ΑΪΤΗ,  ΒΟΥΝΤΟΥ  ΚΑΙ  H.A.A.R.P.

     Είχαμε γράψει παλιότερα για το ότι η Αϊτή έκανε επίσημη θρησκεία της το Βουντού (Απρίλιος 2003) επί προεδρίας Αριστάϊντ. Παρατηρήσαμε τότε πόσο διαφορετικά συμπεριφέρθηκε ένας ισχυρός τυφώνας στην Αϊτή σε σχέση με την Κούβα. Την Αϊτή τη σάρωσε, αλλά στην Κούβα, πριν φτάσει, κυριολεκτικά έφαγε αόρατη κλωτσιά και γύρισε εντελώς αντίθετα προς τα πίσω! Το ενδιαφέρον με τους Κουβανούς ήταν η τελείως διαφορετική θρησκευτική τους τοποθέτηση, ιδιαίτερα του προέδρου Κάστρο. Γιαυτό και λίγο καιρό πριν περάσει ο τυφώνας είχαν επίσημα εγκαινιάσει, καλώντας τον Οικουμενικό πατριάρχη, Ορθόδοξη εκκλησία του αγίου Νικολάου.

     Το να λατρεύει κανείς τα πονηρά πνεύματα, που καλούνται φανερά στο Βουντού, είναι πράξη αυτοκτονίας. Διότι ο Σατανάς θέλει την καταστροφή μας και αυτήν προσπαθεί. Είτε θα δράσει μόνος του, διότι μπορεί όπου του δίνεται αυτή η δυνατότητα, μάλιστα από την μαγεία που ένα είδος της είναι το Βουντού προσκαλείται κι όλας, είτε θα χρησιμοποιήσει πονηρούς ανθρώπους. Πάντως επειδή είναι ψεύτης πάντα επιδιώκει το κακό των ανθρώπων, άσχετα από το τι λέει, και κυρίως την πνευματική τους αιώνια καταδίκη. Χτυπάει για το λόγο αυτό, αν και ακούγεται περίεργο, κατά προτεραιότητα ...τους δικούς του! Για να μην του φύγουν βέβαια αν μετανοήσουν αργότερα! Χτύπησε πχ τους δίδυμους πύργους, και το πεντάγωνο διότι εκεί έβλεπε ότι υπάρχει αμαρτία. Ο γέροντας Αμβρόσιος επισήμανε για το μέλλον: «Τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ γρήγορα. Ο διάβολος θα κυριαρχήσει. Όσοι τον πλησιάσουν, θα τους τσακίσει, θα τους συντρίψει. Φίλους αυτός δεν έχει».

      Βέβαια κυριαρχία απόλυτη δεν έχει ο πονηρός, αλλά όταν πείσει τους ανθρώπους να τον ακολουθήσουν τότε δείχνει όλη την κακία του, και αυτό θα γίνει κυρίως με τον Αντίχριστο. Τώρα υπάρχουν άνθρωποι, που κάνουν δοκιμές πως να καταστρέψουν την ανθρωπότητα το γρηγορότερο, μέσω υπερόπλων, ένα των οποίων είναι το Αμερικανικό H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Program). Οι πληροφορίες λένε ότι το υπερόπλο αυτό χρησιμοποιήθηκε στην Αϊτή, προκαλώντας τον πρόσφατο σεισμό με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, γιαυτό και το Αμερικάνικο Ναυτικό είχε "προ-τοποθετήσει" στο νησί τον υποδιοικητή του Νότιου Στόλου ναύαρχο P. K. Keen. Ο καταστροφικός σεισμός εμφανίστηκε στην παγκόσμια κοινή γνώμη ως αφορμή για μια νέα αμερικανική στρατιωτική επέμβαση. Ο αρχηγός του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου στρατηγός Mike Mullen επιβεβαίωσε ότι στην Αϊτή θα σταλούν 9-10.000 στρατιώτες και δύο χιλιάδες πεζοναύτες. (American Forces Press Service, January 14, 2010).

      Η Ρωσία είχε ήδη καταγγείλει τον αμερικανικό στρατό ότι χρησιμοποιεί παρόμοια όπλα, και ότι τα είχε χρησιμοποιήσει προκαλώντας τον φονικό σεισμό των 7,2 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν, το Μάρτιο του 2002. Στα μέσα του 1990 στην Δούμα της Ρωσίας είχε γίνει επερώτηση από 90 βουλευτές που υποστήριζαν ότι οι ΗΠΑ δημιουργούν ένα νέο γεωφυσικό όπλο που μπορεί να προκαλέσει αναταράξεις στον φλοιό της Γης με υψηλής συχνότητας ραδιοκύματα. Αυτό το όπλο μπορεί να προκαλέσει αστάθεια και άγνωστες επιπτώσεις στο φλοιό. Μια πολύ πιθανή επίπτωση είναι η αλλαγή του καιρού, που αποσιωπάται γιατί οι περιβαλλοντολόγοι είτε είναι άσχετοι, είτε στα ανώτερα κλιμάκια ελέγχονται πλήρως. Δείτε για την Αϊτή από άλλο site. Δείτε και για την κατασυκοφάντηση της χώρας μας από πρόσωπα, που είναι αδύνατον να μην βρίσκονται σε κατάσταση δαιμονισμού.

       Οπωσδήποτε οι καιροί είναι πονηροί, και πρέπει να αντιμετωπίζονται με το υπερόπλο της πίστεως. Όλα επιβεβαιώνουν ότι πλησιάζοντας στο τέλος της ανθρωπότητος, το οποίο φαίνεται ότι άρχισε να το προκαλεί η ίδια, δεν θα υπάρξει κανείς άλλος καλύτερος υποστηρικτής μας, έναντι όσων κακών εξελίσσονται, από την πίστη στον παντοδύναμο Θεό                        

Λεόντιος Μοναχός