ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΡΙΝ ΤΟΝ 3ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

     Και είδα και άκουσα έναν αετό να πετάει μεσούρανα, λέγοντας με φωνή μεγάλη: Ουαί, ουαί, ουαί  (αλλοίμονο, αλλοίμονο, αλλοίμονο) σ’ αυτούς που κατοικούν πάνω στη Γη, από τις υπόλοιπες φωνές της σάλπιγγας των τριών αγγέλων που πρόκειται να σαλπίσουν. (Αποκ. 8,13)

υπό

Λεοντίου Μοναχού

SOS: η πρώτη προειδοποίηση δόθηκε.

(αριστερά η πυρκαγιά από την έκρηξη στις 20-4-2010, του φρέατος "Deepwater Horizon" της BP στον Κόλπο του Μεξικού). Ήταν η αντίστοιχη στο 1ο ουαί προειδοποίηση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

κάτω: μέχρι το Γιβραλτάρ, λένε, έφτασε το πετρέλαιο, 8000 km!

 

Μεγάλη η επικινδυνότητα των γεωτρήσεων και στο εργαζόμενο προσωπικό:  Από το 2001:

59 θανατηφόρα ατυχήματα

1349 τραυματισμοί

853 πυρκαγιές (από τηλεοπτική εκπομπή).

          Γι' αυτό ο γέροντας Παΐσιος έλεγε:

          «Μη σκάβετε τους ωκεανούς»...

           Δεν χρειάζεται, θυμηθείτε τον Τέσλα...

Η ομοιότητα προς την πέμπτη σάλπιγγα του φρέατος Deepwater Horizon είναι πολύ μεγάλη: Και αυτό φρέαρ, και στα βαθειά νερά που δεν φαίνεται βυθός δηλ. στην άβυσσο, και βγήκε καπνός, και πολλά τα προβλήματα από τη μόλυνση, κυρίως τα ψυχολογικά, όπως από τις ακρίδες στην 5η σάλπιγγα.

αριστερά η τοιχογραφία της Μονής Αγίου Διονυσίου με τις δαιμονικές ακρίδες και το ατομικό μανιτάρι, όπως το είδε πριν 400 χρόνια ο αγιογράφος.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

9-1 Και ο πέμπτος άγγελος σάλπισε. Και είδα αστέρα  να έχει πέσει από τον ουρανό στη γη, και του δόθηκε το κλειδί του φρέατος της αβύσσου.

9-2 Και άνοιξε το  της αβύσσου και ανέβηκε καπνός από το φρέαρ σαν καπνός από καμίνι που καίει με (μεγάλη) φωτιά, και σκοτείνιασε ο ήλιος και ο αέρας από τον καπνό του φρέατος. 9-3 Και από τον καπνό βγήκαν ακρίδες στη γη, και τους δόθηκε εξουσία σαν αυτήν που έχουν οι σκορπιοί της γης.  -  Πολλά τα προβλήματα από τη μόλυνση, όπως τα ψυχολογικά στη Νέα Ορλεάνη, αριστερά. Μην νομίζετε ότι το συμβάν του Κόλπου του Μεξικού είναι η 5η σάλπιγγα. Δυστυχώς είμαστε μόνο στην προτύπωσή της!

Μένουν 2 ακόμη προειδοποιήσεις πριν τον μεγάλο πόλεμο των 200 εκατομμυρίων μηχανο-κίνητων στρατιωτών.  Αλλά τα τοπικά προβλήματα αρχίζουν ενωρίτερα. Στο εσωτερικό μέτωπο άρχισαν, εξ άλλου, από καιρό...   

Διαβάστε περισσότερα:

Τα 3 ουαί και οι τελευταίες σάλπιγγες της Αποκάλυψης

pdf       2010 (άγιος Φιλούμενος)  

Αποκάλυψη