ΙΕΡΑΡΧΙΑ:

14-12-2010 «...η παρούσα κρίση είναι κατασκευασμένη, είναι μια κρίση - εργαλείο που αποβλέπει στον παγκόσμιο έλεγχο από δυνάμεις που δεν είναι φιλάνθρωπες».

«Ηχηρό ράπισμα στα άνομα σχέδια όσων ευθύνονται για το κατάντημα της Ελλάδος, απευθύνουν μέσα από το ενημερωτικό φυλλάδιο της Ιεράς Συνόδου «προς το Λαό» τα μέλη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος».  romfea

     Τα παραπάνω λόγια έκαναν εντύπωση στα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τους διαδικτυακούς τόπους των Χριστιανών. Όσοι δεν έχουν καταλάβει σε τι εποχή ζούμε απορούν πως μια τόσο έντονη διακήρυξη βγήκε προς τα έξω από ένα μετρημένο στα λόγια του Σώμα, όπως η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος.
   
Η διακήρυξη είναι προφητική διότι έρχονται χειρότερα, σε μας και όλη την ανθρωπότητα, και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ο σεβασμ. μητροπολίτης Πειραιώς (φωτό) μιλάει για την παρούσα κατάσταση με φωνή προδρομική. Αυτό σημαίνει, επειδή ο Τίμιος Πρόδρομος ήταν ο μέγιστος των Προφητών, ότι τώρα η Εκκλησία μιλάει με την μέγιστη δυνατή προειδοποίηση προς όλους:  «είναι αλήθεια ότι αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μας είναι πρωτόγνωρο και συνταρακτικό»!

Ο Μητροπολίτης Σεραφείμ προκάλεσε Μέγα-Τσουνάμι από το... Mega:

Ορθόδοξος ξέρετε τι σημαίνει; Σκληρό καρύδι και ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ουσιαστικός σε κάθε είδους καταδολίευση!

 

   Και βέβαια δεν θα περίμενε κανείς ότι μπορούσε να αποσιωπήσει ο σεβασμιώτατος Πειραιώς τον ρόλο του διεθνούς Σιωνισμού κατά των παραδοσιακών αρχών και αξιών της ανθρωπότητας μέσω του ελέγχου διαφόρων κεντρικών οργάνων διαβούλευσης και εξουσίας της  παγκοσμιοποίησης. (Είναι γνωστόν πχ το πόσο καθοριστικός είναι ο ρόλος του Χένρυ Κίσσινγκερ στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η οποία δουλεύει για τους διεθνείς Τραπεζίτες και την παγκοσμιοποίηση).  SERAFEIM PEIRAIWS-MEGA 2010.mp3  

       Το ερώτημα παραμένει: Γιατί υπάρχει ανθελληνικό κλίμα στους σιωνιστές όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στα κέντρα του Αμερικανικού χρήματος και εξουσίας;  Ή μήπως θα μας πουν ότι δεν είναι έτσι;

         Προσέξτε τι έλεγε το δημοσίευμα  Το φιάσκο του «αντισημιτισμού»  σε σχέση με την υπόθεση του διπλού εμπρησμού της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά, στις 5 και στις 17 Ιανουαρίου 2010, από Κρητικούς υποτίθεται: ...Έχει προκληθεί πολιτικός και διπλωματικός σάλος καθώς έγινε γνωστό ότι οι δράστες είναι... δύο Αμερικανοί από τη «διευκόλυνση» (δηλαδή τη βάση) των ΗΠΑ στη Σούδα, δύο Βρετανοί από τη βάση του ΝΑΤΟ εκεί και ένας Έλληνας, ο οποίος έχει σχέση με την τροφοδοσία της νατοϊκής βάσης! ...

       Το πιο διασκεδαστικό είναι ότι στην αναγνώριση των δραστών έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όπως μεταδίδεται από τα Χανιά, το κλιμάκιο της... ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ που βρίσκεται μόνιμα στην Κρήτη, το οποίο «εισέβαλε» στα γραφεία της ΕΛΑΣ στα Χανιά και απαίτησε από τους Έλληνες αστυνομικούς να μαζέψουν το οπτικό υλικό από όλες τις κάμερες των καταστημάτων, βάσει του οποίου όντως αποκαλύφθηκαν οι Αμερικανοί και οι Βρετανοί δράστες, μαζί με τον Έλληνα «τσιλιαδόρο» συνεργάτη τους. Προφανώς τώρα οι Ισραηλινοί πράκτορες θα τραβούν τα μαλλιά τους!
        Η αποκάλυψη της ταυτότητας των δραστών κατεξευτέλισε παράλληλα το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση προς τους Αμερικανούς πολίτες προειδοποιώντας τους για τον αντισημιτισμό των... Ελλήνων! Τι έχει άραγε η Ουάσιγκτον να πει τώρα που όλοι γνωρίζουν ότι δύο Αμερικανοί και όχι Έλληνες πολίτες συμμετείχαν στους εμπρησμούς, με τον έναν μάλιστα εξ αυτών να είναι και ο εμπρηστής την πρώτη φορά;
       Παρόμοιο διασυρμό υπέστη και η αμερικανική εφημερίδα «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ», η οποία την Πέμπτη δημοσίευσε ημισέλιδο κατάπτυστο άρθρο με τίτλο «Η ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας», για να καταγγείλει τον υποτιθέμενο αντισημιτισμό των Ελλήνων. «Η Ελλάδα υποφέρει από έλλειψη ηθικής, θρησκευτικής και κοινωνικής ηγεσίας, που να καταγγέλλει την αισχύνη του αντισημιτισμού» έγραφε λάβρη η αμερικανική εφημερίδα, επαινώντας παράλληλα την «αξιοθαύμαστη εξαίρεση του πρώην συντηρητικού πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη»!
      ΄Ακρως ενδιαφέρον είναι ότι η αμερικανική εφημερίδα ορίζει ως δήθεν αντισημιτισμό... «τη συνηθισμένη τώρα σύγκριση του Ισραήλ με τους ναζί στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης»! Αποδεικνύεται έτσι ότι όλος αυτός ο θόρυβος αποσκοπεί συν τοις άλλοις στο να πιέσει τα ελληνικά ΜΜΕ να σιωπούν μπροστά στα εγκλήματα που διαπράττουν τα αιμοσταγή στρατεύματα του Ισραήλ σε βάρος αμάχων Παλαιστινίων. Μάταιος ο κόπος των Αμερικανών. Δεν θα το καταφέρουν.
(του Γιώργου Δελεαστίκ από το ΕΘΝΟΣonline αποθηκ).
         Θέλουμε να μας πουν οι Έλληνες σιωνιστές, η Αμερικανική αρχιεπισκοπή και οι Αχέπανς, τι διαμαρτυρία έστειλαν τότε στην Αμερικανική κυβέρνηση και τους χρηματιστηριακούς κύκλους της Γουώλ Στρήτ για την ανθελληνική στάση τους. Eπί πλέον ποια απόδειξη  χρειάζεται για τον
πολιτικό ρόλο της Ντόρας όταν είναι οικογενειακά θαμμένη από τις "συστάσεις" των φίλων της!  Και... το Wiki-Leaks!

           Τον σεβ. μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ σέβονται και εκτιμούν ιδιαίτερα οι Αγιορείτες Πατέρες  και εύχονται υπέρ αυτού.  Αλλά και από τη μεριά της Εκκλησίας που αγωνίζεται στον κόσμο, ιεράρχες και λαός, του συμπαραστέκονται στην υπεράσπιση που κάνει της Ορθοδοξίας αντιμετωπίζοντας ποικίλες αντιδράσεις.

     Για τις προετοιμασίες για την  ανάδειξη ψευτο-Μεσσία το 2012  σε σχέση με τους Ρόθτσιλντς (υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι πάντως) στους οποίους αναφέρθηκε ο σεβ. μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, διαβάστε σε  pdf  τι έγραψε ένα Χριστιανικό blog: 

            Η ελεγκτική φωνή του σεβ. Πειραιώς κατά των ισχυρών της Γης είναι απαραίτητη για να συμπληρωθεί το κήρυγμα της Εκκλησίας, η οποία ζητάει μετάνοια απ' όλους, όχι μόνο από τους φτωχούς και κατατρεγμένους αλλά και από τους πλουσίους και ισχυρούς. Ο προφήτης Ιωνάς με τρόπο απότομο κήρυξε μετάνοια στους αλλοεθνείς, και πολέμιους των Εβραίων Νινευίτες,  που δεν είχαν διδαχθεί το λόγο του Θεού αλλά είχαν βάρβαρη συμπεριφορά και απάνθρωπα ήθη (Χρυσοστ. στον 94ο ψαλμό), και όμως αυτοί επέδειξαν επαινετή μετάνοια (άνδρες Νινευΐται αναστήσονται εν τη κρίσει μετά της γενεάς ταύτης και κατακρινούσιν αυτήν, ότι μετενόησαν εις το κήρυγμα Ιωνά, και ιδού πλείον Ιωνά ώδε. -Ματθ. 12,41).

       Ομοίως και ο Προφητάναξ Δαβίδ δεν ντρεπόταν να μιλάει για το Θεό ενώπιον Βασιλέων (ελάλουν εν τοις μαρτυρίοις σου εναντίον Βασιλέων και ούκ ησχυνόμην -ψ.118). Και ο Τίμιος Πρόδρομος έλεγξε δριμύτατα την "θρησκευτική" ηγεσία της εποχής του (ιδών δε πολλούς των Φαρισαίων και Σαδδουκαίων ερχομένους επί το βάπτισμα αυτού είπεν αυτοίς, γεννήματα εχιδνών τις υπέδειξεν υμίν φυγείν από της μελλούσης οργής; Λουκ. Γ,7) αλλά και από τους πολιτικούς έλεγξε τον Ηρώδη προσωπικά (δεν σου επιτρέπεται - ουκ έξεστί σοι έχειν την γυναίκα του αδελφού σου. -Μαρ. 6,18). 

 SERAFEIM_PEIRAIWS-MEGA_2010.mp3  (6,4MB)                 

2011 (κάρτα του πολίτη)