Αναστατώσεις και καταστροφές παντού

Τον Ιανουάριο του 2011, είχαμε τις πλημμύρες της Αυστραλίας:

       Μετά άρχισαν οι ταραχές και "ανατροπές" στις Μουσουλμανικές χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Τυνησία, Μαρόκο, Αίγυπτος, Μπαχρέϊν, Ιορδανία, Λιβύη, ακόμη και Σαουδική Αραβία!

      Στην Αίγυπτο, το Φεβρουάριο, φάνηκε μέσα στους διαδηλωτές, κι ο "χλωρός ίππος", φτιαγμένος ίσως από περίεργες αντανακλάσεις φωτός, που φόβησε τους τηλεθεατές που τον είδαν, γιατί στην Αποκάλυψη για τον καβαλάρη του γράφεται «όνομά του ο θάνατος και ο Αδης ακολουθούσε»:

  δείτε το video με τον ΧΛΩΡΟ ΙΠΠΟ  

    Πράγματι οι νεκροί στην Αίγυπτο ξεπέρασαν τους 300, και τώρα στη Λιβύη είναι χιλιάδες. Η έλλειψη ψωμιού, και γενικά η πείνα, ήταν η κύρια αιτία στην εξέγερση της Αιγύπτου (φωτό).

       Αντίθετα στη Λιβύη φαίνεται να υπέβοσκαν φυλετικές διαμάχες, που εύκολα τα ξένα συμφέροντα μπορούσαν να αναφλέξουν σε εξέγερση. Η απόφαση του Ομπάμα και των Νατοϊκών για στρατιωτική επέμβαση στην περιοχή θα αυξήσει τα αθώα θύματα και δεν θα δώσει άλλη λύση από την σύληση του πλούτου αυτής της χώρας. Οι Νεοταξίτες είναι εωσφοριστές και υποκριτές. Δεν πρόκειται να βοηθήσουν τους απλούς ανθρώπους διότι ενδιαφέρονται μόνο για τα συμφέροντά τους.

      Ενδιαφέρον για τον Νομπελίστα της "ειρήνης" Ομπάμα, είναι ο σύνδεσμός του με τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής (όπως και του μπαμπά Μπους που μαζί με τον Γκορμπατσώφ, αρχηγό της KGB από την Ρωσία, προώθησαν την ψευτο-δημοκρατική Νέα Τάξη), καθώς και ο αποκρυφισμός, όπως φαίνεται από τον χαιρετισμό του.

     Ενδιαφέρον και ένα σχετικό επεισόδιο που έγινε στον ΟΗΕ στις 23 Σεπ. 2009. Τότε ο πολύ αεράτος Ομπάμα ανάγγειλε επίσημα ότι θα προωθήσει την Νέα Τάξη και ότι η Αμερική την υποστηρίζει πλήρως, (αν και έτσι θα καταργηθεί το Αμερικανικό Σύνταγμα και η σημερινή δομή του κράτους).  Μετά ανέβηκε στην έδρα του ΟΗΕ να μιλήσει ο Καντάφι, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί επίσημα ποιοι σκότωσαν τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Τζον Κένεντυ!! Όχι οι μεμονωμένοι δολοφόνοι Όσβαλντ, Ρούμπι κλπ αλλά ποιοι ήταν οι συνωμότες! Αυτό έχει σχέση με τα λόγια του Τζόν Φ. Κένεντυ: «Εμείς ως λαός είμαστε αντίθετοι, εκ φύσεως αλλά και ιστορικά, με τις μυστικές οργανώσεις, με μυστικούς όρκους και διαδικασίες... Μας εναντιώνεται ανά τον κόσμο μια μονολιθική και ανελέητη συνωμοσία. Είναι ένα σύστημα που έχει στρατολογήσει τεράστιο ανθρώπινο και υλικό πλούτο, για την κατασκευή ενός καλά δεμένου και αποτελεσματικού μηχανισμού που οι προετοιμασίες του είναι κρυφές και δεν γίνονται δημόσια. Τα λάθη του θάβονται δεν δημοσιοποιούνται, οι αποχωριζόμενοι απ' αυτό φιμώνονται δεν επαινούνται. Καμμία δαπάνη δεν αμφισβητείται, καμμία φημολογία δεν δημοσιεύεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται».

    Ο Κένεντυ επομένως όχι μόνο δεν ήταν μέλος κάποιας μυστικής οργάνωσης (Μασονικής, Ιλλουμινάτι κλπ) αλλά ήθελε να τις καταργήσει διότι τις θεωρούσε συνωμοτικές και αντιδημοκρατικές. Αυτόματα λοιπόν, όποιος σκέφτεται, καταλαβαίνει ότι ο Καντάφι δήλωσε τότε αντι-Νεοταξίτης, και μέσω των λόγων του Κένεντυ στον οποίο αναφέρθηκε, χαρακτήρισε ουσιαστικά τον Ομπάμα συνακόλουθο στη συνωμοσία κατά της Αμερικανικής Δημοκρατίας!

   Στις 11 Μαρτίου (2011) έχομε και άλλη συμφορά: Τον σεισμό 9 Ρίχτερ και το τσουνάμι της Ιαπωνίας:

       Ο πρόεδρος Τσάβες της Βενεζουέλας είχε κατηγορήσει στο σεισμό της Αϊτής (2010) την Αμερική ότι εκεί δοκίμασε σεισμικό όπλο (HAARP). video

   Διαβάστε και στο 2010:  ΑΪΤΗ, ΒΟΥΝΤΟΥ ΚΑΙ H.A.A.R.P.

   Ο δημοσιογράφος Benjamin Fulford (φωτό) είχε δηλώσει ότι ο υπουργός οικονομικών της Ιαπωνίας του ανέφερε για απειλή των ολιγαρχών Αμερικής - Ευρώπης κατά της χώρας του με μία μηχανή σεισμών, αν η Ιαπωνία δεν έμπαινε στο νομισματικό σύστημά τους!!! Και η απειλή πραγματοποιήθηκε με τον σεισμό 6,8 Ρίχτερ στη Νiigata, που βρίσκεται στα δυτικά, στις 16 -7-2008. Το ερώτημα είναι γιατί να μην είναι και ο σεισμός της 11-3-2011 ανθρωπογενής, αν οι δυνατότητες υπάρχουν και οι τρελαμένοι ολιγάρχες βιάζονται, όσο βλέπουν το χρόνο να περνάει;  Δείτε σχετικό video για την Ιαπωνία και για, πιθανότατα, τεχνητό σεισμό στην Κίνα στις 12-5-2008, που σκότωσε 90.000 άτομα  

     Και το σημαντικότερο ακόμη ερώτημα που θέτουν πολλοί είναι «πως τα επιτρέπει όλα αυτά ο Θεός»; και πως μπορούμε γενικότερα να τα εξετάσομε από πνευματική άποψη. Περισσότερα: pdf