Γράψαμε αρκετές φορές εναντίον της πνευματικότητας της Νέας Τάξης, που είναι εωσφορική, και που τελευταία γίνεται όλο και πιο φανερή με την οικονομική αρπαχτικότητα που είναι ο κανόνας της "ελεύθερης αγοράς" στην οποία στηρίζεται.

       Η στάση της στα θέματα ηθικής είχε φανεί ενωρίτερα και βέβαια τονίσαμε και τις εξ ουρανού προειδοποιήσεις με όσα γράψαμε στην «4η σάλπιγγα». Ενάμιση αιώνα πριν ξεκινήσει στα 1990 η Νέα Τάξη, ο άγιος Καλλίνικος από τη Ρουμανία είχε μάθει σε όραμα και μας πληροφόρησε ότι τότε ακριβώς ξεκινούν τα γεγονότα της Συντελείας: το 7.500 από Αδάμ σύμφωνα με τη μέτρηση της Εκκλησίας. Είμαστε λοιπόν γνώστες από πολύ καιρό ότι μας αναμένουν δεινά μεγάλα, σύμφωνα με αλληλο-επικαλυπτόμενες προφητείες για το μέλλον. Παρόλο που θα υπάρξει αναλαμπή της Ορθοδοξίας, δεν θα είναι μακροχρόνια, και οπωσδήποτε δεν θα γίνει τώρα με τους εωσφοριστές, είτε ανοίγουν την Αγία Σοφία είτε όχι. Θα έρθει μετά τον παγκόσμιο πόλεμο, και κατόπιν πάλι θα αρχίσει η κατηφόρα προς τον τελικό Αντίχριστο.

       Αν και τώρα «πολλοί αντίχριστοι γεγόνασι» τα γεγονότα θα είναι πιο ήπια σε σχέση με τα μελλοντικά. Όμως θα υπάρχουν πολλές ομοιότητες, αφού οι τωρινές αταξίες της Νέας Τάξης θα οδηγήσουν στην απώλεια του μισού περίπου πληθυσμού της ανθρωπότητας με τις μάχες και λοιπές συμφορές του «Γενικού Πολέμου» μέσα και έξω από τις χώρες.

       Πως άραγε θα είναι η κατάσταση στο μέλλον, και που μπορεί να φτάσει; Στο ερώτημα αυτό δίνουν απάντηση οι οράσεις του γέροντος Αντωνίου του Ρώσου που παρουσιάζομε εδώ μεταφρασμένες από τη «Φωνή της Ρωσίας».

 

Οι οράσεις του γέροντος Αντωνίου του Ρώσου

σε  pdf (Ελληνικά, με σημείωση ΛΜΔ) 

 

Το αγγλικό κείμενο αποθηκευμένο σε  pdf (χωρίς σημείωση ΛΜΔ) 

 

Τοιχογραφία με θέμα από την Αποκάλυψη στην Τράπεζα της Μονής Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.

2010