Επέκταση του θέματος των UFO

με δημοσιεύματα της Πράβδα, αρχείων στην Νέα Ζηλανδία, Wiki-Leaks κλπ

        Το άρθρο της Πράβδα επάνω επισημαίνει ότι οι αναλύσεις της ομάδας SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence - αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης), μιας ανεξάρτητης μη εμπορικής οργάνωσης, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι«τρία γιγαντιαία διαστημόπλοια διευθύνονται προς τη Γη. Το μεγαλύτερο από αυτά έχει 240 χιλιόμετρα εύρος. Δύο άλλα είναι μικρότερα. Αυτή τη στιγμή, τα αντικείμενα είναι πέρα από την τροχιά του Πλούτωνα».

        Πρόκειται βέβαια για μια προσπάθεια να κρατηθεί το θέμα των UFO στην επιφάνεια και να επιτείνει το αντίστοιχο κλίμα που δημιουργήθηκε στη Δύση από τις προσπάθειες διαφόρων ομάδων, επισήμων και μη, και κυρίως του Βατικανού (δείτε 2010). Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει ένδειξη ούτε μετεωρόλιθων που να έχουν αυτές τις διαστάσεις. Η αναφορά του HAARP το οποίο δεν δουλεύει σ' αυτό τον τομέα αλλά στα γήϊνα δρώμενα, για στρατιωτικούς σκοπούς και ούτε για το Σέλας, το αποκαλύπτει:

       «Τα διαστημόπλοια ανιχνεύθηκαν από το σύστημα αναζήτησης HAARP. Το σύστημα, που με βάση στην Αλάσκα, σχεδιάστηκε για να μελετήσει το φαινόμενο με το Βόρειο Σέλας»...

         «Σύμφωνα με τους ερευνητές SETI, τα αντικείμενα δεν είναι τίποτα άλλο από εξωγήινα διαστημόπλοια. Θα είναι ορατά στα οπτικά τηλεσκόπια μόλις φθάσουν στην τροχιά του Αρη. Η αμερικανική κυβέρνηση έχει ενημερωθεί, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, για το γεγονός. Τα σκάφη θα φθάσουν στη Γη το... Δεκέμβριο του 2012»!

              Στο τέλος γίνεται και σύνδεση με το 2012!  Η Πράβδα περιέχει γενικά πολύ αστρολογία (όχι αστρονομία) και αποκρυφιστικούς υπαινιγμούς σε πολλά άρθρα της.

Η Mail (κάτω) προωθεί το θέμα των αρχείων UFO της Νέας Ζηλανδίας:

       «Αυτοί οι πράσινοι άνθρωποι δεν είναι τόσο μικροί: Τα Νέο-Ζηλανδέζικα αρχεία των UFOs περιγράφουν εξωγήινο με παπούτσια Νο 440»!...

      Για μας αυτό και μόνο καταδεικνύει ότι στην υπόθεση των UFO, εκτός των συμφερόντων για τα οποία είχε μιλήσει ο Βέρνερ Φον Μπράουν, κρύβεται πολλή ...ψυχοπάθεια!

      Πιο ενδιαφέρουσα είναι η αποκάλυψη απορρήτου αρχείου από το WikiLeaks σε σχέση με ένα φαινόμενο σπιράλ στον Νορβηγικό ουρανό στις 9 Δεκεμβρίου 2009.  Η Πράβδα αναφέρει και για άλλο σπιράλ στον κόλπο του Aden αλλά εκεί δεν εμφανίζει κανένα αποδεικτικό στοιχείο, μόνο επικαλείται αόριστα τους χάκερς του WikiLeaks που η Telegraph λέει ότι αποκαλύπτουν λεπτομέρειες εμφανίσεων UFO. Έτσι αυτό δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε αξιόπιστο μέχρι να δημοσιευθούν τυχόν υπάρχοντα έγγραφα.

         Η αναφορά του Νορβηγικού σπιράλ συνοδεύεται από απόρρητο έγγραφο στο οποίο ο πρόεδρος Ομπάμα και ο υπουργός Αμύνης Γκέϊτς συμβουλεύονται να μπουν στο καταφύγιο «2012 Σχέδιο Αλίκη», αφού πρώτα αυτό ενεργοποιηθεί. Από το ότι γίνεται αναφορά σε σχέδιο 2012, αυτό είναι πολύ σημαντικό: πράγματι οι κυβερνήσεις έχουν σχέδια για το 2012 !! Και μάλιστα όχι τυχαία, μια που η Αλίκη που είχε αναφερθεί στο 2012 ήταν η αποκρυφίστρια (πνευματίστρια και θεοσοφίστρια και εκ των ιδρυτών της Νέας Εποχής) Αλίκη Μπέϊλυ. Και το σημαντικότερο αυτή ήθελε να εφαρμοσθεί ... «Το Σχέδιο»!

     Μπορούν να παράγουν τέτοια φαινόμενα, όπως και τα τύπου "blue beam" δηλ. "μπλε ακτίνα" και να περάσουν μετά όποια θεωρία θέλουν στον κόσμο που είναι ανύποπτος. Θα μπορούσαν πχ να δηλώσουν πιθανή εισβολή εξωγήινων μέσα από την χωρο-χρονική παραμόρφωση στη θέση τέτοιων σπιράλ. Για να γίνει εύκολα αυτό αποδεκτό πρέπει να δράσουν και τα πονηρά πνεύματα ασκώντας γοητεία στους πνευματικά αμελείς και αμετανόητους, μέσω των ΜΜΕ.  Τα παιδιά τα προετοιμάζουν να είναι δεκτικά της πλάνης μέσω δαιμονικών παιγνιδιών, Χάρυ Πότερ, και της ...Αλίκης στη χώρα των (μαγικών) ψευτο-θαυμάτων.  Όπως κάτω, που το ABC ανακοίνωσε ότι θα παίζει το 2012! Δηλ. τη χρονιά που σκοπεύουν να μας δείξουν "τον άνθρωπό τους"...

    Tο νέο blockbuster του Hollywood ''Παγκόσμια Εισβολή'', αρχίζει να προβάλλεται και στην Ελλάδα, σαν επιβεβαίωση των όσων είπε ο Φον Μπράουν, για πρότζεκτ "εξωγήινων". Στο έργο οι εξωγήινοι καταφθάνουν στο Los Angeles με καθόλου φιλικές διαθέσεις...!

 ...άρα δεν χρειάζεται ένας... παγκόσμιος ηγέτης για να σώσει τους παραμυθιασμένους με το θέμα των UFO (Η Νέα Τάξη δουλεύει καλά)

Video για UFO (υπό ΛΜΔ)

 περισσότερα  

 προηγούμενα  θα βρείτε στο 2010  

 Όλα:   Βέρνερ Φον Μπράουν+Βατικανό+ΟΗΕ+NASA+Pravda   pdf 

Θεολογική αναίρεση της παραδοχής ύπαρξης εξωγήινων:

Πνευματικές οντότητες, Γραφές και χρήσιμα συμπεράσματα

+ Βατικανό εξωγήινοι /  pdf

 

(κάρτα του πολίτη)     2011