στις 25 Μαρτίου 2020, μετακινήθηκαν προς το Μπέργκαμο στην περιοχή της πληγείσης Λομβαρδίας. https://ria.ru/20200323/1568990429.html  και  https://greeknation.blogspot.com/2020/03/15.html

[56] Αν ληφθεί υπόψιν και η υπερενισχυμένη καλλιέργεια του ιού που γίνεται από το PCR test, τότε το 90% των τεστς είναι λανθασμένο, κατά τους NY Times (video). https://www.imdleo.gr/diaf/2020/Covid-blunder.html

[57] https://www.brighteon.com/8ae28d84-4d79-492b-a940-fecc3c66996c

[58] https://www.protothema.gr/world/article/1093112/ee-sumfonia-gia-agora-allon-300-ekatommurion-doseon-tou-emvoliou-tis-pfizer/

[59] https://www.rt.com/news/516092-covid-vaccinating-whole-world-merkel/

[60] https://dimpenews.com/2021/02/03/ο-καθηγητής-ψυχο-νευρο-ανοσολόγος-christian-schubert/

[61] https://www.vimaorthodoxias.gr/top-news/i-ekklisia-archise-na-metraei-tis-pliges-poy-afinei-sto-perasma-toy-o-koronoios/

 

ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

+ + +

Δείτε επίσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +

Η Ελλάδα θα περάσει από πολύ ακραίες καταστάσεις:

 Εμφύλιος σε 5 πόλεις στην Ελλάδα; + το λένε οι ίδιοι!++

+ + +