ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ & ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ «ΘΑ ΜΑΘΗΤΕΥΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ»!

 https://youtu.be/D7apJJaY0ck

   Θα γίνει η αναλαμπή της Ορθοδοξίας, το βεβαιώνουν οι τόσο πολλοί και μεγάλοι άγιοι του 20ου αιώνα, κατά την οποία «θα μαθητεύσουν πάντα τα έθνη»! Η Αποκάλυψη το επιβεβαιώνει, τόσο στο 10ο κεφάλαιο, με τον ισχυρό άγγελο που δίνει το βιβλιδάριο στον Ιωάννη για να προφητεύσει και πάλι, όπως και στο 14ο κεφάλαιο, οπότε σαν τελευταίος Ορθόδοξος κήρυκας είναι ο προφήτης Ηλίας, ο οποίος μεσουρανεί στα μέσα ενημέρωσης 3,5 χρόνια πριν τον Αντίχριστο. Προειδοποιεί ότι ήρθε η ώρα της κρίσης του Θεού:
   (14:6) Και είδα άλλο άγγελο να πετά μεσούρανα, έχοντας ευαγγέλιο αιώνιο, για να ευαγγελίσει όσους κάθονται πάνω στη γη και σε κάθε έθνος και φυλή και γλώσσα και λαό, (14:7) λέγοντας με φωνή μεγάλη. Φοβηθείτε το Θεό και δώστε σ’ αυτόν δόξα, γιατί ήρθε η ώρα της κρίσης Του, και προσκυνήστε αυτόν που έκανε τον ουρανό και τη γη και τη θάλασσα και πηγές με νερά.
 Για την Αποκάλυψη.

 

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ:

3ήμερο εκφοβισμού - μετάνοια μειωμένη - Θεομηνίες.

 

https://youtu.be/TdlFvmrGWSs

   Μητροπολίτης Μόρφου: Το τριήμερο εκφοβισμού δεν ήρθε ακόμη. Η μετάνοια είναι μειωμένη - είναι το παράπονο της Παναγίας. Τα αφύσικα νομοσχέδια ή μάλλον τα νομοσχέδια για αφύσικες σχέσεις, θα φέρουν Θεομηνίες. Θα ανοίγει η γη και θα καταπίνει πολυκατοικίες!...

 

Δείτε επίσης: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

+ + +

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ (για 3ο Π. Π. και μετάνοια)

+ + +

Θυμηθείτε, από το 2012 διαφημίζουν τις ανατροπές εις βάρος του Ελληνικού κράτους:

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

+ + +