Σαουδική Αραβία, Γυναικεία δικαιώματα και Νέα Τάξη

    Η πολύ-πολιτισμικότητα της Νέας Τάξης εμπλουτίζεται από τον ψευδο-πολιτισμό του Ισλάμ. Και έτσι η Πανθρησκεία υπό τον πάπα του Βατικανού δεν θα δυσκολευθεί να φτάσει στην μεθοδευμένη ισοπέδωση των πολιτισμών! Η Σαουδική Αραβία, μετά που ανακήρυξε τη γυναίκα ...θηλαστικό, ψηφίστηκε σε επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των γυναικών...!


                       Εναλλακτικά:

(https://vimeo.com/218173047    ή    https://youtu.be/0ZxxLqi9x2I)

      

Από τις ομιλίες που ακούγονται στο βίντεο:

      Μόνο 7 από  54 χώρες απείχαν από την ψηφοφορία για να διορίσουν τη Σαουδική Αραβία σε επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα των γυναικών, ελλείψει της δυνατότητας να ψηφίσουν "όχι", σύμφωνα με το Σουηδικό υπουργείο Εξωτερικών. Ωστόσο, οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες που ψήφισαν εξακολουθούν να αρνούνται να αποκαλύψουν πού έδωσαν την ψήφο τους, αλλά ο Μουράτ Γκαντζιέφ ερευνά.

      Είναι αξιοσημείωτο! Ορισμένες από τις κυριότερες δημοκρατίες του Δυτικού κόσμου, "προασπιστές" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ψήφισαν υπέρ της Σαουδικής Αραβίας όπου οι γυναίκες αντιμετωπίζουν περισσότερες δυσμενείς διακρίσεις από ότι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, για να ενταχθεί αυτή στην επιτροπή δικαιωμάτων των γυναικών των Ηνωμένων Εθνών και σχεδόν κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί ότι το έπραξε...

      Σύμφωνα με την οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων «UN Watch» που εδρεύει στη Γενεύη, τουλάχιστον 15 από τις 22 χώρες που βλέπετε εδώ (στην οθόνη) ψήφισαν για τη Σαουδική Αραβία. Τώρα είναι όλα μυστικά, όλοι αναφέρουν την εμπιστευτικότητα και τις γραφειοκρατικές τελετές σαν εξήγηση που δεν παραδέχονται ότι ψήφισαν τη Σαουδική Αραβία, αλλά το «κυνήγι» συνεχίζεται. Το WikiLeaks προσφέρει 10.000 ευρώ για πληροφορίες σχετικά με το ποιον ψήφισε η Σουηδία.

       Η Νορβηγική αντιπολίτευση απαιτεί απαντήσεις καλώντας την κυβέρνηση να αποκαλύψει ποιον ψήφισε. Στο Ηνωμένο Βασίλειο η κυβέρνηση βρίσκεται υπό πίεση και απέφυγε να αρνηθεί την ψήφο της για τη Σαουδική Αραβία και μία ευρωπαϊκή χώρα (Βέλγιο) που εκτέθηκε ως ψηφοφόρος υπέρ του Ριάντ, λυπάται ήδη για την επιλογή της.

      [Πρωθυπουργός του Βελγίου:] "Αν είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε το θέμα σε κυβερνητικό επίπεδο, φυσικά θα υποστήριζα ότι δεν το εγκρίνουμε. Λυπάμαι για την ψηφοφορία." Σύμφωνα όμως με διαρροή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Βελγική κυβέρνηση γνώριζε ακριβώς τι έκανε! Στην πραγματικότητα οι υπάλληλοι φέρεται ότι διετάχθησαν να ενημερώσουν τη Σαουδική Αραβία για την ψήφο του Βελγίου, σε μια προφανή προσπάθεια για την εύνοιά της.

    [Διευθύντρια οργανισμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Υεμένης:] «Οι νομικοί κανόνες αγνοούνται, υπάρχουν μυστικές συναντήσεις, μυστικές συναλλαγές και μυστικές συμφωνίες που γίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες τους, κάτι που είναι ντροπιαστικό και αίσχος. Μελλοντικά η εποχή μας θα μελετηθεί στη διδασκαλία της Ιστορίας ως η εποχή της υποκρισίας, γιατί αυτό ακριβώς είναι»!

     Ας είμαστε αμερόληπτοι (λέει ο παρουσιαστής). Η Σαουδική Αραβία ήταν σχεδόν βέβαιο ότι εκλέγεται, ακόμη και πριν από την ψηφοφορία καθώς το σύστημα είναι, ας πούμε, ενδιαφέρον. Υπάρχουν μόνο τέσσερις υποψήφιοι και τέσσερις θέσεις. Κανένας ανταγωνισμός ή αντιπολίτευση.

     [Σουηδός υπουργός Εξωτερικών:] "Με ψηφοφορίες αυτού του είδους μπορείτε μόνο να ψηφίζετε υπέρ μιας χώρας ή να απέχετε. Δεν υπάρχει επιλογή να ψηφίσετε «όχι». Η Σουηδία δεν σχολιάζει ποτέ πώς ψηφίζει σε μυστικές ψηφοφορίες". Ακριβώς, δεν μπορείτε να ψηφίζετε εναντίον υποψηφίων. Μπορείτε μόνο να ψηφίσετε υπέρ ή να απέχετε. Αλλά τί γνωρίζουμε εμείς; Η περίπλοκη γραφειοκρατία του ΟΗΕ ξεπερνά απλούς θνητούς σαν εμάς.

      Όμως, με την πληθώρα των υποψηφιοτήτων σε διάφορα όργανα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η Σαουδική Αραβία φαίνεται να προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα της. Προσέξτε αυτό: είναι το πρώτο συμβούλιο των κοριτσιών και η Σαουδική Αραβία (στην εικόνα που προβάλλεται) δείχνει αξιοσημείωτη έλλειψη ενεργών κοριτσιών! Αυτή η εικόνα έγινε «viral» και έκανε το γύρο του Διαδικτύου. Τα κορίτσια προφανώς βρίσκονταν σε ένα άλλο δωμάτιο, με σύνδεση βίντεο. Εξάλλου, δεν θα μπορούσαν να αναμιχθούν άνδρες και γυναίκες, αφού αυτό είναι παράνομο στη Σαουδική Αραβία.

     Επικοινωνήσαμε με ορισμένες χώρες που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, ζητώντας να σχολιάσουν εάν υποστήριξαν τη Σαουδική Αραβία με την ψήφο τους. Το υπουργείο εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου απέρριψε τελικά την ερώτησή μας λέγοντας ότι η ψηφοφορία ήταν μυστική. Το Αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών μας ανέθεσε να επικοινωνήσουμε με την πρεσβεία μας εδώ στη Μόσχα. Ωστόσο, το Γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, όπου ένας εκπρόσωπος είπε ότι τέτοιες ψηφοφορίες παραδοσιακά δεν επικρίνονται ούτε σχολιάζονται.       

           

      

     Νεότερες ειδήσεις: 

   12-8-2018: Η Σαουδική Αραβία επέτρεψε τελικά στις γυναίκες να οδηγούν, αλλά ταυτόχρονα συνέλαβε τις γυναίκες που αγωνίστηκαν για το δικαίωμα οδήγησης! Μεταξύ των συλληφθέντων ειρηνικών ακτιβιστριών ήταν η Samar Badawi, που έχει οικογένεια στον Καναδά, και η Οττάβα απαίτησε την απελευθέρωσή της.

    Ανταποδίδοντας, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας διακήρυξε αυτή τη διαμαρτυρία, μια κατακριτέα παρέμβαση στις εσωτερικές της υποθέσεις (...) και αμέσως ξεκίνησε με κυρώσεις.

     Αυτές περιλάμβαναν:

+ την απομάκρυνση του Καναδού πρεσβευτή,

+ την ακύρωση των πτήσεων της κρατικής αεροπορικής εταιρείας από και προς τον Καναδά,

+ τη δέσμευση νέων εμπορικών συναλλαγών και επενδύσεων,

+ την πώληση περιουσιακών στοιχείων στον Καναδά,

+ την απόσυρση των φοιτητών και

+ τον επαναπατρισμό ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία στον Καναδά.

    Και όλα αυτά υπό την καθοδήγηση ενός εστεμμένου πρίγκιπα που προβάλλεται ως ένας μεγάλος μεταρρυθμιστής!... (RT)

 

       Άλλες ειδήσεις: 

Είδηση 26 Σεπ. 2017: Ο βασιλιάς (Salman) της Σαουδικής Αραβίας εκδίδει διάταγμα που επιτρέπει στις γυναίκες να οδηγούν! Σύνδεσμος: https://on.rt.com/8o9b

Saudi King issues decree allowing women to drive

 

24 Ιουνίου 2018:

Από τις 24 Ιουνίου, οι γυναίκες επισήμως και νομίμως επιτράπηκε να οδηγούν στους δρόμους (της Σαουδικής Αραβίας), χωρίς πλέον να εξαρτώνται από άρρενες οδηγούς. Link

 

    (24 Σεπ. 2017). Η Σαουδική Αραβία επιτρέπει γυναίκες (για θέαση) στο αθλητικά στάδια για πρώτη φορά.  (https://on.rt.com/8o0n)


 

ΝΕΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΕΣΑ

 

Search in this site - Αναζήτηση μέσα στο www.imdleo.gr