ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

Οι εξελίξεις στο μέγεθος των θρησκειών τα τελευταία χρόνια.

https://youtu.be/LAGrimPhc9I

Η αύξηση των σουνιτών μουσουλμάνων είναι τρομακτική!

 

Πακιστανοί Ισλαμιστές φωνάζοντας Αλλάχ-ου-ακμπάρ παρελαύνουν στην Κρήτη!

Πορεία Πακιστανών, που φώναζαν με θρησκευτικό φανατισμό Αλλάχ - ακμπάρ, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης στις 17 Νοεμβρίου 2019.

     Αυτές οι ομάδες, το βλέπετε, δεν μπορούν να ενσωματωθούν στην Ελληνική κοινωνία. Τώρα ακόμα και για τη Γερμανία, που διαθέτει όλα τα μέσα και το προσπαθεί για δεκαετίες, η Γερμανίδα καγκελάριος αποφαίνεται (είδηση της 26-11-2019): ΄Ανγκελα Μέρκελ: Ο πολυ-πολιτισμός στη Γερμανία απέτυχε!

      Μια άλλη είδηση διαβεβαιώνει την εξάρτηση του μεταναστευτικού από ξένα κέντρα αποφάσεων. Γράφεται (27-11-2019): Η απόπειρα του κου Μητσοτάκη να διεθνοποιήσει το μεταναστευτικό (σωστή σαν ιδέα) είναι υποκριτική, γιατί η κυβέρνησή του ακολουθεί οδηγίες της κας Μέρκελ και του Βερολίνου να διατηρεί ανοικτά τα σύνορα για τους μετανάστες και να τους υποδέχεται εδώ. Η συνεργασία αυτής της κυβέρνησης με τις οργανώσεις Open Society και Solidarity Now είναι πολύ στενή και μέσα στον κορμό της φιλοξενεί μια σειρά από στελέχη της οργάνωσης Σόρος που θέλουν να φυτέψουν στην Ελλάδα ένα καινούργιο πληθυσμό.

      Να σημειωθεί ότι SOROS σημαίνει σορός = πτώμα... Λέει το λεξικό του κ. Μπαμπινιώτη (Αθήνα 2002: Το σορός (η), που σήμαινε αρχικά το φέρετρο, το οποίου φέρει τον νεκρό, δήλωσε συνεκδοχικά τον νεκρό (πτώμα). Και πράγματι ο Σόρος, ως δεδηλωμένος άθεος, είναι ένα πνευματικό πτώμα... Αντιλαμβάνεσθε τι είναι όσοι τον ακολουθούν;

    Δεν είναι όμως μόνο η αλλαγή στη σύνθεση του πληθυσμού, αλλά και οι ξένοι πράκτορες που εισάγονται σαν μετανάστες. Από την προαναφερθείσα είδηση: Μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους που εισάγονται άνευ ταυτοποίησης στη χώρα, φυτεύονται και ολόκληρες μοίρες πρακτόρων και σαμποτέρ των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, οι οποίες πλέον συνεργάζονται στενά με τις Πακιστανικές ένοπλες δυνάμεις. Οι τελευταίες με την άδεια της Τουρκίας και προφανώς και άλλων πετάνε καθημερινά πάνω από το Αιγαίο...

       Από άλλη είδηση, η κρισιμότητα της κατάστασης: «Η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται πολύ κοντά σε μια ένοπλη σύγκρουση μετά την αιφνιδιαστική οριοθέτηση της ΑΟΖ από την πλευρά της Άγκυρας» αναφέρει το Al Jazeera και είναι πλέον σαφές πως όσο κι αν εθελοτυφλούν στην Αθήνα τα πράγματα έχουν οδηγηθεί στο «point of no return» και είναι «μη αναστρέψιμα».

 19-2-2020. Ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν τοποθετείται κατά του απομονωτισμού που εισάγει στην κοινωνία το Ισλάμ

 

    Όπως είπε ο Γάλλος πρόεδρος σταδιακά θα μπει ένα τέλος στην πρακτική που θέλει ξένες χώρες, ανάμεσα στις οποίες η Αλγερία, το Μαρόκο και η Τουρκία να στέλνουν ιμάμηδες για να κάνουν κήρυγμα σε τζαμιά... Σύμφωνα με τον Μακρόν, υπάρχουν 300 ιμάμηδες που στέλνονται στη Γαλλία κάθε χρόνο. Οι αφίξεις του 2020 θα είναι οι τελευταίες διεμήνυσε ο Μακρόν... Η κυβέρνηση, ανακοίνωσε ακόμα ο Μακρόν, έχει ζητήσει από το Γαλλικό Μουσουλμανικό Συμβούλιο να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση ιμάμηδων στην γαλλική επικράτεια και να διασφαλίζει ότι μπορούν να μιλάνε Γαλλικά και δεν θα διασπείρουν τις ακραίες ισλαμιστικές απόψεις. Στην Κρήτη είδαμε (στο βίντεο) τι φανατισμός δημιουργείται χωρίς λόγο από τους παρελαύνοντες Ισλαμιστές. vimaorthodoxias

29-10-2020:

Μήνυμα της προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου σε Ε. Μακρόν:

«Δεν θα υποχωρήσουμε στον θρησκευτικό φανατισμό και τη μισαλλοδοξία», λέει η πρόεδρος, αλλά οι οργανώσεις του Σόρος  και οι ΜΚΟ οργώνουν τη χώρα φέρνοντας φανατικούς μουλάδες που ξεσηκώνουν τους Μωαμεθανούς της Ευρώπης σε πράξεις βίας. Και η Google έχει φτάσει να ελέγχει κάθε λογική διαφωνία στις επικίνδυνες αυτές πρακτικές. Σύνδ.

 

Δείτε επίσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +

Η Ελλάδα θα περάσει από πολύ ακραίες καταστάσεις:

 Εμφύλιος σε 5 πόλεις στην Ελλάδα; + το λένε οι ίδιοι!++

+ + +