Ηνωμένα Έθνη και Βατικανό υποστηρίζουν την υπόθεση...

...των εξωγήϊνων!

Οι φίλοι των UFO χάρηκαν ιδιαίτερα που το Βατικανό τους άνοιξε δρόμο, ελπίζοντας να "δικαιωθούν" στο τέλος για την προσκόλλησή τους στο θέμα.

    Ο πάπας Βενέδικτος αριστερά στο Συνέδριο του Βατικανού για την εξωγήινη ζωή. Το θέμα έπρεπε να προβληθεί όπως φαίνεται σε κορυφαίο επίπεδο. Έτσι η Πανθρησκεία αποκτά τον κλάδο της UFO-θρησκείας και όλοι πλέον μπαίνουν κάτω από τις "ευλογίες" του πάπα. Ακόμη και αυτοί που το μυαλό τους χάλασε από την πολύ ενασχόληση με την ύλη...

 

     Πρόσφατα ο ΟΗΕ διορίζει την κ. Μαζλάν Οθμάν (αριστ.) στο Γραφείο για τις Υποθέσεις του Εξώτερου Διαστήματος (UN's Office for Outer Space Affairs ή UNOOSA) με έδρα τη Βιέννη της Αυστρίας, και οι επιστημονικοί κύκλοι και οι εφημερίδες της Βρετανίας την προβάλουν σαν πρέσβη για την υποδοχή εξωγήϊνων!

    Πολλά άρθρα σε εφημερίδες και βίντεο διαρκώς τρέφουν τη φαντασία των ανθρώπων με εξωγήινα σενάρια. Γίνεται αυτό τυχαία; Μόνο για να γράφουν κείμενα αρεστά σε μια μερίδα του κόσμου, ή πάει παρά πέρα το θέμα;

 Τα παιδιά τα μαθαίνουν από μικρά να σκέπτονται  τους (αποκρουστικούς) εξωγήινους... Εδώ βλέπουν ένα φανταστικό μοντέλο στο μουσείο Ρόσγουελ. Alien thinking, λέει το BBC.

Διαβάστε το άρθρο:

Τα Ηνωμένα Έθνη  υποστηρίζουν την υπόθεση των εξωγήϊνων pdf   

Και η NASA στους υποστηρικτές!  pdf   

3 αρχεία μαζί: Προβλέψεις του Βέρνερ Φον Μπράουν+Βατικανό+ΟΗΕ+NASA  pdf  (0.7 MB)  

+ Pravda στο 2011. Όλα, 4 αρχεία μαζί:

Βέρνερ Φον Μπράουν+Βατικανό+ΟΗΕ+NASA+Pravda  

2010 (άγιος Φιλούμενος)