Η Αριανα γκραντε ζει παρεα με δαιμονεσ

όπως δήλωσε η ίδια, μετά που αρνήθηκε τον Χριστό. 

Είναι η τραγουδίστρια που στην συναυλία της στο Μάντσεστερ έγινε τρομοκρατική ενέργεια.


     «Η Αριάνα Γκράντε λέει ότι βλέπει, μυρίζεται δαίμονες», γράφει το πιο πάνω δημοσίευμα από το 2013. Προκύπτουν πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τους Χριστιανούς όπως θα δούμε.  

     1. Η Αριάνα τραγουδούσε στο χώρο του σταδίου της τρομοκρατικής ενέργειας, στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου (2017). Γράφεται, σχετικά: Συγκλονισμένη η Βρετανία από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε σε συναυλία σε στάδιο του Μάντσεστερ, κατά την οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 59, ανάμεσά τους 12 παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών. Η έκρηξη έγινε γύρω στις 22:30 το βράδυ (τοπική ώρα) στο τέλος της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε παιδιά και εφήβους.  (ΕΘΝΟΣ)

      Όμως η Αριάνα είχε δηλώσει: «Γεννήθηκα Χριστιανή αλλά έχασα την πίστη μου»!...      Από τα φιλμς στα οποία πρωταγωνιστεί φαίνεται ότι είναι πλέον Καμπαλίστρια, δηλ. ακολουθεί τον αποκρυφισμό στον οποίο μετέχουν και άλλοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, όπως η βλάσφημη Μαντόνα. Φαίνεται εκεί να φοράει το χαρακτηριστικό Καμπαλιστικό κόκκινο κορδόνι στο χέρι, ενώ χρησιμοποιεί και το επίσης αποκρυφιστικό Εβραϊκό Σεφιρώθ.

      Στο Παρίσι, στις 13 Νοεμβρίου του 2015 είχαν σκοτωθεί από πολλαπλή τρομοκρατική ενέργεια 153 άτομα. Οι επιθέσεις των τζιχαντιστών έγιναν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όμοια δηλ. με το Μάντσεστερ. Στο Μπατακλάν 118 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο συναυλιακό χώρο, κυρίως νέοι. (ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ)

      Κάτω η επιγραφή του αποκρυφιστικού συγκροτήματος "Αετοί του θανάτου Μέταλ" μπροστά από το θέατρο, πριν από την συναυλία που διακόπηκε από την επίθεση των τζιχαντιστών.

    Οι επιθέσεις τόσο στο Μπατακλάν όσο και στο Μάντσεστερ έγιναν σε συναυλίες με Αμερικανούς καλλιτέχνες στην Ευρώπη: οι Αετοί του Θανάτου Μέταλ στο Μπατακλάν, η Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ, παρατηρούν κάποιοι, αλλά και οι δύο είναι αποκρυφιστές πρέπει να προσθέσομε! Επίσης τα θύματα είναι κυρίως νέοι... Κάτι που ίσως βολεύει τα σχέδια της Νέας Τάξης για απόλυτο έλεγχο των πολιτών, στον οποίο αντιδρούν κυρίως οι νέοι. Επομένως πρέπει να εξετάζομε μήπως υπάρχει κάποια ανοχή γι' αυτά από μερικούς Νεοταξίτες υπεύθυνους για την ασφάλεια των πολιτών... Να λάβομε υπ' όψιν ότι κάποιοι μιλούν ακόμη και για "False Flag" (δηλ. φτιαχτή από άλλους) τρομοκρατική ενέργεια στο Μάντσεστερ...

      Ο Χριστός είπε: Ο Εμέ μισών και τον Πατέρα μου μισεί. Δηλ. ο μισών Εμένα σαν άνθρωπο, μισεί και τον Πατέρα μου τον Θεό. (Ιω. 15:23). Και: Πας ο αρνούμενος τον Υιόν ουδέ τον Πατέρα (Θεό) έχει, λέει ο ευαγγελιστής Ιωάννης (1Ιω. 2:23). Συνεπώς όσοι ακολουθούν τους αποκρυφιστές ακολουθούν αθέους και εχθρούς του Θεού. Και όσους βρει ο θάνατος σε τέτοια κατάσταση θα έχουν μεγάλο βάρος στην ψυχή τους την ώρα της κρίσης του Θεού. Και αν είναι αβάπτιστοι οι μετέχοντες και όχι Ορθόδοξοι δεν δικαιολογούνται, διότι εάν τυφλός οδηγεί τυφλόν αμφότεροι (και οι δύο) σε βόθυνο (λάκο) θα πέσουν! (Ματθ. 15:14).
    
Συμπέρασμα 1ο:  Οι Χριστιανοί να προσέχουν τι παρακολουθούν και να μην παρασύρονται από αθέους και αποκρυφιστές (τραγουδιστές, ηθοποιούς, πολιτικούς κλπ) και θέτουν υπό αμφιβολία τη σωτηρία τους, διότι ίσως δεν προλάβουν να μετανοήσουν...

                Εναλλακτικά:

 https://vimeo.com/219508126    ή    https://youtu.be/xSqT1y7RzgQ

Το βίντεο εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά:  https://vimeo.com/219683770

     2. Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Αριάνα στο περιοδικό COMPLEX και αναδημοσιεύθηκε κατόπιν από πολλά άλλα έντυπα, για τα δαιμονικά φαινόμενα που έζησε το 2013, τον καιρό που δήλωσε ότι έπαυσε να είναι Χριστιανή, είναι το εξής:  Πήγαινα να κοιμηθώ 2 βδομάδες πριν. Είχα μόλις κλείσει το τηλέφωνο καθώς επίσης και τα μάτια μου. ’κουσα αυτό το αληθινά δυνατό γουργουρητό ακριβώς δίπλα στο κεφάλι μου... Όταν άνοιξα τα μάτια μου σταμάτησε αμέσως. Αλλά μόλις τα έκλεισα άρχισε πάλι με ψιθύρους. Κάθε φορά που έκλεινα τα μάτια μου άρχισα (πλέον) να βλέπω αυτές τις αληθινά ενοχλητικές εικόνες με τα κοκκινωπά σχήματα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου και ξανάνοιξα το τηλέφωνο είπα κάτι όπως: "Είμαι πράγματι φοβισμένη και δεν θέλω να πλαγιάσω σήμερα".

      Και μετά μετακινήθηκα στην αριστερή μεριά του κρεβατιού, διότι εκεί υπάρχει η καλύτερη εξυπηρέτηση στο δωμάτιό μου και εκεί υπήρχε η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΥΤΗ ΜΑΖΑ. Δεν ξέρω τι ήταν... Έμοιαζε με ένα σύννεφο από κάτι μαύρο ακριβώς δίπλα από μένα! ’ρχισα να κραυγάζω. Στο τηλέφωνο έλεγα: "Τι πρέπει να κάνω, τι πρέπει να κάνω;" Και μου είπαν: "Πες του να χαθεί"... Σκέφτηκα ότι δεν πρόκειται να το κάνω. Αυτό θα το αναστατώσει, ώστε μόνο θα χαλαρώσω για να μην το τροφοδοτώ γιατί το μόνο που θέλει είναι ο φόβος. Τρέφεται από φόβο! Το παρακολουθούσα να κινείται στο μπροστινό μέρος του κρεβατιού μου και έπειτα κοιμήθηκα στο τηλέφωνο. Ξύπνησα και είχε φύγει...(FOΧ, COMPLEX)

         Το αξιοσημείωτο είναι ότι πραγματικά τα πονηρά πνεύματα θέλουν να μας υποτάσσουν με τον φόβο που προκαλούν. Αυτό μάλιστα έχει περάσει και σε όσους ανθρώπους έχουν γίνει όργανά τους, διότι και αυτοί προσπαθούν με τον φόβο (όπως π.χ. με τις τρομοκρατικές ενέργειες)  να επιβληθούν στους συνανθρώπους τους. Οι όσιοι πατέρες έκαναν αγώνα για να απαλλαγούν τελείως από τον φόβο. Μερικοί διανυκτέρευαν σε νεκροταφεία, άλλοι πήγαιναν μόνοι τους σε ειδωλεία ή επέμεναν να ζουν σε ερημιές που συχνάζουν δαίμονες.

    Οι επισκέπτες του Μεγάλου Αντωνίου (251-356) τον άκουγαν να μάχεται με τα πονηρά πνεύματα μέσα στη σπηλιά του και αρχικά νόμιζαν ότι ήταν άνθρωποι αυτοί που θορυβούσαν. Όταν κατάλαβαν ότι ήταν δαίμονες φοβήθηκαν πολύ. Τότε ο ’γιος ανοίγει τη θύρα, τους πλησιάζει γαλήνιος, και τους λέει: - Μη φοβάστε, αγαπητοί μου. Αφήστε τον δαίμονα να χτυπιέται. Εσείς να κάνετε τον σταυρό σας και να βαδίζετε άφοβα τον δρόμο σας!

        Είναι αξιοπερίεργο το πως κατάλαβε η άπειρη Αριάνα, μια κοσμική κοπέλα χωρίς πίστη, ότι ο φόβος τρέφει τα πονηρά πνεύματα και αντιμετώπισε τα δαιμονικά φαινόμενα με αταραξία. Οπωσδήποτε εδώ κρύβεται μεγάλη φιλανθρωπία του Θεού, που δεν επέτρεψε στους εχθρούς του ανθρωπίνου γένους να καταλάβουν τον νου της, και έτσι να αντιληφθεί το σωστό. Αυτό βέβαια συνέβη περιστασιακά στην Αριάνα, γιατί η ίδια δεν αγωνίζεται συνειδητά για την ψυχή της και την αρετή. Όμως στους Χριστιανούς δίνει ένα σπουδαίο μάθημα: Εφόσον δεν έχουν πέσει σε ναρκωτικά ή βαριά σαρκικά αμαρτήματα, μαγείες κλπ, πρέπει να χρησιμοποιούν και το νου τους (που τότε δουλεύει) με τρόπο θεάρεστο ώστε να αμύνονται στον πονηρό.

       Συμπέρασμα 2ο: Οι Χριστιανοί να μην φοβούνται ούτε τα πονηρά πνεύματα ούτε τους ανθρώπους που αυτά εξουσιάζουν λόγω της (πνευματικής) αμελείας ή και κακοήθειάς τους. Οι Ορθόδοξοι ειδικά να θυμούνται ότι έχουν μέσα τους τον Χριστό καθώς και ένα φύλακα άγγελο ο καθένας.

        3. Από ότι είπαμε πριν είναι αντιληπτό ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τους αποκρυφιστές όταν είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αλλά μόνο τον Θεό για να μην μας εγκαταλείψει η χάρη Του. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός είπε: «Μη φοβηθήτε από των φονευόντων το σώμα, την δε ψυχή μη δυναμένων να φονεύσουν. Φοβήθητε δε μάλλον τον δυνάμενον και ψυχή και σώμα να απολέσει στη γέεννα (Κόλαση)». (Ματ. 10:28)

     Είναι ενδιαφέρον ότι και στο Μπατακλάν όπως και στο Μάντσεστερ, όπου έγιναν τρομοκρατικές ενέργειες, οι τραγουδιστές ήταν αποκρυφιστές. Οι αποκρυφιστές "χτυπούν" τους δικούς τους, γιατί ο διάβολος δεν έχει εξουσία στους Χριστιανούς, τους οποίους μόνο αν το επιτρέψει ο Θεός θα μαρτυρήσουν προς δικό τους αιώνιο όφελος. Έλεγε ο γέροντας Αμβρόσιος Λάζαρης ότι για τις αμαρτίες του κόσμου «Τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα. Ο διάβολος θα κυριαρχήσει. Όσοι τον πλησιάσουν, θα τους τσακίσει, θα τους συντρίψει. Φίλους αυτός δεν έχει». (σύνδ.-07) Να το θυμόμαστε αυτό: ο διάβολος δεν έχει,  ούτε θέλει φίλους! Θέλει δούλους που να υποφέρουν και μάλιστα αιώνια...

      Επίσης είχε πει ο γέροντας ότι για τον παντοδύναμο Θεό τα πάντα είναι εύκολα: «Ο Θεός με ένα χάδι διορθώνει τα πάντα».. Πρέπει να ξέρομε ότι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα στη ζωή, γι' αυτό να μην ξεχνιόμαστε σε περιττές γήινες χαρές και διασκεδάσεις. «Σ’ αυτόν τον κόσμο κατοικούμε ανάμεσα σε θηρία. Γι’ αυτό χρειάζεται να έχουμε σταθερή πίστη στον Χριστό. Οι δαίμονες μας πολεμούν με μανία, γιατί δεν θέλουν να σωθούμε, Ήθελα να ανοίξω μία στοά, για να δείτε τούς κολασμένους. Κλαίνε και ουρλιάζουν χωρίς σταματημό. Γιατί η κόλαση δεν θα είναι γι’ αυτούς εκατό ή πεντακόσια χρόνια, αλλά αιώνια».. (σύνδ.-23)

       Στις έσχατες μέρες οι πιστοί άνθρωποι θα ζουν, μάλλον ήδη ζουν, μέσα σε ένα δαιμονικό κοσμικό πνεύμα που θα είναι υπερβολικά μπερδεμένο στη ζωή τους, όπως μας πληροφορεί σε πρόσφατα ανακαλυφθέν χειρόγραφο ο στάρετς Σεραφείμ του Σαρώφ:

    -Ένα πράγμα θα σας πω, λέει στον Μοτοβίλωφ (που είχε φοβερό δαιμόνιο όχι από δική του υπαιτιότητα), και αυτό είναι το πιο βασικό: «Αν ο ίδιος ο Κύριος και η Παναγία, δεν μου φανέρωναν την ζωή σας, δεν θα πίστευα ότι μπορεί να υπάρχει μια τέτοια ζωή! Ο Κύριος μου είπε ότι στη ζωή σας τα πνευματικά με τα κοσμικά και τα κοσμικά με τα πνευματικά είναι τόσο στενά συνδεδεμένα, ώστε είναι αδύνατον να ξεχωρίσουμε το ένα από το άλλο, και ότι Αυτός ο ίδιος αποφάσισε να έχετε μια τέτοια ζωή και ότι η ανθρωπότητα στο μέλλον θα ακολουθήσει αυτόν ακριβώς το δρόμο (ζώντας με υπομονή μέσα σε διάφορες δαιμονικές καταστάσεις), αν θελήσει να σωθεί, και ότι όλα αυτά είναι σύμφωνα με το θέλημα Του, και ότι μόνο γι’ αυτό το λόγο μου επιτρέπει να σας αποκαλύψω κάτι από τη ζωή σας, για να μην χαθείτε βλέποντας τόσες δυσκολίες στο δρόμο σας». (Μαρτυρία Μοτοβίλωφ) Να σημειωθεί ότι ο άγιος Σεραφείμ είχε δώσει εντολή στον Μοτοβίλωφ να μην εκδώσει το χειρόγραφο, γιατί αυτό θα βρεθεί και θα δημοσιευθεί όταν οι άνθρωποι θα αρχίζουν να ζουν έτσι όπως αυτό γράφει! Το χειρόγραφο βρέθηκε και δημοσιεύθηκε το 1991, τη χρονιά που ξεκινούσε η Παγκοσμιοποίηση στη Ρωσία, και βρέθηκαν στο αθεϊστικό Μουσείο τα λείψανα του Αγίου Σεραφείμ. Διαβάστε περισσότερα για τη ζωή του "μοντέλου" Μοτοβίλωφ!

        Οι Χριστιανοί που παρασύρονται από διάφορες αιτίες, όπως από την αποκρυφιστική σύγχρονη μουσική, τις φιλοδοξίες, τον πλουτισμό και τη φιληδονία, θα κινδυνεύσουν να καταντήσουν σαν τον Μοτοβίλωφ ή την Αριάνα. Να έχουν δηλ. δαιμονικές επήρειες, ή αν το πούμε αλλιώς να παλεύουν διαρκώς με τους δαίμονες. Ιδιαίτερα όταν ακολουθούν από κοντά τους "δημοφιλείς" τραγουδιστές, ηθοποιούς, πολιτικούς και λοιπούς αντιχρίστους. Να τα εξετάζομε όμως όλα με το φως του λόγου του Θεού και να μην θεωρούμε ότι όλοι, για πάντα, είναι το ίδιο. Από τους πολιτικούς, για παράδειγμα, ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ σε μια εποχή που μόνο οι εξοπλισμοί προωθούνται διεθνώς, είναι πολύ πιθανόν να μην καταφέρει να κάνει οικονομικά την "Αμερική Μεγάλη" όπως λέει. Όμως οι αποφάσεις του να εκδιώξει τους σοδομιστές από τον Λευκό Οίκο και να περιορίσει τις εκτρώσεις κόβοντας τα ομοσπονδιακά κονδύλια, είναι πνευματικά πολύ θετικές, γιατί φρενάρουν τις άσχημες επιπτώσεις κατά της χώρας του από τον αδέκαστο και αιώνιο πνευματικό νόμο (των εντολών του Χριστού).

      Οι Χριστιανοί πρέπει να δίνομε προτεραιότητα στα πνευματικά, διότι μετά μας δίνονται και τα άλλα αναγκαία υλικά αγαθά: «πλην ζητείτε την βασιλείαν του Θεού, και ταύτα πάντα (τα λοιπά αναγκαία) θα προστεθούν σε σας». (Λουκ. 12:31).

        Συμπέρασμα 3ο: Σε συνδυασμό με το ότι οι Χριστιανοί πρέπει να φοβούνται τον Θεό και όχι τους Ιλλουμινάτι και λοιπούς αποκρυφιστές, όπως είπαμε πριν, πρέπει επιπρόσθετα οι Χριστιανοί να είναι μακριά και από τους σπουδαίους εξ αυτών, όπως έλεγε ο προφητάναξ Δαβίδ: «και ου μη συνδυάσω μετά των εκλεκτών αυτών (των εργαζομένων την ανομίαν)». (Ψαλμός 140:4) Που σημαίνει μακριά από "σπουδαίους" ανόμους και αποκρυφιστές (και στα θέατρα όπως αυτό του Μάντσεστερ, και στη δουλειά όπως αυτήν στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης)!

31-5-2017, ενημέρωση: 3-6-2017

Λεόντιος Μοναχός Διονυσιάτης

 

Νεότερα Πολυμέσα

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ